Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szőröscica

    addikt

    Biztosítással kapcsolatos kérdésem lenne: megkötöttem a kötelezőt a Netrisken még kedden, hogy át tudják írni a nevemre az autót. Mivel rendszám nem volt rajta, ezért alvázszámra kötöttem.

    Az Allianzot választottam, küldtek is a Netrisken keresztül egy biztosítási ajánlatot, ami két hónapig igazolja a szerződéskötés szándékát, ergo addig van kötelezőm. De magát a kötvényt még nem küldték ki, nem tudom kifizetni a díjat, és az Allianz ügyfélportálon sem jelent meg még a profilomnál új biztosítás.

    A kérdés, hogy így is fognak kötvényt küldeni, vagy adjak be a Netrisken keresztül módosítási szándékot, melyben feltüntetem a rendszámot és a forgalmi engedély számát?

    Jó lenne ezt jövő héten lezongorázni, mert hétvégén mennénk Szabadkára, aztán csak az ajánlattal nem szívesen indulnék el Szerbiába.

    Egyébként imádom az autót, ma elmentünk bevásárolni, és hatalmas feeling zéró helyi emisszióval csendben közlekedni. :) Apróságokat kell majd bele szerezni, pl. csomagrögzítő kampót, mert az az első tulajnál letörhetett, illetve egy új ablaktörlőlapátot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák