Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz szőröscica #96304 üzenetére
BPről haza (3 havonta) 700 km jövök, táv felén autópálya sincs
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
-
stickermajom
addikt
válasz golfvariant #96309 üzenetére
Szerencsés vagyok az M6-tal. Se kátyúk, se autók, csend és nyugalom.
-
barnam_
nagyúr
válasz MunezXBK #96301 üzenetére
Na de ez az, szerintem nem álltam rossz (=tilos) helyen. Rossznak valóban rossz kicsit, ha felém akar kifordulni, de legalább előttem is elfér még egy autó anélkül, hogy cipőkanállal kéne berakni (és akkor az első lökhárító kap). Legközelebb majd 20 centivel arrébb állok, hadd örüljön.
(#96299) Tsebacsi: ezért kéne olyan autó, ami úgy 1000 km-t el tud menni egy tankkal
-
MurdR
veterán
válasz barnam_ #96311 üzenetére
ezért kéne olyan autó, ami úgy 1000 km-t el tud menni egy tankkal -ez az egyik legnagyobb problémám az ML-lel, egy telitank vegyesbe kb 600km. Autópályán hosszútávon szerintem max 800, de az a legeslegvége. (70L a tank) Nem hiszem el hogy nem fért volna el alatta egy 100Literes tank.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
EQMontoya
veterán
És a kedves kolléga letolna 1000km-t egy seggel? Ne nézzük már egymást madárnak, kérem.
Életemben 1x jöttem haza Münchenből megállás nélkül, de az is csak bő 600.
Normális esetben 3-500 kilométerenként még autópályán is megáll az ember mosdó/kv/kaja okán, akkor már nem belefér a tankolás is?Same rules apply!
-
-
válasz focvis #96317 üzenetére
Autóban nincs cigi. Azt a 20 órát a két tankoláskori cigivel ki lehet bírni. Én is utána aludtam 16 órát de simán ment és szerintem megy még. Volt olyan h 10 óra meló után ültem be a visszaútra de ott az első tankolásnál kb 2 órát aludtam a kocsiban és a maradékot úgy húztam le.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
barnam_
nagyúr
válasz EQMontoya #96314 üzenetére
Nem mentem még egyben 1000 km-t, de nem olyan rossz az, ha nem az autópályán kell telerakni a tankot.
(#96313) MurdR: egyetértek, elférhetne.
Amúgy nem tudod, a kombi W124 alá volt nagyobb tank? Szedánban van, de ott a csomagtartóból veszi el a helyet, míg a kombinál ugye az autó alatt van.[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Offban írtam egy fórumtársnak, hogy kevésnek tartom az autóm tankjának a méretét, mert nem rég cseréltem autót. Unalmas 4-5 naponta tankolni, és mivel dízel autóról van szó, nem is várom meg, hogy kivillanjon az üa.szintjelző, tehát 500km környékén szoktam tankolni. Nem azt mondtam hogy le akarok húzni egyben 1000km-t.
Aggregátor: nem tudom, hogy van-e, én is csak a pótkerék helyére tehető extraként vehető tankról hallottam :/
Az E420/E500 alatt nem nagyobb tank volt gyárilag?[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-v-
addikt
válasz stickermajom #96310 üzenetére
egyetlen jó autópálya
-
nagyúr
29-én megint nem tudok menni talira, mert hétvégére vásárolunk meló után asszonnyal, és mivel szombatot kivéve 3 napig nem lesznek boltok, necces. Így csütörtökre és szombatra apokaliptikus helyzetet jósolok...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
lorcsi
veterán
azt hozzá kell tenni szerintem, h erősen függ az autótól h mennyire kényelmes hány száz km-en
bőven nem csak az emberi tényező a befolyásolóeladó: vadi új soundcore motion+
-
Richard!
addikt
válasz EQMontoya #96307 üzenetére
M1-es autópálya: augusztusig állandó lesz a munkavégzés a sztrádán
Kíváncsi leszek...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Qru
MODERÁTOR
Most olvastam, hogy elektromos autónál (hibridnél is?) a műszakihoz érintésvédelmi vizsgálatra van szükség. Erről tud vki valami bővebbet?
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mágus2 #96336 üzenetére
Közben egy gyors kuglizás után ezt találtam:
Ezeknek a járműveknek az érintésvédelmi vizsgálatát azon kívül, hogy kötelező elvégezni, műszaki vizsga előfeltétele, az érintésvédelmi jegyzőkönyv megléte. Ezért érdemes a műszaki vizsga előtti időszakra ütemezni az időszakos érintésvédelmi felülvizsgálatot. - [link]
Hibridekhez is kell (mindenhez ami erősáramú).
mod:
tboldi: HF oldalára? Az jó, ott nem is kap nagy hőterhelést... csoró ECU.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
gzbotii
nagyúr
-
-
tboldi
nagyúr
Yep.
Gyakran jönnek Opelek oda, jellemzően olajjal kapcsolatos problémákkal. Akkor szembesültem vele először, hogy marha módon iderakták a szerencsétlen ECU-t, amikor egy G Astrán kellett hf-tömítést cserélni, mert eresztette az olajat. Szerintem Hans Jürgenék tervezéskor kifelejtették és így utólag ott találtak neki helyet.
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Ismerős TD/TDI autóba szeretne lefújószelefet. Hobbi célra épített nivába kellene. A működésével tisztában vagyunk, inkább az lenne a kérdés , hogy milyet érdemes venni? 20K körül van ebay-en érdemes kintről venni noname cuccot kompletten, vagy annyit is ér. Ugye hobbi off-roadnál viszonylag eléggé igénybe lenne véve, kérdés mennyit bírnak ezek.
Lumia 950XL
-
Snoop-y
veterán
Leghosszabb amit egy nap vezettem az 900 km volt.
Mostanaban pihenokkel meg skociaba felmenni is sok volt teljesen elfaradtam es ez kb 600 km volt 3 megalloval.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bestbuy játékok
- Okos Otthon / Smart Home