Új hozzászólás Aktív témák

  • Teszla_

    senior tag

    Azért gondoltam előbb az eredetvizsgára, mert ugye ott kiderül (vagy nem, ahogy mostanában olvasni..), hogy lopott-e az autó, vagy van-e valami gebasz. Addig gondoltam fölösleges a biztosítást megkötni. Meg úgy emlékeztem, hogy anno a neppernél, amikor vettem a 307-est, meg az MX-5-öt, akkor ott is eredetvizsga volt az első és utána bizti. 10 órára van időpont az eredetvizsgára egyébként.
    Utána akartam menni az Uniqa-hoz, mert ott van a Mazda is és ha az elmegy, akkor ne kelljen két biztosítóhoz szaladgálni, hogy vigyék át a B4-emet az új autóra. Meg itt volt a 3. legolcsóbb a biztosítás, első a Köbe volt, oda nem megyek, a második talán Allianz, pár száz forint különbséggel. Lakásbiztosításunk már van, így nem tudnám kihasználni az Aegon akcióját :(

    Egyébként egy Mercedes CLK 200 Kompressor lesz a kiválasztott :)
    Sötétkék színű, belül világosszürke szövet. 2002 áprilisi, ezt a típust meg 2002 májusáig gyártották (a coupe-t), szóval szinte utolsó példány. A mostani tulajnál 9 éve van, ő hozta be magának az első tulajtól németből, 50e km-rel, 17e euro-ért, most van benne 181e km. Elég jól felszerelt szerintem, ami nekem fontos, az benne van: automata váltó, tempomat, napfénytető, parkradar elöl-hátul, könnyűfém felni, elektromos első ülések, ülésfűtés, stb, stb. Ad hozzá téli gumi garnitúrát is és szinte mindenről meg van a számla, vagy legalább fel van írva mi volt cserélve. A szervizkönyvet addig vezette a tulaj, ameddig be nem telt. Egy hónapja vett egy 2013-as dízel CLK-t szintén németből, ezért adja el. Átnézettem, pár apróságon kívül nincs gondja, szóval azt hiszem jól járok vele :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák