Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
E92-be akarok AGM akkut venni a mostani varta helyett. Ezt a 2 Exide-ot néztem ki, eddig ez a márka nekem bevált. Jól sejtem, hogy mind a kettő elférne és megfelelő lenne? Most egy varta silver van 80Ah 800A [link]
[link] [link]
Vagy esetleg másik ajánlott?Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
kisza25
félisten
válasz pit stop #301933 üzenetére
De volt másik motorral
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Rodzser Mór
senior tag
-
brumi1024
veterán
Durva mennyire jól esznek városban ezek a hibrid Yarisok. Mol limo, szóval a takarékos vezetés annyira nem jellemző rájuk, a sima 3 hengeres autók (308, Mini, A osztály) általában 10 környékén mutatnak, ha nem felette.
-
barnam_
nagyúr
válasz Rodzser Mór #301962 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
A táblák a mérvadóak, ha Vác felől jössz Rétság felé az officiell nem M2:
Szóval felmehetsz matrica nélkül is rá személygépkocsival. (gyanítom 2023 óta ez nem változott)
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Speeedfire
félisten
Ő azt mondja, hogy nem kell. [link]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
molnarpeter
nagyúr
Régi 2 (városokon keresztül) ingyenes, M2 fizetős. Google pontatlanul ismeri az M2 elejét bizonyára.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz Speeedfire #301958 üzenetére
Hülye kérdés de miért nem a pnv topikba kérdezed? Itt valahogy lepattan a kérdésed.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz molnarpeter #301967 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Akkor megnyugodtam, hogy ott nem kell fizetni.
Gúgöl téved akkor ebben. -
Speeedfire
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
M2 (autout) fizetos csak de ha van Pest megyei matricad akkor vegig mehetsz rajta.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
Holnaptól autóápolási cuccok:
⭐ Stella
-
6030D
Ármester
Arra nehogy elmenj kocsival, kivéve ha Niva vagy hasonló van a hátuljára írva. Kavicsos út meg emelkedő. Nyugodtan körforgalom, elsőn ki, utána Rétság felé, az már a 2-es út, nem fizetős. (Sőt, szerintem a gödöllői elágtól sem az, de nem biztos)
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez a BMW adja [link] #fbalert
⭐ Stella
-
MrSealRD
veterán
[Hatalmas adócsalás apróhirdetésekből: 80 milliót titkolt el a NAV elől egy kereskedő]
Qru te vagy az?Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
nagyúr
TPMS ?kálvária? (az)
A ?gyáriak? (aztmondtaaz) bent vannak, a szokásos első keresés ugyanolyan nehezen ment, meg-megáll ugyanazoknál az értékeknél, (pl. 87%, 91%) de végül eléri a 100%-ot, és semmi... Se nyomás se hőfok. WTF. Autó leállít, kiszáll, becsuk, kinyit, beindít, újrateszt, mint a szél felmegy 100%-ig, majd semmi...Bimmercode ingyenesben nincs hibakódolvasás? (nem találtam)
A másik eszköz által ajánlott progi talált pár hibát de egyik se a TPMS...[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
cOxeR
Ármester
válasz Tsebacsi #301980 üzenetére
TPMS hibával járok 2 éve... mert a mérőműszer szerint a 4 db szenzor jó, a téli gumiban levő szenzorokat felismeri a központ, a nyáriban levőket meg nem. Van tartalék 4 db TPMS-em, de senki nem meri azt mondani, hogy az jó lesz... és a központ elfogadja őket, ha újragumiztatom a felniket. Egy ember nem volt képes sorozat/típust megállapítani és az alapján azt mondani, hogy ez jó ez nem jó... mindegyik gyári TPMS, csak ezekkszerint valamiben más...
-
nagyúr
válasz cOxeR #301981 üzenetére
Nem érem fel ésszel, azt se, hogy a másik kettő néha miért ment, aztán miért nem. A saját gyárival miért nincs ez? Ötletem nincs. És alig találni erről a neten valamit, mintha ez igazából nem létező probléma lenne, vagy csak baromi ritka.
[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz Peter.70 #301983 üzenetére
Legalább 7 vagy 8 helyen próbáltam megoldást találni, de senki nem tudott egzakt választ adni, pedig nem gondolom, hogy ez agysebészet lenne…
Szenzor cseréhez le kell venni a gumit teljesen, vagy elég leereszteni és ki lehet cserélni emelőn a szelepet?
[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz molnarpeter #301990 üzenetére
Nem is kerestem, de feltűnt volna a menüben ez már korábban is, meglesem majd tüzetesebben
-
veterán
válasz Tsebacsi #301980 üzenetére
ajánlott progi talált pár hibát de egyik se a TPMS...
Mennyi idős az akkumulátor? Volvo hibrid esetén mondták, hogy az öregedő akku érdekes hibákat / hibakódokat generál. Csere után nem jöttek vissza. (A nem hibrid Golfnál is gyanús volt ez-az akkucsere előtt, legutóbb júniusban dugtam rá a diagot, akkor oké volt.)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz focvis #301992 üzenetére
A kisakkut kéne cserélni szerinte mert lifecycle végén van. Eddig csak az tűnt fel hogy néha nem ment az automata vészhívás de az is 1-2 indítás után okés illetve főleg olyankor jött elő amikor le volt merülve csutkára a nagy akku. Most meglépem köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
simonjoe
őstag
Utólagos xar filléres kínai cucc van a nejem Splash-ében több mint két éve, hibátlanul teszi a dolgát, ráadásul még pontosan is mér.
Valami hasonló:
[link]Joe
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest