Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
Ármester
válasz szabonagyur #273450 üzenetére
Nem a telefon döcög? Ha semmi más nem fut rajta csak a Waze meg az AA, akkor is? Nekem a Huawei késett régen, de azok az AA-t se szeretik (meg a Garmint, meg a ...).
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
félisten
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szabonagyur #273455 üzenetére
S22U-val nekem csak wireless működik AA.
Szóval irigyellek.
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz szabonagyur #273455 üzenetére
Azokkal passz, az A53asokkkal minden laggol (munkaprofillal meg főként), így nem gyors, de nem is zavaróan lassú az AA. Megy vele, amíg csontra nem merülnek navigálás közben minden előjel nélkül. Octaviákban később, T-Rocban elég gyorsan (gyári c-c kábellel).
De AA topikban a kérdezők fele (hogy miért nem megy/rendesen) az samus volt korábban.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
nagyúr
Fater mercije ezt csinálja: Elindulás után rángat, aztán 60-70 környékén abbahagyja. Nem függ attól hogy be van-e melegedve az autó vagy sem.
Ötletek? Viszi majd szakihoz de hátha van valami nagy ötlet amivel lehet gyorsítani a diagot.
E320 CDI automata W211 facelift utáni.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
ivana
Ármester
Sziasztok!
Apának van egy chevrolet tracumája (2008 1.6 79kW), amin kicseréltük a lambdaszondát, mert beírta, meg sokat evett. Ez szépen le is csökkentette a fogyasztást és melegen teljesen rendben van. Viszont sajnos hidegen fulladozik kb. indítás után 1 perccel olyan 2 percig. Az alapjárat nem az igazi, és gázadásra nehezen gyorsul. Pending faultként beírta a P0341-et ami vezérműtengely jeladó, ezt kicseréltük, illetve a főtengely jeladót is, de sajnos a probléma nem oldódott meg. A P0341 továbbra is látszik, de csak pendingként.
Töltés, akksi rendben. Nem a klíma csinálja, szíj sem csúszik meg. Égés kimaradást nem írt be, és nem is hallatszik. Szerintetek mi okozhat ilyet? (Azt értem, hogy valószínűleg a hibás lambda szonda miatt nem látszott eddig a hiba...)
-
félisten
-
xmad
őstag
válasz tboldi #273290 üzenetére
voltam másik szervizben. futómű rendben, nem állítódott el.
a ropogást hallják ők is..de nem tudják mi lehet. többen is megnézték. átnézték a futóművet. féket.. emelőn, rángatva nem mozog semmi, nem ropog semmi...én csak fékezés közben hallom+ kanyarodás kombóval, de ők egy nagyon kicsit hallották fékezés nélkül is.
balra kanyar plusz fék hangosabb mint jobb kanyar plusz fék..de nem tudják mi lehet. -
veterán
Voltam a PoBu-ban, kaptam ajánlatot mindkét konfigra, még elemzés tárgya. A hét végére némi áremelés várható (0,5%).
Érdekességek:
- szállítás 40 hét
- a Clubsportban is "Elektronikus differenciálzár (XDS)" van, azaz nincs sperr, ez már a konfiguráció során gyanús volt.
- a 2 autó között ~3100 euró a különbség.[ Szerkesztve ]
-
426os
őstag
válasz tboldi #273355 üzenetére
Hazafelé megcibáltam én is kicsit a Bravot. CarAccel nevű appal először 13 mp-et mértem, aztán 2-3 próbálkozás után lett belőle 11,5. ASR off volt végig. Biztosan lehet még faragni rajta, mert most racséztam életemben először 0-100ra. Klímát is elfelejtettem kikapcsolni (elvileg nem kéne számítson, de pl indulásnál én érzem, ha be van kapcsolva). 225/45R17 Vredestein Quatrac Pro gumik vannak gyári alukon a kocsin. A mérés pontossága is kérdéses, a gyári adat egyébként 9.6mp. 2mp difi amúgy sok, szóval az sem kizárt, hogy fáradt már kicsit a turbóm (van egy pici lógása, de elvileg nem vészes).
.
-
macilaci78
nagyúr
válasz szőröscica #273382 üzenetére
A legtöbb belsőégésű autó egy tankkal 500-1000 km-t elmegy, közelebb az ezerhez, üzemanyagtöltő állomás 50 km-en belül biztosan akad, tartalék üzemanyagot meg tudsz magaddal vinni.
A bandus által bérelt autóban van 350 km, nem vitt magával tartalék akkut és kétszer állt meg tankolni, a biztonság kedvéért, míg a sajátommal oda-vissza megoldom megálló nélkül. Nős emberként a milfek sem érdekelnek.
Nem mondom, hogy szar a Tesla, vagy az elektromos autó, de bizonyos szempontból alapjaiban kíván más szemléletet.
Olyan ez, mint a szemüveges ember és az egészséges közti különbség, aki divatból vesz fel napszemcsit. Egyszerűen mások az igények, a használati szokások is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
kenwood
veterán
válasz macilaci78 #273499 üzenetére
Persze,de igazodik az ember. Amig Nokiam volt, fel toltessel nekivagtam egy videki hetvegenek. Manapsag egyetlen napra sem indul el az ember tolto nelkul.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs