Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz BigBlackDog #177853 üzenetére
Én a fólia miatt nem húzom le sosem a hátsókat, bár elvileg bírja, de nem akarom véletlenül sem összekarcolni. Az elsőket viszont gyakorlatilag mindig.
[ Szerkesztve ]
-
Biqci
aktív tag
Mitől koszolódik be? Lehet le kellene mosni rendesen az autót
Qru: akkor az új melódhoz grat!
[ Szerkesztve ]
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tboldi #177854 üzenetére
Fólia miatt én sem húzgálom a hátsókat, néha véletlenül az első helyett annak a gombját nyomom meg (nem tudom milyen gibbonokra van tervezve de a könyöklő is k. messze van meg az első ablakemelő gombjai is pedig nincs rövid karom).
Bezzeg az ülőlap rövid és max a törpéknek kényelmes hosszútávon.#nincsbennetarcsi
-
törölt tag
A Caddyben is raptorkezűeknek való az ablakemelő gomb, be kell az egész csuklómat hajlítanom, hogy a könyökömnél lévő gombot elérjem.
Nálam nem nagyon dobog a Vag szív az biztos, igen sok mindent utálok ezekben az autókban, szeretni meg semmit se.
Ha én lennék a főni, már kihajítottam volna és kettes facelift Kangoora cserélném mind. Jó kis 109 lovas dízelre, 240Nm. Aww, de lépne. -
Qru
MODERÁTOR
válasz #89309696 #177860 üzenetére
+1 A Skodától én is leginkább sugárban hányok. A Passatot sem szerettem de azt legalább nem utáltam. Korrektül tudta azt amit tudott és ennyi. Egy szenvtelen tipik n@czi wágen volt se több se kevesebb. Ezt erősen sikerült alulmúlni a Skodának úgy, hogy 10+ év autóipari előnye van.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Én le szoktam húzni, mert nem vagyok nagy klíma rajongó. Nálam nem lesz koszos csak akkor ha még nem száradt meg mosás után a gép rendesen.
#nincsbennetarcsi
-
-
-v-
addikt
válasz pècsimunkás #177866 üzenetére
Inkább a 4 kipu a baj, embertelen meló az úgy.
-
-
Csabroncka
addikt
Valaki csak találkozott közületek ilyennel . Pár mosás óta lettem figyelmes arra, hogy a tető oszlopon (mind a kettőnél random, de az egyik oldalon több 3-4 helyen) alig észrevehető, bizonyos szögben egyértelműen látható, és simítva tapintható horpadások jelentek meg. Ez mi ez? Okozhat ilyet a tetőcsomagtartó? Korábban teljesen rendben volt, értetlenül állok a dolog előtt. (Corolla 2014)
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
-
félisten
válasz Csabroncka #177876 üzenetére
Mi esett rá? Mert ezt valami egyértelműen megnyomta.
-
Csabroncka
addikt
válasz szabonagyur #177877 üzenetére
Semmi és több helyen van. A jobb oldalon 3 baloldalon 1 helyen. Ezt így a tetőcsomagtartó meg tudja nyomni? (szerintem nem, ráadásul tényleg normálisan volt felrakva)
"in medias res"
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Csabroncka #177876 üzenetére
Ha oda támaszt fel a tetőcsomi, akkor az lesz az. Próbáld rá fel.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Integrale
veterán
-
Csabroncka
addikt
válasz CactuS #177880 üzenetére
Ezen filóztam én is, egy részen igen, másik részen nem. Ez ilyet tud csinálni? ráadásul béreltem, tehát még azt sem mondanám, hogy barbár hozzá nem értő rakta fel.
Az ok mi lehet? Nem volt halálra tömve a doboz, ráadásul ruhák voltak és hálózsákok voltak 430 literben.
(Egyik ismerősöm azt mondta ezek viszonylag kis költséggel orvosolhatók - ez igaz?)
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
eastsider
nagyúr
válasz Csabroncka #177882 üzenetére
igen.
horpadásjavítót/jégkárjavítot keress.
10-20k nagyon max
ha ki tudja húzni vákuummal, nem kell fényezni[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
rbalint88
addikt
Koszonjuk mindenkinek a gratulaciokat ma hoztam haza a pocsost, tejfakaszto hatasos volt (20 oranyi aktiv masnapossag uj egyeni rekord)
Priusra felkerult a baby on board matrica, az -10 loero[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
válasz ivana #177891 üzenetére
Igen, tavasszal a járvány miatt nem mentem el lecserélni, augusztusban kötelező szervizkor meg már azt mondták hogy nincs értelme.
(#177892) molnarpeter az stimmel, mert parkoláskor álló helyzetben szoktam tekerni a kormányt, a föld meg feltöredezett kavicsos beton, szóval van mi koptassa bőven...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HellGreg #177889 üzenetére
Mennyit mentél vele Km-ben? Egyébként nem csak a leválás a gond, ez el is van kopva. Télinek ez a mélység kevés már.
Téligumi a városozást nyáron nem nagyon szereti, attól lesz ilyen. Még az autópályázást is jobban tűri, az országutazás, faluzás az ahol fent lehet hagyni nyugodtabb szívvel. A város öli a legjobban, sok parkolgatás, kigyorsítás, fékezés, kormánytekergetés, menetszél sem hűti.
Ez a Hankook téli amúgy is kényes erre, nekem is ilyenem volt, nyáron mikor fékeztem a lekanyarodások előtt lehetett hallani, hogy troli hangja volt a lamellák ahogy sercegtek, de még télen is. Ezek a száraz telet sem bírják jól, kifejezetten hó és sár, latyak gumi. A mi száraz teleinkre már másabb téligumi kell, mint ezek (aztán bejön két hét rendes hó és cumi van).[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest