Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz pècsimunkás #166892 üzenetére
Mondjuk én relative könnyen beszélek, mert jó helyre születtem (Pest megye, közel Bp.-hez) és nincsenek megélhetési gondjaim. Ha nem tudnám eltartani a gyerekeimet biztosan átértékelődne bennem is pár dolog. Így viszont, hogy kényelmesen élünk itthon, nekünk szinte csak negatívummal járna a külföldre költözés. Egészen más ugye ha telefonon beszélsz a szüleiddel vagy ha hetente többször találkoztok személyesen. Most a korona vírus helyzet alatt ez még jobban megerősítést nyert. Közel 2 hónapig teljes lockdown volt nálunk a pici születése okán, konkrétan senkivel nem találkoztunk, csak videótelefon. Hatalmas felüdülés volt kicsit lazítani a hétvégén és a nagyobbik gyerek is oda volt meg vissza a nagyszülőktől. (Nálunk mondhatni napi szinten jelen vannak a gyerekeink életében a szüleink)
-
adalbert1
veterán
válasz kisza25 #166767 üzenetére
Ha jól emlékszem a hirdetésekre, egy benzines Corsát 4 millióért már el lehet hozni (igaz ez az ár is kicsit túlzás szerintem annak a függvényében, hogy 5.2-ért már Astrát is lehetett kapni akciók során) - felszereltségben nem tudom, hogy mennyire lehet összehasonlítani az elektromossal, de szerintem nagyon szűk az a réteg, akinek megérne dupla árat a teljesen elektromos változat.
-
Qtya123
őstag
válasz pècsimunkás #166892 üzenetére
Hú ne is mondd Pécset. Nagyon szerettem ott élni és nagyon szeretem a várost. 2 éve visszatértünk oda fél évre. Minden perce öröm volt számomra. Szeretnék egyszer újra ott élni, de nem sok esélye van.
Viszont nagyon haragszom, mert gyakorlatilag Komló sorsára jut kis túlzással. Minimális ott a normálisan fizető munka. A jövőbeli kilátások szintén. 7-ből 6 ismerősömnek el kellett onnan költöznie Budapestre, illetve nekünk is, ha nem csak vegetálni, hanem anyagilag fejlődni akarunk.
Pont a héten hirdettük meg eladásra a lakásunkat is. Eddig kiadtuk, de az is kezd egyre nehezebben menni. Gyakorlatilag, ha nem lennének egyetemisták, halott lenne a piac, legalábbis a belvárosban. Már csak azt remélem emberi idő alatt elmegy. Bár szerintem be van most ott fagyva a lakaspiac némileg.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz molnarpeter #166905 üzenetére
De taxinak meg kicsi a corsa
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Qru
MODERÁTOR
Szélvédők és rendszám nélküli autóval ment fel az M5-ösre okmányok nélkül. - [link]
A biztonsági övvel akart vontatni. Az best.
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
-
pècsimunkás
addikt
válasz Qtya123 #166904 üzenetére
Na ugye...
Ennyi...
Ott az a gyönyörű város... A magyar Detroit
Ahogy írod: Ha nem lenne az egyetem, halott lenne minden.
Jó barátom a régi Kertvárosban árulta az újépítésű 2 szoba+ nappali, klimatizált lakását 2 évig. 2 év alatt 2(!!!) érdeklődő volt! 11,5 millióért tudta eladni. 1-2 éve adta el annyiért. Pakson akkor egy random panel volt 20-22 millió.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
stickermajom
addikt
válasz Qtya123 #166904 üzenetére
Sajnos szép lassan leépült az évtizedek alatt, nincs már ott semmi. Az egyetem után meg sem próbáltam elhelyezkedni helyben. Kár érte, mert gyönyörű város, simán le tudnám ott élni az életem, és a család is hiányzik. Cserébe nincs forgalom az M6-on, egyszerű a látogatás.
Szakmámban max az ITSH lenne ott, de azért mindennek van határa. -
parandroid
félisten
Mit vársz, valamelyik szuperintelligens totálkáros szerző is beszámolt róla cikkben, hogy vett a németeknél egy autót, és megpróbálta az autópályán hazavinni rendszám nélkül. Ha az autós újságírás krémje itt tart, mit várunk a hat általánost végzett borsodi zsákfaluból a miskolci teszkónál messzebb még soha ki nem mozduló O. Ernestotól?
* Nevek és földrajzi helyek csak a példa kedvéért, tetszőlegesen behelyettesíthetők bármi mással.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz parandroid #166916 üzenetére
Ez elég baj... Oké írja meg, hogy tetőre teszi a nyári gumis MX5-öt egy hideg novemberi napon, ettől csak őt röhögjük ki (bár nem, mert másokra is veszélyes így) de azért ilyet nem kéne propagálni...
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
válasz molnarpeter #166906 üzenetére
Kizárólag engem baCogatnak továbbra is, mi?
-
félisten
És a nem várt fordulat. Én elengedtem. Párom nem, ideges lett. Írt nekik és mindent rájuk zúdított. Pl: X számlaszámról ment az utalás, Y-ra jött vissza, hol és kivel egyeztettek erről? Aztán, írják már le önök hogyan jártak el ebben a helyzetben ami szabályszerű, de a törvényi időket is betartják. Várjuk válaszukat. Ma írtak. Fizessük be az alap díjat 29-ig. csak fejezzük már ezt be. :D így is lett.
Olyan szinten minden rendbe jött, hogy a márciusi megszűnt bizti éledt fel.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tboy93 #166930 üzenetére
Akkor jól rémlett.
Majd azért óvatosan, ma pl egy robogóst oktattunk egy 5er-es kollégával. 2 sávos úton beáll előre ez még ok de nem a külsőbe és nem is a belsőbe hanem a pontosan középre a felezővonalra. BMW-ssel egymásra néztünk és zöldre elrúgtuk mind a ketten. Valószínűleg a robis jól összemosta a magát mikor jobbról és balról is megtámogattuk 1-1 géptetővel.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
6030D
Ármester
Esti kocsmai beszélgetés:
- Nem hiszed el, de amióta megvan a Honda Dio, azóta mindenki csak gyorsulgatni akar velem. Egyik reggel egy 5er meg egy Superb/Impreza biccentett piros lámpánál, de nem siettem, így lenyomták egymás között. Amúgy meglett volna mindkettő.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
MrSealRD
veterán
válasz tboy93 #166930 üzenetére
Nem akarok kötözködni, de hogy van az, hogy vezetsz és most voltál KRESZ vizsgán?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...