Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    Na, most 5 év után lecseréltem végre a qBittorrentet rTorrent-re. Régóta akartam, de eleinte nem tudtam normálisan bekonfigolni. Most meg egy ideje halogattam, lusta voltam hegesztőszemüveget feltenni, és rászánni az időt a ~/.rtorrent.rc hegesztésére.

    Kicsit a szívem vérzik a qBittorrentért, mert amúgy nem rossz progi, a legfunkciódúsabb torrentkliens Linuxra. Nehezen tudom elengedni, ahogy anno nehéz volt a Double Commandert is elengedni.

    Az a funkció hiányozni fog a qBittorrentből, hogy egy torrentből csak bizonyos fájlokat töltsek le, meg bizonyos fájlokhoz eltérő prioritást rendeljek.

    Így már csak egy Qt-s program maradt fent, a Goldendict, ezt is igyekszem kiváltani valami terminális minimalista megoldással. Aztán már csak a Steam, Wine, Firefox marad, de azok Gtk-sok, ezek lesznek az egyedüli GUI-s programok fent. A többi mind terminálos lesz.

    P.S.: hú de nehezen jön le a teszttorrent az nMagról. Alig 420 KB/sec-kel vánszorog lefelé, pedig az amúgy sem acélos net tudna 1500 KB/sec-et is. Koronatúlterheltség. Pedig már elég késő van, az emberek elvileg ilyenkor fekszenek le.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák