Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Apollyon #17934 üzenetére

    Végül is 85 font körüli összegért így sem volt rossz vétel. Ami nekem hiányozna róla, az a 75Hz és a FreeSync, cserébe viszont 24 col. De amúgy a speckói nem rosszak, nagyobb márkától van, PWM mentes, alacsony pixel/input lag, ahogy nézem, mégse szutyok TN, tehát a főbb szopáspontokat azért kikerülted vele, olyan rossz tuti nem lehet, már így papíron.

    Az az i5-6500 abban a kiépítésben elég jó játszogatni. Hazautazáskor nem volt gond a koronavírus miatti lezárás? Egy X230-hoz képest ultracsászárság, a monitor is. Legalább tudsz újabb játékokkal is játszani, meg normálisabb minőségben, tűrhetőbb színekkel filmeket, videókat nézni.

    Az én monitorom is hasonló pénzt volt, ~10 fonttal drágább, de IPS, FreeSync, 75 Hz, cserében viszont 24 helyett 22 col, kontrasztja gyengébb, mint a tiédnek, nagy kontraszú anyagoknál ghosting helyett glow van, meg a jobb felső sarokban van egy kis backlight bleeding, de ez utóbbi lehet az én hibám is a nem megfelelő környezet biztosítása miatt, pont ott van a közelben a jobb sarkánál az ablak rányitva, és kapja a hideget. A színek, meg a fényerő viszont ‘ci jó rajta, ilyen laptopok után áll-leejtősen más dimenzió.

Új hozzászólás Aktív témák