Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPepe
senior tag
válasz
trassher #348 üzenetére
Nálunk olyant csináltak, hogy egyik klántársamat körbeállta 3 tényleg kis kari, és nem tudott elmenni. Odahívott, aztán ugye kénytelen volt megölni egyiket. Amikor PK-zott, ráfutottak a 70+-os karik vagy öten, és megölték. Persze mit dobott el, a B-s cipőjét... Mondjuk sokféleképpen megoldhattuk volna a dolgot, hogy ne vesszen semmi fontosat, de eléggé ideges volt a srác, és nem lehetett rávenni semmire. Utána megpróbáltak engem körbeállni, dehát íjászt nehéz elkapni, mert gyors mint a fene.
De jöttek utánam, én meg egyikre rálőttem, figyelmeztetőleg, hogy szálljanak le rólunk. Erre megdöglött, én is pk-ztam...
Na, futás, de valahogy slowoztak, és elkaptak. Összes ssc kiesett, de haveromnak sikerült felszedni.
Szóval vannak aranyos pléjerek. -
Henryk
aktív tag
válasz
trassher #348 üzenetére
hmm... hungarians klán..
asszem abban van 2karim
300-ason
ha még nem játszottál offmodos szerveren, mert ugye ebben sokminden más L2J-ben, kezdve a karakterek erősségétől a questekig... 300ason vegigprobalgatni a hozzad illőt, és ha komolyan gondolod elkezdeni a 3X oson.
egykét tipp:
300x asra: atomtápos necro... mindent visz pvp-ben, az én kedvencem a summoner... (dark elf csajszi) nagyon erős simán a summonnal bedarál mindent, meg ugye sps mer gyors, sh mert erős, harcosok közül inkább a tőrös meg ijász a sok vari ellen. jah meg persze pénzt keresni egyértelmű BD és kiállni buffolni városba
3x osra: ugye itt már nem a fő cél a gyilkolászás, inkább klánban a csapatmunka, bossolás meg ijesmik... varik ugyanúgy, plussz itt már van értelme a tank kariknak is bossolásnál, de fejlődni elég gyengus. meg persze a jó oreg törpék... (igaz én inkább az aranyos kislányokat választom mindig) akikből sosem lehet elég.
próbálgasd ki nyuodtan mindetvarinál a dye nagyon sokat ad plusszba, tehát érdemes minél előbb feltolni párat ha még nem lenne.
ha a 3x oson is akarsz játszani javaslom alaposan fontold meg mijen karit kezdesz, nehogy több hónap kínlódás után rájöjj hogy mégse teccik, vagy nem jó semmire... -
trassher
addikt
hát elég b*zik az tuti. cruma-ban 2szer is le pk-ztak csak mert bementem. mondanom se kell 40 körüli voltam szóval nem volt több 1 csapásnál és feküdtem is. na de most összehaverkodtam egy portugál meg egy francia gyerekkel aztán együtt mentünk party-zni. pont jó volt mert az egyik dark avenger a másik meg valami dark elf íjász. azt mondták holnap is megyünk csak addig éljem túl a délelőttöt. 4 tárgyból kell felelnem
-
Henryk
aktív tag
ja, ott is találkoztam elég sok magyarral, személyesen a volt klántársaim (nf-ről, subiról) is itt vannak.
trassher:
ha az oldalon szétnézel a statisztika, x3 as fülön és végignézed a több ezer playert, fel fog tűnni jópár Magyar zászló a nevek előtt, és mellettük találsz klánnevet is, ha a játékban rájuk pm-ezel biztos találsz olyat aki segít és klánban is lesz szerintem hely
jah és van már több magyar klán is..
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
én pont a sok wipe miatt hagytam abba tavaly tavasszal, de szívesen kipróbálnám a szervert. már regeltem acc-ot + most rakom a C4-et. ha lesz/van elég magyar akkor érdemes lenne csinálni egy klánt hogy tudjunk segíteni 1másnak. írd be majd hogy mikor vagy fenn aztán dumálunk.
-
Henryk
aktív tag
Hali!
ha valakinek kedve van még jáccani, tudok ajánlani egy nagyon jó helyet...
van 3 szerverük:
3X os (átlag 4-5 EZER player) 7x es (valami amcsi ize... 1-1.5 ezer player) és 300x as PvP (1-1.5 ezer ember)
és ahogy mondani szokták.. NO LAG és NO BUG (télleg nincs) és NEM L2J (gondolom értitek mit jelent ez...)
hátrányai:
C4-es, és eredetileg Orosz szerver , szóval jó sok orosz van
offmodos, szal pickupolni kel itemeket, de meg lehet szokni, és néha jól is jön
angolul többségük tud, és egyre több a Magyar a szerveren
én már nem szeretem annyira a Magyar szervereket mint régen... akkor kezdő voltam és csak magyarok közözz akartam lenni, de valljuk be egyik magyar szerver se megy normálisan (tele vannak wipe-al, már 3-4száz embernél behal a szerver, sok a csaló sok a bug, kevés a gm, nem javítanak eleget... és ennek mindig újabb wipe a vége.
ezen az oroszon bevallom még 1 GM el sem találkoztam játékban... még csak egy announcot se láttam beírva, de nem azért mert leszarják és nem törődnek vele, hanem mert minden működik...
[link]
lehet valaki már hallott róla, jáccott rajta, csak ajánlani tudom... az oroszt meg jobb ha megszokja aki ide jön
jah meg kell egy kis patch, egy tiszta c4 és onnantól minden műxik, nem kell hostba irkálni, van saját update szerverük ahonnal a nekunk való dolgok jönnek.
[Szerkesztve] -
KPepe
senior tag
-
1ofthem
csendes tag
Hali skacok!
Én most kezdtem egy C4-es szervert! Van valaki aki hozzáértő ebben a témában? Segítségemre lehetne! Aki pedig szeretne játszani rajta, az írjon, bár a működés nem folyamatos, ezért javaslom vegyen fel msn-re, és irok amikor megyNos ennyi. Halihó mindenkinek.
Agony23@freemail.hu -
KPepe
senior tag
üdv!
Most, hogy lezártak egy csomó szervert, nyomja még valaki, vagy kigyógyultatok a függőségből?
Én Dune szerveren játszottam, amíg wipe nem volt, aztán kis szünet, jelenleg pedig ismerősöm egyre bővülő C5-ösén lájnédzsezgetek. Elég jók a C5 skillek, vannak egész viccesek is. -
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok! Valaki el tudna kuldeni a lineagell.exe jet emailban mert kene meghozza a live c5-os kliense. Nagyon szepen koszonom, remelem tud valaki segiteni Snakeiboy@yahoo.com
-
Feme
csendes tag
Látom azért még vannak aktív lineage fanok!!!
Lehet én is felraknám újra, segítenétek magyar szerverek közül melyik a legjobb? hol érdemes? -
Volken
tag
Sracok vegre offon nyomom vagyis mar kb egy honapja ott nyomom de ezt veletek is kozolnom kellett
-
Caster
csendes tag
válasz
Kindgrind #311 üzenetére
naná! mind a mai napig
infinityn is,ott nincs durva karim
de dragonon van egy 60as tyrantom,meg mos csinálok egy paladint. Az EvolutionClan pedig egyre gyarapodik és gyarapodik...
keresd Gorgondo-t vagy VorosSzonja-t..., marhell-t,bozont-ot,kopaszt, IbramGaunt-ot,SirTelen-t, Tegrez-t vagy Regtez-t, DaddyHun-t,DiirHun, s meg nemtom most kimindenki tag
vagyunk egy páran
de nem elegen
Mindenki hozzon magával mégegy embert!
[Szerkesztve] -
-
trassher
addikt
már én se l2-zök nagyon rég. télleg úgy volt hogy a mentett karikat visszakapják de nem jött össze mert az új adatbázis nem fogadta el a régi karikat ezért kezdődött minden előlről. hívtak páran hogy csináljunk klánt de 6 wipe után elégé elmegy az ember kedve szóval maradtam warcraft3-nál.
-
trassher
addikt
válasz
Terrorista #323 üzenetére
sorry téleg. épp akkor keltem
íme: [L]l2diablo.uw.hu[/L] -
trassher
addikt
válasz
Terrorista #321 üzenetére
itt egy magyar szerver. itt mindent elmondanak nekek. mond azt hogy trassher küldött.
-
Terrorista
senior tag
Sziasztok!
Letöltöttem a hivatalos honlapról az LC4-es verziót. Hát mit ne mondjak szívtam a data2.cab miatt, de szerencsére egy crc javító progi kijavította és kitömörítette nekem a game-t.
A kérdés az, hogy hogyan tudok én játszani a játékkal? Regisztráltam magam a hivatalos honlapon, és kaptam is vmi serial kulcsot (amit azóta sem tudom hjová kell beírnom).
A játékban a beregisztrált acc-al és pass-al nem enged be a játék, ilyenkor mi van?!
Más szervert meg nem ismerek ahová mehetnék tolni a játékot.
Vki egy kis részletes leírást írhatna arról, hogyan tudhatnám kipróbálni a játékot.
Előre is köszönöm!! -
Kindgrind
aktív tag
Hi all!
Valaki tudna adni egy linket ahonnan le lehet szedni C4es L2-t?
Naon meg köszöném -
Zenty
őstag
válasz
Slayer Valor #317 üzenetére
Nem azért írtam ,hogy most akkor menyen a boltba venni( én se veszem
)
Csak páran már kérdezték hogy csak netről lehet e rendelni az egészet?
A Gc meg drága ,de viszont 4 másik gamehez fel lehet használni( ncsoft egyediség itt is üt),és igy annyira nem gáz annak aki több fele havizni akar!
A wow meg.... l2 egésze + 3 hónap kijön annyibol mint a wow alap game ára ,és akkor még nincs is gc-éd
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Nah ennyi idő után nálunk is meg lehett venni a dobozos változatát:
[link]
''egy epikus nagyságú MMO játék, mely több mint 14 millió játékost ejtett rabul a világon.''
pff ezt nem is tudtam...
Gondoltam ,hogy sok előfizetője van ,de ennyi?
Akkor wowot is be elözi a kicsike, igaz már réggebi l2 ,de akkor is
[Szerkesztve] -
Volken
tag
Hat ha nem offon vagy akkor sehogy mert minden ''tort'' servernek megvan a maga patch-e.
Max azt tudod csinalni h felrakod az l2-ot es kivagassal athelyezed akarhova.Aztan megint felrakod.(az instalnal kerdezi h uninstalalja-e a jatekot nyugodtan kattints az ok-ra mert nem fogja leszedni azt amit mar kivagtal)Es igy rengeteg helyet foglal de ez az 1 megoldas van amit ismerek. -
trassher
addikt
UP
-
Kindgrind
aktív tag
Valaki játszik vagy játszot a Dragon Network szerverek valamelyikén?
-
Bubee82
őstag
Nightfall-ról van vki esetleg itt?
-
Henryk
aktív tag
sziasztok
én már olyan 1-2 éve tolom a játékot, azóta sok szerveren voltam már, rengeteget high rateztem és még többet low rateztem
a klánnal, meg az allyval ugy lattuk nf en hogy megint kezd elsz4ródni a szerver, a csalók meg minden szokásos, ezért elég sok ember átjött egy másik szerverre:
a szerverről annyit hogy a neve Abyss , rengetegen jáccanak rajta és nem lagzik ( ne értsétek félre a rengeteg nem 2-3 százat jelent mint nf en hanem 2 ezer játékosreggel nyolc körül vannak a legkevesebben mindig, akkor ''csak'' 5-6 százan
, és ez NEM L2J ! ! ! , hanem offmod szal annyi hátrány hogy c3 as és nincs autopickup
, ja meg orosz szerver
[link] a linken érdemes megnézni az az aktív játékosok listáját(status fül)
ami kell hozzá: egy alap c3 as játék, az oldalról leszedhető saját pach(saját update szerverul is van meg minden), a kis pach meg a főoldalról egy másik
kipróbálni kötelező
mod:
egy apróság a piacolók kedvéért: gludioban kétszerakkora piac van mint nf en a girani 2-3szorosa... hát még a többi városban
ja és kezdésnek mindenképpen törpét vagy varit éeri meg csinálni a pénz miatt (elég jó karik a varik meg az ijászok, de az ijászhoz ugye pénz kell)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
c*
aktív tag
Hi,
valaki tudna adni valami ftp t ahol gyorsan le tudom huzni ?!
official siteon nem megy a link mashol meg amit talaltam 50k val jott . .
helpme meg lattam ilyen masfel meg 3gb os csomagokat is most melyik a jo ?
kosz
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest