- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz macilaci78 #6303 üzenetére
erre gondoltál? [link] tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
senior tag
válasz blackrat #4641 üzenetére
nekem egy 24 négyzetméteres szobában 16db 3,5W-os GU10-es spot van "hálóban". és nem kell "napszemüveget felvennem". tehát igen, komoly.
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
senior tag
itt a csomagoláson szó szerint "LED diver" szerepel.
van rajta egy 86-265V AC matrica, úgyhogy valszleg igazad van. 3 rövid kábel lóg ki belőle.tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
senior tag
sziasztok.
amatőr kérdés következik.
vetem egy ilyet: [link]
- a dobozon szerepel valami "led diver".
A kérdés az lenne, hogy kell e ehhez valami még, hogy rákössem a "kétszázhúszra"?PHM: bocsi nem válasz, csak rossz gombot nyomtam.
[ Szerkesztve ]
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
senior tag
válasz Winner_hun #1112 üzenetére
van még mit tanuljon az a villanykörte. [link]
-
-
senior tag
ha jelzőfényes a villanykapcsoló akkor csinálhat ilyet.
(nekem azt mondta a villanyszerelő, hogy ne jelzőfényes kapcsolót vegyek, mert az nem jó a ledes világításhoz)tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
senior tag
praktikerben van 2w-os e27-es meg e14-es 1200-ért.
sima melegfehér ledes.
tapasztalatom szerint kb 20w-os normál izzónak felel meg.tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest