Hirdetés
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
SkiDev #53224 üzenetére
Biztos nem rossz az a Janna, de a 8 win zsinórban kétlem hogy miattad lett volna. Eleve jó csapatot kell ,hogy kapj a supportal történő győzelemhez. Tök random amúgy mikor nyersz és mikor nem én már tényleg így vagyok vele.
Tegnap is életembe először játszottam Bard suppot (autofill) és nyertünk, persze jó is voltam, a sors keze sok keccselésre jó volt, de a csapat mindig kell, hogy értelmes legyen. Végén az enemy fel is akart venni barátlistára, gondolom, hogy játsszunk, de én az ilyeneket már alapból nem fogadom el. Máskor meg 24-4-15 Jaycet meg 17-5-10 Garent megyek és vesztünk... minden attól függ, hogy kapod-e az AFK-t meg a trollokat, ha nem akkor úgy is win ha meg igen akkor megszakadhatsz nem lehet lehozni. Tegnap a Bardos win után 4 losom is volt zsinórban, abból eleve 2 nyerhetetlen AFK miatt a másik 2 meg szimplán a tipikus minden lane lose szindróma (enemy Draven hm).
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Politika
- Micro Four Thirds
- LEGO klub
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest