Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csobi71
csendes tag
Srácok ! 15.2 v 16 ??? Befolyásolja bármibe is a kodi frissítése a kiegészítők működését? Tapasztalat? Vélemény? Javaslat?
-
csimpas
tag
Kicsit lemaradtam, Most akkor a movieshark nem működik? Mert hiába rakom fel az új verziót, csak üres mappák vannak a filmek helyén
[ Szerkesztve ]
-
sonics007
újonc
hi could make an repository at github.com. with repository u dont need to download everytime new version it will auto update. thanks. u done great job
-
Mike88
senior tag
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Már megint nem találom,hogy hogyan lehet a kedvencek ikonjait (video,zene) kirakni a főoldalra.
Help please!Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
Nono0000
tag
Sziasztok!
Hatalmas köszönet a készítőknek!
Már rég óta használom a KODI-t és végre megtaláltam!!!
Végre van magyar kiegészítő!
Csak hab a tortán, hogy minden úgy működik, ahogy kell!
Most ismerkedek a különböző lehetőségekkel, funkciókkal és nagyon tetszik!Más:
Esetleg nem gondolkoztatok egy időjárás kiegészítőn is, ami az időkép.hu adatbázisait használja?
Mivel elég sok megfigyelő állomás van magánkézben, hisz az időkép is ezek alapján észlel, akár saját állomását is beállíthatná a felhasználó, már akinek van.Még egyszer köszönöm és munkátokhoz sok kitartást, erőt, leleményességet kívánok!
Csak akkor kérdezz, ha tudom is rá a választ!
-
őstag
Le a kalappal előttetek
Köszönöm mindenkinek a belefektetett munkáját és idejét"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
atyca
senior tag
Ritkán járatom a számat...De ez nagyon jó!
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
vazzemiko
tag
válasz huliganboy #885 üzenetére
Nagyon asz lett sracok!!!!
-
leventet
újonc
válasz huliganboy #885 üzenetére
Hát mit mondjak, zseniális amit csináltok!
Köszi!
-
huliganboy
addikt
Örömmel jelenthetem be, hogy snyz fórumtárs segítségével a holnapi naptól minden itt fejlesztett app frissíthető a KODI rendszerén keresztül!
Be kell látni ez nagy könnyebbség mindenki számára, hisz nem kell letöltögetni, másolni majd telepíteni a zip fájlokat!
Ezúton kérem meg a fejlesztőket, hogy a következő verziókat, csak nekem küldjék el (
valószínüleg csinálok egy feltöltőt a weboldalra csak fejlesztőknek), én rakom bele a repo-ba, ahonnan majd frissíti magát az app.Továbbá a legfrissebb verziók letölthetőek lesznek a weboldalról is!
[ Szerkesztve ]
-
snyz
tag
A repobol telepíthető a movieshark és huliganboy segítségével hamarosan elérhető lesz a többi is. Ez azt jelenti, hogy nincs értelme többet zip-ekkel meg mediashare-ekkel szórakozni. Elvileg a frissítések is automatikusak lesznek.
-
snyz
tag
MagyarTV V0.0.6 tölthető
- port.hu infók ki-bekapcsolhatók
- bekapcsolt port.hu infók esetén napi műsorOk, elismerem porthu nélkül tényleg sokkal gyorsabb, pedig a listát is szerverről tölti be.
-
huliganboy
addikt
Megkérek minden fejlesztőt ezentúl csak és kizárólag a webes tárhelyre töltse fel a következő verziót, és azt linkelje.
A topic összefoglalóban cseréltem a címeket a weboldal letöltés menüjének címére!Továbbá kérek minden fejlesztőt, hogy vezessen Changelog-ot ha idejébe belefér, csak, hogy egy helyen is lássuk hogyan fejlődik az app...
Továbbra is kérek mindenkit, hogy hanyagoljuk a csatornák megnevezését a Magyar TV app esetében.... Ha lesz rá lehetőség a weboldalon olvashatóak lesznek!
Köszönöm mindenkinek ezt a fantasztikus munkát!
-
snyz
tag
válasz lord.lakli #874 üzenetére
Nem az én gépemen dolgozom és semmi illegálisat nem csinálok, de azért köszi a figyelmeztetést!
-
lord.lakli
őstag
válasz huliganboy #864 üzenetére
MagyarTV.nél weben a képen kint van a készítő neve (persze, ha az a valódi neve)
-
snyz
tag
Csak egy gyors státusz: 50 csatorna (természetesen mindegyik a Duna)
Szerk: persze egyből kiderült, hogy három nem megy. Megcsillagoztam őket. Ha valakinek van működő belőlük, küldheti!
[ Szerkesztve ]
-
snyz
tag
MagyarTV fejlesztési igények itt lehet hibát jelezni, feature-t kérni, korábbi kérést up-olni, stb. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
vazzemiko
tag
Hi!
A google keresoben sehol nincs az oldalunk, de meg az itcafe forum sem jott fel elsok kozott
Aki tud segítene?Köszi!
-
jasadam
újonc
Tisztelt felhasználók!
Fantasztikus évet kívánok nektek!
Köszönöm ezt a remek programot! Mióta ismerem az ncoret hanyagolom...Kérem a segítségeteket!
Az alábbi hibaüzenetet kapom, mikor be szeretnék lépni:
Unable to create application. Exiting.
Előre is köszönöm a segítséget!!
Tisztelettel, Ádám!
[ Szerkesztve ]
-
snyz
tag
válasz huliganboy #864 üzenetére
Csak rá kell kattintani?
Ja hogy jaa.. A weboldal a bevezetőben. Oké, értem, kussoltam.
[ Szerkesztve ]
-
snyz
tag
A weboldalra http://movieshark.xyz kiraktam az aktuális letöltéseket.
Küldhettek leírást, útmutatót, gyik-et, stb – feltöltöm.
-
megarambo
tag
Köszönöm a munkátokat, (felpörgött a topik rendesen) Ha pár percig nem figyel az ember még lemarad egy- egy frissítésről
-
gotdamn
csendes újonc
Nagy halam a tv-s add ert. Szigetorszagbol az osszes mukodik (v.005)
Igazan nem rosszalloan irom, de a nemzeti adokbol elerheto 720p minoseg is. (1,2,D,DW) ezt inkabb
a fejlesztes javara emlitettem.
Anno en is talaltam par str linket, ha erdekel megirom privatban melyek azok (csak par darab) a 005 verzioban nem lattam, bar nemreg irtad hogy vannak uj linkjeid.
Meg annyit, hogy az egyik ado a neten +1 oras kesleltetessel jon es ahogy lattam az app-ban is az a link szerepel (ado nevet direkt nem irtam ki, szerintem tudod melyikrol van szo) csak gondoltam hogy a listaban szerepelhetne a csatorna neve utan +1Es meg egyszer koszonom ezt az addot. Tizen eve nem tudtam tobb adot sem nezni ami a listatokban szerepel.
-
vazzemiko
tag
Sziasztok!
V1.6.7
- Eltavolitva minden view modosito kodreszlet, igy tetszolegesen mindenki
a sajat igenyeihez igazithatja a megjelenest, a beallitasok nem "vesznek el"Igényt lezártam.
Üdv
-
snyz
tag
Ha valakinek van kedve egy kis kézimunkához (na, nem úgy), jelezze!
Jött pár csatorna és át kéne alakítani a lentebb írt formátumra!
-
snyz
tag
Sziasztok,
friss ropogós magyartv_005.zip
Teszteljétek, kérlek és jelezzetek vissza! Köszi!
Újdonságok:
- Központosított csatornalista, hogy ne kelljen mindig az addon-t frissíteni. Ha ki-be lépsz az addonba, frissül.
- Élőkép (porthu-ról)
- Aktuális műsor (porthu-ról)Kérek mindenkit, hogy ha van link-je, azt ebben a formában küldje el PÜ-ben:
<name>CSATORNA NEVE</name><url>URL</url><porthu_id>PORTHU</porthu_id>PORTHU azonosítót a porthu-s URL-ből lehet kivenni:
http://www.port.hu/pls/w/tv.channel?i_ch=1 (ez az m1, az egyes)
Ha nincs fenn a csatorna a porthu-n, akkor a PORTHU helyére 10000-t írjEz a formátum nagyon-nagyon felgyorsítaná a frissítéseket!
Még egy dolog, hogy nézzétek meg, hogy mik vannak benne jelenleg! Köszönöm!
TODO:
- Bizonyos időközönként jó lenne frissíteni az éppen lejátszott elem + a teljes lista porthu-s infót (ehhez segítséget kérek!)[ Szerkesztve ]
-
vazzemiko
tag
Sziasztok!
Volt itt regebben egy keres, de nem talizom.
Mind1is. A lényeg, hogy a fooldalra több direct linket szeretett volna vki tenni a Filmek ala.
A linkelt confluence skin modositassal 5 helyett, maximum 9 rakhato ki.
Scrollozva jeleniti meg oket.Telepites utan Kodi restart!
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
vazzemiko
tag
Sziasztok!
Uj riliz V1.6.6
V1.6.6
- MS Kedvencek torlese nem mukodott - javitva
- Videokiszolgalok szurve, az arra erdemesek javitva, integralva
- Ikonok cserelve snyz verzioraA szolgaltatok rendbetetele igenyt ezennel lezarom.
Mindet megneztem az oldalon, amik jelenleg implementalva vannak, azok a legnepszerubbek
es azoknal van a legtobb talalat. A tobbivel nincs ertelme kinlodni.A felreertesek elkerulese vegett: Tobb szolgaltato nem eredmenyez több filmet
A kereses, talalatok mar most is szolgaltato szures nelkul mennek.
A tobb szolgaltato, kizarolag azt a celt szolgalja, ha valamelyik esetleg nem megy, nem elerheto,
akkor ott a masik.Az ikonokat a Kodi cachelve tarolja.
Nekem telepítes, Kodi restart utan is a regieket jelenítette.
Teljes cache torles utan mar az ujak jelentek meg.Ezt a cache torlest mindenki oldja meg maga, amenniyben nala is szukseges.
A neten eleg sok info van rola.Android boxon (rootolt):
\\ANDROKUTYU\sdcard\mnt\sdcard\Android\data\org.xbmc.kodi\files\.kodi\userdata\Thumbnails\
mappat kell teljesen kiuriteni.Windowson:
c:\Users\USERED\AppData\Roaming\Kodi\userdata\Thumbnails\Nem rootolt boxon nem tudom hogyan kell, nem tudtam hol kiprobalni, Google it
Üdv
-
-
snyz
tag
válasz huliganboy #842 üzenetére
Kicsit variálnék a magyartv-n, hogy ha új linkek érkeznek, vagy cserélni kell, akkor ne kelljen frissíteni, hanem azonnal live legyen. Szóval kellene egy mappa és hozzáférés a weboldal ftp-jén ha megoldható. Megoldható?
A repoval van fejlemény? Csinálja valaki?
-
snyz
tag
válasz huliganboy #839 üzenetére
A fejlesztési igények-ben kell jelezni és ha lesz kereslet, akkor belekerül a hivatalos MovieShark-ba.
-
huliganboy
addikt
válasz huliganboy #834 üzenetére
-
Imrisko
tag
Igen (jaj bocsi elfeledkezetem m5-1 nemegy)
[ Szerkesztve ]
-
xtend
senior tag
válasz huliganboy #832 üzenetére
honnan lehet azt letölteni? vagy ez nem külön addon?
-
huliganboy
addikt
Srácok sorozatbarátból melyik most a legfrissebb verzió?
-
xtend
senior tag
EMBEREK!
Kéne nekem annyi kis segítség info, hogy aki külföldön él, az meg tudná nézni, hogy mennek-e nekik a tv csatornák? És ha igen akkor VPN-nel vagy anélkül? Písz![ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
válasz huliganboy #824 üzenetére
Egyetértek!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
hunaqua
addikt
válasz Dolphine #823 üzenetére
...ezt mindenki csak teszt célra használja!
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
vzoli1987
aktív tag
az indavideóban hiányolom a 18+ részleget (erotika), vhogy nem lehetne hozzátenni majd a későbbiekben?
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
snyz
tag
válasz huliganboy #818 üzenetére
Szivesen, de én legtöbbször elfoglalt vagyok, nem nagyon lehet rám számítani.
-
snyz
tag
válasz huliganboy #816 üzenetére
Kik a karbantartók?
-
huliganboy
addikt
A kiegészítők weboldala bekerült a topic összefoglalóba! Még fejlesztés alatt van, így kérlek legyetek türelemmel. Tippeket, ötleteket szívesen fogadunk, de a karbantartók döntése, hogy bekerül e!
Köszönjük Warez94-nek a domaint és a tárhelyet!!
-
snyz
tag
A legnagyobb update ever – nem írom ki mik kerültek be.
Köszönet: littleshark, xtend, wolf1979
-
huliganboy
addikt
Így van.. Kèrek mindenkit csak azokat a streameket emlegesse ami hivatalosan van neten,ilyen a mtva ès a helyi adók.... A többinek egyelőre csak örüljünk...
-
Dolphine
addikt
-
vazzemiko
tag
Sziasztok!
Szavaznunk kellene a főikon lecserélésével kapcsolatban.
Uj ikon, ami passzol snyz ikonjaihoz:
A főikon csak egyféle lehet, a tobbi ikon_set settingsben választható lesz.
A google docs oldalon van egy uj sheet, IKONCSERE nevvel.
Értelemszeruen add le a szavazatod a szamlalo eggyel novelesevel Igen vagy Nem mellett.
Üdv
-
csobi71
csendes tag
Boldog új évet mindenkinek!! Ennél jobban nem is indulhatna.Élő stream tv !!! Szuper !!Maximálisan támogatom !! Rendesen gatyába rázzátok ezeket a remek kiegészítőket.Köszönjük a fejlesztőknek és mindenkinek aki bármit hozzá tud tenni.
-
vazzemiko
tag
Sziasztok!
Alapvetően szerintem nyugodtan mindenki tegye fel, amit keszitett.
Aki akarja telepiti.Moviesharknal, a kod egysegessege vegett, a masok altal keszitett javitasokat, fejleszteseket,
be fogom integralni a main rilizekbe.Mivel az MS alapvetően hozzám tartozik, az egyetlen kérésem, hogy aki ebben fejlesztene,
az legyen szives elotte velem privatban egyeztetni!
Ezzel azt szeretnem elkerulni, hogy esetleg ketten dolgozzunk ugyanazon, ahogy most pont
megtortent exashare kapcsanMa vagy holnap ha minden jol megy elkeszul az 1.6.6
Mivel a Megnezett jelolessel kapcsolatban eddig senki nem jelzett hibát,
valamnt a kereses valtozasa ellen sincs tiltakozas, igy azokat veglegesnek tekintem.Üdv
-
snyz
tag
Nem akarok belemalackodni, de feltöltenék egy movieshark-ot működő exashare-rel és az új grafikával. vazzemiko kartárs jóváhagyására gondolom szilveszterezés okán nem számíthatok, de ha valaki szeretné szivesen elküldöm PÜ-ben. (Még egy órácskát fenn leszek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest