Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
-
nagyúr
válasz Dark Archon #239854 üzenetére
ez kicsi neki, nem?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
őstag
Szerintem is kicsi lesz neki.... neki olyan 56-s kéne outiba....
mondjuk nekem pont jó lenne.... de én ennyit nem adnék bicóért....
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
arcitec
addikt
Lista ára 2milla felett. Ez meg vadi újonnan fél áron. Khümm. Minden OK ezzel?
Garancia, (esetleg a karbon állapota) stb ... U.I: Igen néztem is, hogy 51 -es.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
andrisbandi
őstag
válasz velizare #239855 üzenetére
https://bolha.testbike.hu/apro/oriasi-kedvezmeny---0-km-es-cannondale-synapse--455419
Van/vót linkelve nagy is
-
fulton
addikt
Nagyon "nagylelkű" eladó.
-
fulton
addikt
Loveit
Annyi h nekem ezt a kis deore agyam tudja 12k ért szemben a 400-500 dodóval.[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
2023-ban az a madzagtenger szerintem vállalhatatlan.
-
addikt
válasz Toobee #239863 üzenetére
Bevásárlásra, libakergetésre azért még használható
arcitec: a lista ár csak egy PR fogalom, semmit nem jelent. Arra jó, hogy azt hidd, milyen sokat spóroltál.
chubby2o6: igaz, Ronnie James Dio a legjobb
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
fulton
addikt
válasz nemeth989 #239683 üzenetére
én is 7 baron tervezem használni, teszek egy próbát ezzel a race 28 light verzióval a 28 as külsőben, 18C felnin. meg tartaléknak kéne valami kicsi, ezek a tubolito nem megbízhatóak ahogy olvasom...bár arra jó csak jó lesz ha defekt haza guruljak vele, és kicsi helyet foglal. Itthon meg kicserélem.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Voot mar.
Egyebkent gyonyoru gep, ennyi penzert meg ajandek.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
se4ever2
aktív tag
Sziasztok!
Elops 900-ason szeretnék teljes hajtás cserélni, mert nem a legjobb minőség hogy úgy fogalmazzak, főként a váltó és a négyszögtengelyes hajtás. Nyilván egy olcsó bringa, szóval nem szeretnék rá indokolatlanul sokat költeni. Fő felhasználás a városi, viszont a mostani áttételtartomány néha kevés tudott lenni emelkedőn.
Mindenképp olyat szeretnék ami csak 1 sebességes elől, ha lehet akkor hátul kuplungos legyen. Én az SRAM Apex 1-et néztem, de 90.000 Ft mindennel együtt lehet nem a legjobban megérős egy ilyen bringa esetében.
Van valami ötletetek esetleg? Előre is köszi!
-
fulton
addikt
Azoknak akiknek jóval lentebb van a kormány mint a nyereg, nem áll el a kezetek, egy több órás úton? mert ugye nagyobb terhet ró a karokra, csuklóra az ilyen setup.
És a derekatok?[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
-
Kiskopika
senior tag
válasz fulton #239872 üzenetére
Nekem a treking/cross bringámon volt olyan hogy tekerés után a bal kézfejemben volt zsibbadás, de ilyen random órákkal utána. Lecseréltem a markolatot ilyen szélesebb végüre és azóta egyszer se volt.
Nekem inkább a nyakam szokott beállni hogy felhajtott fejjel nézek előre órákon át, de az se mindig -
Ringman
nagyúr
válasz se4ever2 #239871 üzenetére
ha nem nőtt nagyon a szívedhez a bicikli, akkor nem erőltetném, max budget 1x rendszerrel.
mtb/trekking váltó-kompatibilitást nem ismerem, de lehet egy váltókanál-csere vagy egy hosszabbító elem és egy nagyobb hátsó sor megoldaná a problémádat.
vagy egyszerűen lecseréled erre a hajtókart egy kisebb tányérosra, ahogy nézem a dekánál is van 40 vagy akár 36 fogas is, persze itt ügyelni kell arra is, hogy melyik hajtás hány sebességes kompatibilis lánctányérral rendelkezik, de ez a honlapról nem mindig derül ki.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
addikt
Mai (térdem nincs benne):
Illetve muszáj voltam venni egy másik lámpát, mert a Trelock 460 csatlakozója megadta magát, eltört. A support meg azt írta, hogy nem lehet szétszedni, hogy megjavítsam.
Szóval akkor már előre is egy Moont vettem, azon belül a Rigel Prót. Nem is tudtam, hogy hongkongi cucc, mert ahhoz képest rohadt jó készülék, alu házzal meg minden. A gopro konzolt is adták hozzá, passzol is a computer alá.
[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
Hello,
felni:
-Specialized 29, hookless alloy, 30mm inner width, tubeless ready
gumik:
-elöl: Butcher, GRID TRAIL casing, GRIPTON® T9 compound, 2Bliss Ready, 29x2.6
-hátul: Eliminator, GRID TRAIL casing, GRIPTON® T7 compound, 2Bliss Ready, 27.5x2.6
Ezt, ezt és ezt szeretném megrendelni.Hátulra 80ml elölre pedig 120ml szándékozom belepumpálni.
Meg, lehet nem árt akkor már egy ilyen sem....Ajánlott a Stan's vagy inkább más márka legyen?
-
Friczy
senior tag
A kéz zsibbadása elő szokott fordulni, de általában az már inkább 80-100 km feletti távoknál, akkor se mindig. A derékfájdalom érdekes, én hajlamos vagyok derékfájásra, lumbágó, idegbecsípődés, de ez bringán nem szokott előjönni, sőt, az tapasztaltam, hogy az előrehajló pozíció jót tesz neki. Volt olyan, hogy járni alig tudtam, bringán viszont semmi problémám nem volt (amíg nem kellett megállni és leszállni). Ebből a szempontból jó, ha a váz egy picit nyújtózkodós.
-
addikt
válasz jilian #239879 üzenetére
Igaz, én csak először használtam Stan's-t, de teljesen meg vagyok vele elégedve, működik.
Viszont a fecskendő szvsz már tényleg csak pénzkidobás, gyógyszertárban egy 50 ml-es fecskendőt hozzád vágnak egy százasért.
-
chubby2o6
senior tag
válasz Hasaggymeg #238160 üzenetére
Neked lett igazad, ma végre kipróbáltam a Race King gumikat (szerdán kaptam vissza a kerekeket, fel is raktam a gumikat, de csak ma volt időm menni is vele ), úgy néz ki, beválnak. Aszfalton gurul úgy, mint a Smart Sam, füves-földes-kicsit sáros "terepen" is oké volt, és a Zefal szalaggal a defektek miatt sem kell paráznom. A látványt még szoknom kell a ballonosabb SS után, de összességében nem bántam meg a cserét, köszi a tanácsot.
-
jilian
addikt
-
andrisbandi
őstag
válasz jilian #239879 üzenetére
Vittoria Universal Tubeless Tire Sealant
Jó a Stan's, de ez jobb, főleg montiba. Nem is ammóniás.Ehhez viszont nem jó a gyógyis (vízszerűhöz való) fecskendő, mert darabos tej. Kell neki a vastag, bármelyik jó, a linkelt is.
A 80 ml az ajánlott minimum. (Gyakrabban kell ellenőrizni.)
Inkább 100-120, akár mindkettőbe.
Ha több lesz egyikben, akkor a hátsóba szoktak nagyobb adagot, mérettől függetlenül. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz chubby2o6 #239883 üzenetére
Nekem is 6030D ajánlotta anno, én is szeretem...a +szélesség és barna oldalfal miatt váltottam végül Speci Fast Trakre.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
chubby2o6
senior tag
válasz Hasaggymeg #239888 üzenetére
Akkor áldassék az ő neve is
-
nagyúr
válasz se4ever2 #239871 üzenetére
ha az elops négyszögtengelyes, nem tudom, bele fogod-e tudni préselni a hozzá készített vázban lévő csapágyházba az apex bb30as csapágyát.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Fall-N
veterán
Semmi fájdalom vagy egyéb baj. De én abból a szempontból nem vagyok releváns, hogy testépítek 20+ éve így az összes izomzatom elég erős, hogy röhögve elbírja a plusz terhet. Ezért is szokták ajénlani, hogy legalább saját testúlyos vagy szabadtéri gyakorlatokat csináljon az ember.
A kéz zsibbadása az nekem is markolat cserével és szélesebb kormány cserével megszűnt. Előtte pár kilométer után már zsibbadt a kézfejem. A zsibbadás az mindig azt jelzi, hogy valamiért nem jó a keringés azaz a kéz pozíciója.
-
Fall-N
veterán
-
fulton
addikt
válasz MPowerPH #239873 üzenetére
elég draszikus dolgot csináltam, egy az egyben leengedtem a kormányt ameddig tudtam, ütközésig. ez további 2-3 cm jelent. Tudjátok mi az érdekes, hogy teljesen tetszik ez a póz. Olyan fittebnek érzem a poziciót a bringán, kérdés hosszabb távon milyen lesz, derék, kar stb... egyelőre így hagyom, kísérletezés folyik. De nem olyan ördögtől való ez mint korábban gondoltam, csak ugye sose próbáltam ennyire lent. Most mentem vele egy rövidet és teszett, olyan kis "vad", mintha jobban "esne" a tekerés vele...
a nyerget fentebb engedtem pár napja, elég érdekes beállítani, ugyanis ami bal oldalt jó az jobb oldalt már sok. A jobb lábam tekerés közben rendszeresen elmozdult, elemelkedett, ezek szerint sok volt, a bal nem, csak a jobb, így ment lentebb most a nyereg, most jónak érzem amit sikerült beállítani kopkopkop
Megint megmértem falnál a belső lábhosszt: 92.3 cm többszöri mérésre is.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz fulton #239896 üzenetére
Milyen bicajt állítgatsz ilyen vadul?
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #239891 üzenetére
A Mitas-é!
(2023-tól a kerékpár részleg ismét Rubena.)Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
lsebestyen
addikt
válasz fulton #239896 üzenetére
2 mérettel kisebb bringa szerintem sosem lesz jó, hiába állítgatod. Súlypontot ilyenkor meg aztán főleg el lehet nagyon rontani. Persze kísérletezz nyugodtan, de légyszi ne kommenteld majd be egy 3 órás ride után, hogy használhatatlan úgy bármilyen bringa, hogy lejjebb van a kormány, mert ez nem igaz! Igen, a tiéd kényelmetlen, de ez azért van mert sokkal kisebb mint ami neked kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest