Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz chubby2o6 #220008 üzenetére

    A kínai utánzat, de minőségben kb. ugyanaz, mint a Rockbros, Coolchange és társai, szerintem semmi gond nincs vele, a keret rendben van, a lencse jó minőségű, nem torzít, a fotochromatikus ficsőr teszi a dolgát. Nem tudom miben lehet jobb az eredeti.

    #220011 andrisbandi: ezek szerint a sima bilincses váltók mellé valszeg bármilyen fékkar felmegy, i-spec a, b, II, EV, mindegyik? :Y . Az nagyon komoly lenne :D . Attól félek a fékkar formája alul olyan, hogy nem fér oda be a pöcögtető, mert ugy-e a régi sima bilincses fékkarok úgy vannak kialakítva, hogy a szintén régi sima bilincses pöcögtetőre szépen felfekszenek. De valszeg nem lenne gond.

    #220012 blountex: az mt201 túl gagyi, az mt410 elmegy, de lehet, hogy csak BL-M4100-at találok majd, vagy mt501-et, ez utóbbi a legszimpibb. Utóbbi kettő már nem sima bilincses, hanem újabb szabvány, i-spec EV és i-spec II.

    #220013 parandroid: igaz, ha csak városban használod évi 1-2000-et, egy Tourney szettes bringa is bírja a strapát :D . Én nem mondanám, hogy kiemelkedően sokat tekerek, de ha télen-nyáron, sárban, hóban, főleg terepen hajtva alattam legalább 15.000km-t probléma és szervizmentesen kibír egy alkatrész, az nekem már elnyűhetetlennek számít.

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák