Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz sssent #19025 üzenetére

    Specifikáció és fotó alapján nincs 2 azonos alkatrész a Tour-on és az Epik-en
    Ennek kapcsán nem merném kijelenteni, hogy azonos alapokra épül

    Összeszerelésben pedig nem csak egy kormány vagy fékbeállításra gondolok, hanem mikor gyárilag 5mm-es ütés van a felniben.
    Ezért sem szeretnek olcsó gépeket forgalmazni a boltok, mert annyi munka van velük, hogy nem éri meg.
    Mikor tavaly nyáron ott voltam az egyik nagyobb boltban, akkor egy új női cruiser-t készített fel a srác és feszt káromkodott, mert gyakorlatilag alkatrészenként is küldhették volna, annyira sza.rul volt gyárilag összerakva.
    Az rendben, hogy csavarokat meg kell nézni nyomatékra, esetleg agyat újrakenni, kormányt, ülés beállítani, kerekeket felfújni, de több mint 1 órát szórakozott vele, mire mindene rendbe lett rakva, át lett kenve.

    Ezt azért egy kicsit sokallom én is egy új bringa esetén, nem csodálom, hogy ki volt akadva.
    Akkor kapott agyvérzést majdnem, mikor 10 perc múlva hozták vissza, mert a vadi új külső 10 centis hosszan végignyílt a a drótperem mellett, láttam én is, gyári hibás volt. Látszott belülről is hogy rosszul lett öntve az anyag, de ehhez ugye le kellett volna bontani a gumit előre. Viszont a gyárban biztos hogy látták és fel sem szabad lett volna rakni egy bringára, ha van normális minőségellenőrzésük.

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák