Új hozzászólás Aktív témák

  • angelside77

    tag

    válasz nepszter1 #29588 üzenetére

    Ha alapban, üresen jó a vízhozam, akkor elméletileg túl finomra őröltél. Addig durvítsd az őrleményt, amíg 25 mp alatt nem jön le a presszó mennyiség (vagy dupla, ha dupla kosárral csinálod, mint a videón). Ezt a finomság beállítást, ki kell tapasztalnod az őrlőn. Ez kv-ként, sőt még talán az időjárástól is függeni fog. A gépet te kapcsolod ki ~25 mp után.

    A 20 perc az a bemelegedésnek szól (a pumpa nem megy). Csak a fűtőszál fűti a vizet (ezt hamar), meg a többi alkatrész is átmelegszik, hogy hő-stabil legyen a gép.

    (#29603) nepszter1: Elméletileg a tömörítés erőssége standard ~ 14-15 kg (azaz ha precízebb akarok lenni, ~ 140-150 N erővel kell lenyomni.) Az őrlemény finomságával tudsz játszani.

    [ Szerkesztve ]

    Rég feladtam, hogy embereket mentsek meg a világnak a fejükben levő szellemektől.

Új hozzászólás Aktív témák