Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz Parci #29350 üzenetére

    Nekem nagyon kell a Creminához az a hőmérő csík. Nem annyira az abszolút érték miatt (bár a hb grafikonok alapján a bojler hővel egész jól korrelál), hanem a reprodukálhatóság miatt. Ahogy pid-el sem egyből találod el az optimális értéket, úgy itt is kell pár shot (és vsz több lesz a nem optimális mint egy pides gépen) de cserébe mint írtam nagyon megbocsátó az egyéb hibákkal (pl nem kell szitálnom, hogy naked karral ne spricceljen, pedig visszakerült a pultra az Imat is átmenetileg).

    Nekem sem ez volt a célkeresztben, hanem a Londinium. De az rugós volta miatt állandó erekcióban van, 50cm + a mélysége és 75 cm magas. Ahol nincs felső szekrény ott keskeny a pult, ahol meg elfér a gép ott nem fér el a kar. Így maradt a Cremina, amit egyelőre nem bántam meg. Jobb lett volna a Londinium? Ki tudja? De a Cremina is szuper kávét készít, és negyed órán belül üzemkész. A haver meg nem fossa a jobb kávékat pides gaggián, egyszerűen azért, mert a Gaggia legjobb shotjait verő volt a mai 3 kavéból 2, és a harmadik is átlag feletti volt. A gaggiának kell 5-10 perc, hogy visszamelegedjen , itt elég 2-3 és egy hideg karral visszahűl. Nagyon nem egy kategória a kettő, de árban sem. Ettől még az új ára nagyon sok, de ez általában így van az öröklét számára tervezett dolgokkal.

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák