Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Digitalpimp #8233 üzenetére

    Nyilván nyomásfokozós kosárnál nincs túl nagy jelentősége, de bármi ami már sima kosárral készül, lehet haszna (vagy mondhatjuk úgy is, hogy ártani fixen nem árt). Azt, hogy a csészében ezt lehet-e érezni, az már más kérdés; de ha csatornásodással-spricceléssel küzd az ember egy naked karral, akkor tud segíteni szvsz.

    Pont hogy nem "szétzúzni" kell, azért itt nem kávédarabok vannak a kosárban :Dpl amikor egy kézi őrlőből (Kingrinder K4) átöntöm az őrleményt a kosárba, nagyobb darabokba simán összeáll (főleg ami letapadt az őrleménytartó alján), amit egy wdt-vel remekül szét lehet teríteni. Nagyon pici ellenállása van a rögöknek, érintésre szétesik; nem kell erőt kifejteni :D

    Azért hasznos még, mert akár disztribútor helyett is lehet használni, elég jól síkba lehet vele hozni az őrleményt tamperelés előtt (ne legyen középen egy "domb"), ami szintén segít, hogy a pogácsa ellenállása egységes legyen.

    + műanyag dugóval is működik :Psőt, igazából bármivel amibe bele tudod szúrni :D

    "... and I hope you have a great day!"

Új hozzászólás Aktív témák