Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Mehh, nem bántásból, de sosem értettem azokat az emberkéket akik unatkoztak.
Olvass, nézz meg x filmet amire nem volt eddig időd.
Keress sorozatot ami érdekel, kezdd el nézni online; tanulj nyelvet ahogy említették; olvasgass (valódi vagy ebook). Kismillió ebook-ot lehet találni akár ingyen is; ha kell valami privizz rám, ha megvan elküldöm.
Ott a youtube; film, játéksztream, autó-motor-kamion stb. tesztek-bemutatók, koncertek-klippek, mostaniak-régiek.
Nehogy már ne tudd elfoglalni magad.
Amennyiben mégsem akkor nézd a plafont, és számolgasd a repedéseket[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Zolás
addikt
válasz csibe1 #12102 üzenetére
Mikor már túlvagy mindenen, és már nincs semmi ami érdekelne, akkor egy kicsit nehéz lekötni magad. Most ezt a német leckét próbálgatom, hátha lesz belőle valami.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
csibe1
addikt
Ajje, azért ekkora elánnal ne jelentsd már ki, hogy túl vagy már mindenen.
Akkor már a kamionozást is unod aztán kolostorba vonulsz?
Egy videót légyszíves róla!
Szerintem keress egy agyturkászt ha ennyire súlyos eset vagy.
Postagalambot azért vigyél a kolostorba, hogy tudjatok kommunikálni; már ha nem tiltja a rendszabályzat![ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Én sem értem ezt. Összekötöd az Androidos telódat a PC -vel, szippantasz egy csíkot és megpróbálod sorról sorra értelmezni a rendszerlogot. Pikk-pakk reggel lesz.
Vagy megpróbálod normális minőségben összeszedni Teresa Orlowski Foxy Lady sorozatának mind a 12 részét. Azzal is símán elmegy pár nap. Stb., stb.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Zolás
addikt
válasz csibe1 #12105 üzenetére
Ha tudnád mennyire unatkozom a kamionba is. Kolostorba nem vonulnék, ahhoz túlzottan kocka vagyok. Agyturkászt meg orvost hanyagolom, nem a kedvenceim.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
HoTaZo
addikt
Tipp: ha kedveled a számítógépen való alkotást, esetleg kertesházban laksz, akkor tök jó szórakozás a SketchUp-ban meg tudod csinálni a házadat 3D-ben és fel tudod tenni a Google Earth-re. Látványos és szórakoztató, S szerintem nem nehéz megtanulni.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
csibe1
addikt
válasz HoTaZo #12113 üzenetére
Arra sem, hogy királydrámát rendezzen itt; mert jááááájjjj, ő annyira unatkozik meg nem tud mit kezdeni magával.
Lesz öt percem megsajnálom. Másnak biztos semmi gondja nincs, aztán mégsem itt sanáltatja magát.
Kellene egy külön topik a sírós-nyavalygós-magukat sajnáltató kamionosoknak is nem?
Amúgy van ingyenes lelkisegély szolgálat, fel kell hívni ha ekkora gondok vannak.[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
válasz csibe1 #12115 üzenetére
Bocs hogy beszélgetünk, és ez zavarja a gyökér lelkedet. Majd legközelebb is nélküled tesszük, ahogy kell. Most szaladj, és gyorsan akaszd fel magad, ahogy tanácsoltad. Viszlát.
-
Zolás
addikt
válasz csibe1 #12117 üzenetére
Nem zavar a véleményed, mert azt sem tudom ki vagy. Így nem is érdekel. A bunkóságod viszont zavar. Nem lett túlspilázva semmi.
Ha meg zavar, hogy beszélgetünk, és feljön pár téma, kereshetsz olyan fórumot, ahol olyanról beszélgetnek, ami téged is érdekel.[ Szerkesztve ]
-
-
Zolás
addikt
válasz csibe1 #12119 üzenetére
Most a te sírásoddal van tele a fórum, ez gondolom sokkal jobb? Végül is mindenki nyugodtan beszélget, csak te nyafogsz, de te vagy az okos kiscsibe, majd te tudod, mi kell nekünk. Regélj csibém, mire van szükségünk?
-
HoTaZo
addikt
-
Zolás
addikt
válasz Somatom #12124 üzenetére
Így van
Köszönöm a németes cuccot. Elég érdekesen van előadva, de remélem működni fog.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Somatom
veterán
Saaaajnos véletlenül úgy alakult, hogy Schaanwald -nál pont lekéstem a vámspedíciót. Kénytelen vagyok 14 órás pihenőt tartani. A helyi dönerest már meglátogattam, de most mit csináljak? Úúúgy unatkozok.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #12126 üzenetére
Én meg "rohanok" a csehekhez, 25 éppen van valami rajta 4t áruval kell csütörtök 8 órás fix lerakóra érnem.
Legutóbb kicsesztek a kollégámmal, odaért, ablak előtt pár órával, bejelentkezett, legalábbis ő úgy gondolta, mondták neki, hogy várjon. Ablakidő után 20 perccel bement, hogy mi a helyzet? Erre közölték vele, hogy elkésett, kérjen új ablakot. Kapott 2 napra rá!Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
-
Zolás
addikt
válasz Somatom #12130 üzenetére
Nálunk rendszeres. Múltkor két napot vártam a franciáknál, mert nem szedtek le. Pár éve másfél hetet álltam, mert nem fért be az áru a raktárba. A központ berendelte a cuccot, a raktár meg kicsi volt. Álltunk ott vagy negyvenen. Egy nap 3 kamion áru ment ki, így 3 kamiont szedtek le. Volt hogy csak egy kamiont raktak és szedtek le. A jó az volt, hogy napidíjban nem izgatott. Viszont a többi kolléga, vegyesen románok, csehek, lengyelek, bulgárok, mind kilométerdíjban, és a nagy részének nem adtak semmit az ácsorgásért. Pár román kapott 4-5 ezer forintnyi eurót, és boldogok voltak.
-
-
HoTaZo
addikt
Az egyik FM Logisticnál volt, hogy rossz áru típusra foglaltak ablakot. Én beállítottam 2 órával az ablak előtt. Mondja a biztonsági, nem volt jó a foglalás, s hogy 2 napra rá tudunk majd csak foglalni. Addig fűztem, míg hagyott beszélni a raktárossal, azt meg könnyebben megfűztem, hogy leszedjenek, mint a biztiőrt. Papirozásnál persze kérdezte, hogy honnan való vagyok, mert így még nem beszélt egy Kelet-európai sem.
Sokat számít a szleng ismerete is!Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Zolás
addikt
válasz HoTaZo #12133 üzenetére
Még a magyar szleng se megy... Múltkor borsodba voltam lerakni valamit, alig értettem az embert. Később Szegeden rakodtam, ott meg a raktáros csaj: Minnyá gyün a Gábor gyerök, azt lesz rakodás. Mint kiderült a férje a Gábor gyerök!
-
Somatom
veterán
-
HoTaZo
addikt
& Somatom
Látjátok, olyan környezetben kell finomítani a nyelvet, ahol nem csak a szép nyelvet tanítják!
Igaz, Somatom nem sokra ment volna a francia tudású rendőrnél a német szlenggel. De azt is elfogadom, hogy mivel nyelvi fölényben voltál, így nem sokat kukacoskodott.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
zsid
senior tag
válasz Somatom #12137 üzenetére
A schwyzerdütsch az leginkább ónémet/alemann kombinálva egy kis franciával és angollal, a rétoromán lent Graubündenben meg még ennél is durvább.
Ha az ember megszokja a helyi "hangzási" sajátosságokat akkor egész érthető ez. Amikor kijöttem egy kurva szót sem értettem, pedig Németországban és Ausztriában semmi gondom nem volt, van német nyelvvizsgám is de ez teljesen más.Praeteritum egyáltalán nincs, megértik de nem használják. Kb az összes igét máshogy ragozzák, pl
haben esetében: ha/hesch/het - gehabt helyett gha
sein bin vagy ben/besch/isch - gewesen helyett gsi
wollen will/wetsch/wett
können cha/chasch/chaA bernerdütschnek külön szótára van... amúgy dallamos és ha megszokja az ember hogy ez másabb mint a hochdeutsch akkor egészen mókás nyelv
<tRucKdriFteR>
-
Zolás
addikt
válasz #49155328 #12143 üzenetére
Na ezt a fajta motort nem szeretem. Nem közúti, de senki nem megy utánuk, és iszonyat hangosak. Van pár hasonló, csak jól lerobbant a környéken, és általában este nyolc körül zümmögnek. Még három utcával arrébb is hallom.
-
Somatom
veterán
Nyomulni vele viszont nagy élmény. Nem is gondolná az ember, hogy milyen kondi kell hozzá. Húsz percet játszottam egy XR200 -as Hondával és kezem, lábam remegett a fáradtságtól. Mostanság ugyanezzel próbálkozom, csak bringával. Az legalább csöndesebb.
-
Zolás
addikt
válasz Somatom #12145 üzenetére
Alvás helyett hallgatni egy ilyet jó szakadt állapotban nem igazán egy élmény. És amilyen keskeny, szerintem engem el se bírna. Egy Harley nyergébe viszont beülnék egyszer.
-
Somatom
veterán
Tegnap EZT láttam szemben az A6 -on. A másik oldalról sem nézett ki jól.
[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #12149 üzenetére
Annyira nem tudom megérteni ezt a vonatozást!
Még ha tartani is akarod a követési távolságot, akkor is akad egy, akit az zavar. Vagy villog mögötted, hiába nem lenne előrébb azzal se, ha én is az előttem lévő seggében lennék, mert előzni tilos szakasz van vagy tiltás ellenére beelőz.
Általában, ilyenkor van, hogy ő rámegy a másik seggére és ott ingázik kettőnk közt. Míg a másikkal tudtam távolságot tartani, addig az ilyen "ingázókkal" nem.
Ilyenkor vagy kibekkelem a tilalom végét vagy kiállok egy parkolóba pislantani.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest