Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Sz.L.
aktív tag
válasz
macilaci78 #22013 üzenetére
"Van lehetőséged 1 nap napos reggel és 0 hsz-szel is egyéni arcképre is. Nem kell hozzá más, csak 10 címlapos, szakmai cikk (fele kiemelt) a Logouton, ÉS nem volt kitiltás, figyelmeztetés."
Lehet, hogy megpróbálkozom vele, de elsőre ez nem tűnik túl egyszerűnek. Vagy marad a másik lehetőség miszerint, már csak 649 db szakmai hozzászólásra van szükségem.
Sz.L.-nek szerintem mindegy, milyen jogcímre fizet, a kérdése csak annyi, hogy pénzért lehet-e egyéni arcképe? Hogy pénzért készítik-e el, vagy pénzen megváltható a jogosultság, az számára mindegy.
És itt utalok arra vissza, amit oly sokszor láttam már leírva: az egyéni arckép nem jog, hanem kiváltság.Ennek egy másik nézőpontja, hogy én például szívesen fizetek a prémium tagságért. Viszont nem azért, mert bármelyik prémium funkció érdekes számomra, hanem azért, hogy támogassam az oldal működését. Ez amolyan elvi dolog nálam.
A kiváltság az valóban kiváltság, csupán kérdés számomra, hogy akinek az 1000 db kommentjéből 40% nem kifejezetten "építő jellegű", abban az esetben is beszélhetünk kiváltságról?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Apple asztali gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest