Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latyakos
aktív tag
Van marha sok barbies játék cd-n, a médija márkt is tele van velük, ha jol láttam.
Meg zoo tycoon is jó, van hozzá magyaritás is, és jopofa.
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Super Mario,prince of perzsia,pasziánsz,aknakereső:DD
-
stpotty
tag
válasz
kamikaze boci #1 üzenetére
re-volt
tony hawks
roller coaster tycoon
sonic
nem olvastam végig, lehet, hogy már voltak, de ezek szerintem nem erőszakosak. -
e=mc²
őstag
valaki említett bárányokat, és rájöttem h van egy olyan game, amiben bárányokat kell terelgetni, és akadályokon keresztül a kamionba terelni szegény állítkákat! A neve Sheep, és ez télleg gyerenek való, és mulatságos is :)
-
Ekváádor
őstag
válasz
kamikaze boci #41 üzenetére
Honnan tudtad?
Egyébként itt van:
[L]http://letoltes.prim.hu/index.prm?pid=2056[/L] -
kamikaze boci
őstag
válasz
Drótszamár #38 üzenetére
Igen a crock-ot ismerem (hagy dicsekedjek mással, ha már magammal nem tudok: egyik barátom csinálta a magyar reklámkampányát:D ), viszont elég régi. A stílusa jó, de a grafikája már megkopott.
-
Ekváádor
őstag
Nekem még PS1-en volt meg a Spyro the Dragon sorozat.Nagyon aranyos és jó volt!:D
-
Drótszamár
őstag
Crock, Crock2 <-- egy sárkánnyal kell mászkálni. Sztem nagyon aranyos. Nekem tetszik :)) Gex2 <-- itt egy gyíkkal kell mászkálni. Mind a 3 játék elég régi. Én még 233mmx-en egy 12megás voodoo2-vel játszottam velük.
+ Heart Of Darkness :))
Hmm most olvasom, hogy semmi újat nem mondtam. ÁÁÁ ez van ha nem olvasom végig a topikot :(((
[Szerkesztve] -
zeus90
aktív tag
Sven Bowmollen DL ezt ajánlom!
Lényege hogy a birkákat megb@szd úgy hogy ne kapjon el az őr és a kutya!?;]
A 3. szinten már a kutyát is meg lehet kefélni:DDD:DDD -
Ízirájder
csendes tag
Én ilyen koromban a fiús (Doom, Wolf3D, Centurio) játékok mellett a logikai, mászkálós és a flipper játékok addiktja voltam. Tudom még ajánlani a disney rajzfilmek számítógépe adaptációit, bár az idővel előrehaladva azok is egyre durvábbak lettek. Én mindenképpen a webről letölthető kis progik, vagy régi játékokkal foglalkozó oldalak között keresgélnék, mert nem sokra tartom a magyar szofvercégek által összeütött ''interaktív játszóház'' és egyéb budget termékeket az árukhoz képest.
-
Yaye
őstag
HAPPY TREE FRIENDS !!! ;] :C
-
intelfan
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #20 üzenetére
A mario az nem jó, most próbáltam és a mostani gépek már annyira gyorsak hogy csak egyhelyben ugrál a márió mert amikor rányomsz az ugrásra akkor 0,0001sec alatt ugrik oda vissza.
Viszont ha elindítok mellette egy videótömörítést akkor már jól lehet nyomatni. :DD
Ja én a Postal2-őt ajánlom.
[Szerkesztve] -
-worms 3d
-beyod good&evil
-nfs underground
igy kapasbol ez jutott eszembe, ezekhez nagyon keves angoltudas kell, (vagy meg annyi sem:) ) es nincs benne veres henteles.
amugy meg barmilyen autoversenyzos jatek ebbe a kategoriaba tartozik.
nekem 13eves hugom pl ut2003-al szokott jaccani, meg c&c generalssal :D
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
kamikaze boci #10 üzenetére
Jaahh értem.
Mario.exe?65kb körül volt még 7-8 éve :D
Egyébként ha kislánynak lesz,tudom ajánlani a Cats5 című macskaszimulátort...Ilyen tamagocsi PC-re.Jópofa..Ja és a környék összes 10 év alatti kislányát a szobámba lehet csábítani vele ;] :DDD :P -
e=mc²
őstag
Lego Racers?
-
Ekváádor
őstag
válasz
kamikaze boci #14 üzenetére
Jaja, már van demó is:)
-
rog
addikt
válasz
adventure pinball, rayman 1&2. hugo
-
Ekváádor
őstag
válasz
Na ezt itt megnézheted:
[L]http://www.sonic-dx.com/pc/uk/[/L] -
Ekváádor
őstag
válasz
kamikaze boci #7 üzenetére
Ebbe is csak alig van angol, legfeljebb a menüben.Most jelent meg a legújabb.A neve Sonic Adventure DX.Ellehet vele játszani:)
-
rog
addikt
válasz
pokoli szomszedok. magyarul beszel, es a tom and jerry eroszak van csak benne :) de szerintem eroszak minden jatekban van. meg a sim cityben is :)
/a ket ocsem 12 & 8evesek. ok most az ut2004demot es a rise of nationt nyomatjak.ja es a nfs-hp2-t mar egy ideje. de mindharomban leiskolaznak ha hazalatogatok honom alatt a gepemmel :)) / -
e=mc²
őstag
Nekem van olyan hogy Gombfoci.exe :D
és magyar,
és csak 41 Kb,
és csak 2-n lehet vele játszani. :)
Esetleg Transport tycoon magyarul?
Van olyan, h Manó matek ( valami tanulós izé) :)
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
kamikaze boci #4 üzenetére
Véresnek véres,bunyósnak bunyós,és tudtommal nem portolták PC-re.De PSX-en nyomultak vele az ismerős kissrácok ezerrel.
-
Ekváádor
őstag
válasz
Sonic!De sajnos az is angol:(
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Tekken 3 :D
-
kamikaze boci
őstag
12 év alatti unokahuginak és unokaöcsinek keresek játékokat. A nagy játékportálok nem nagyon ajánlgatnak, kit érdekel, amikor ott a Postal 2. Olyan kis virágszírmos-mézeskalácsos lenne jó, no erőszak (még Vice City szintű sem) , és ne kelljen hozzá angol tudás. Az újabbakra lennék kíváncsi elsősorban, olyanokra, amik valóban lekötik a gyerkőcöket.
Biztos van otthon nálatok kissrác, ő mi előtt zsibbad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- ÁRON ALUL! Sok darab 8 GB-os DDR4 (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) PC RAM!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest