Hirdetés
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Konzol Screenshot
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
pourri
aktív tag
Eddig ódzkodtam a delia-tól, de ma vettem egy pirosat, és szerintem sokkal jobb mint a Terea, és még olcsóbb is.
-
pourri
aktív tag
válasz
fecaga21 #3829 üzenetére
Nem jelentém pontosan így ki, szerintem ez erősen ízfüggő. Összeségében picit gyengébbnek hat az iqos, de kellemesebb az íze. Glo-t azért is hagytam abba mert egy idő után hányás íze volt. Igaz a borsmentás ízt nem sok minden übereli iqos ízek közül sem, az az egyetlen ami hiányzik a "túloldalról".
-
pourri
aktív tag
Na így megkóstolva az összes ízt, azt mondom a dinnyéset nem übereli semmi. Jó még a kék mentolos a russet és a silver. Nektek melyik a kedvencetek?
-
pourri
aktív tag
Sziasztok!
Glo készülékről váltanék iqos-ra, ismerőseim körében mindenki iqos-t szív, és próbálgattam sokkal jobban bejön nekem.
Az Iluma prime ára is akciós most, vagy csak a sima Iluma? Mi a lényegi különbség a kettő között, csak esztétikai vagy működésbeli különbség is van?
Valaki leírná nekem nagyjából milyen terea-k vannak? A fantázianeveikkel találkoztam , de a dohányboltban nem szeretnék úgy kérni valamit, hogy Turquoise tereát kérek, mert kiejteni sem tudom, leginkább a neo-t is az ízek szerint kategórizáltam, nem a neveikkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Notebook hibák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Gitáros topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest