Hirdetés
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Mivel iPhone termékek mellé többnyire Apple Watchot vásárolunk, ezért gondoltam, hogy tőletek kérek tanácsot az alábbi témában:
Szeretnék vásárolni egy Apple Watch Ultra 2 órát.Közel 320 ezer forint az alábbi három boltban: Nextelshop, Btel, Cool mobile.
Ez árban tök rendben van részemről, viszont ők nem hivatalos viszonteladók. Szerintetek tudom érvényesíteni a garanciát 1 év után is a hivatalos Apple szervizben, ha a felsoroltak közül választok?A másik opció, ha hardvearpron veszek egyek ott 270 körül van (ez is bontatlan). Erre vásárolnék még hardverapros kollégától még apple care biztosítást és akkor lennék kb. 320 körül.
Láttok valami buktatót?
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok
adott egy iPhone 15 pro.
jelenleg 1 fizikai SIM és 1 esim van használatban.
Eu-n kívül lenne szükségem mobilinternetre ezért vennék egy Revolut esimet. Kérdés hogy egyszerre 2 db esim lehet aktív? -
Zoona
aktív tag
válasz
Karcub #193664 üzenetére
Nekem ez van pont Iphone 15 Pro-ra. [link] kellemes fogás, nem bumszli, kamerán túlnyúlik a hátsó keret, jó a fogása és nem csúszós, nekem a dizájn is tetszik.
van ennek a kinézetnek egy árban olcsóbb változata az inkább szilikonos, abbol van több szín is, az sem rossz, egyik kollegámnak olyan típusa van. -
Karcub
senior tag
Sziasztok. Meguntam a sok gagyi olcsó tokot, mert mindegyik alá simán be megy a kosz/por. Mit ajánlanátok ez ellen? Eredeti iPhone tokot? Egyébként egy i15 pro-ra kellene, semmi bitang tok csak egy egyszerű, nem átlátszó.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
icecave #193657 üzenetére
(ex)Kollégáim még mindig nem adták el a cégtől kapott részvényeket. Ránéztem az árfolyamra és február elsején zuhant egy nagyot, aztán most a héten.
Én amint megkaptam eladtam, így letudtam az árfolyam miatti aggodalmakat 3 éve.Szerintem lesz megint 1-2 év hogy vissza kússzon...
-
GALARDO
addikt
Itt senkinél se próbálkozott be a Google Cloud? Nekem 2 nap alatt 100k-t szeretett volna levonni a Revolut kártyámról. Szerencsére azt csak vásárlásokra használom, nem tartok rajta pénzt. Kártyacsere oldotta meg a problémát. Egyik kollégámnak viszont vittek el pénzét. Ez vajon olyan hiba lehet, mint anno az almánál?
-
lorcsi
veterán
Kaptam egy ceges sim kartyat, csak netre hasznslok
allandosn az elozo tulajt keresik rajtay, baromira unom
at lehet vslahol allitani, h ne erkezzen ra bejovo hivas ? -
radi8tor
MODERÁTOR
Aki új iPhone-t tervezett venni az vegyen inkább most: [link]
-
radi8tor
MODERÁTOR
iOS 18.4-re frissítés óta PH belépési adatokat nem tölti ki a telefon automatikusan.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Készülnek április 1-re?
-
hdanit610
aktív tag
Egy powerbank megölte a topikot?
Vettem egy Airpods4-et. Egy Pro2-est váltottam, ami sokszor irritálta a fülem. A 4-es nem irritálja és nyilván olyan bitnag jól nem szól, mint a Pro2, de nagyon szuper így is. Nem az ANC változatot vettem, mert gyerek mellett nem használtam a Pro2-ben sem, egyszerűen nem volt opció rá. A tok tényleg nyeklik-nyaklik, nem is értem hogy hozták ezt össze.
elég szégyen.
-
smallmer
őstag
Sziasztok.
Állandóan szívok azzal, hogy lemerül a telefonom, ezért szeretnék egy magsafe powerbankot.
Mit javasoltok? Melyik típust vegyem? Van tapasztalatotok? -
.Szaki.
addikt
És a tápellátást hogyan oldottátok meg? Biztosítékra és az A-oszlop borításának bontásával, vagy pedig szivargyújtós tápellátást alkalmaztatok?
Az a tervem, hogy beszereznék egy jó kamerát, viszont nem szeretném bontani a kocsit, hanem szivargyújtóról táplálnám meg, viszont azt nem tudom, hogy mivel lehetne igényesen úgy rögzíteni, hogy azzal ne okozzak kárt a kocsiban és ne is látszódjon a kábelezés, vagy csak nagyon minimálisan.
-
válasz
l.skywalker #193627 üzenetére
Hát igen
-
.Szaki.
addikt
Ti használtok valamilyen menetrögzítő kamerát?
-
madgie
titán
válasz
lugosi #193623 üzenetére
Én általában autóban töltök vezeték nélkül, ott meg eleve nem opció a Magsafe, mert mindenféle telefont tudnia kell töltenie (ráadásul a MagSafe mágnesei meg is hülyítik egy részüket, pl a Renault sem nagyon akar elindulni MagSafe iPhone-nal, mert idegen tárgynak érzékeli a fém/mágnes részeit).
-
l.skywalker
titán
válasz
icecave #193620 üzenetére
Én sem voltam vele tisztában nagyon sokáig (valszeg a korábbi készülékeimben nem is volt Magsafe) - és habár hasznos funkciónak tartom, de én sem élek vele. Az ezzel használható kiegészítők nálam nem opciók a felhasználási mód miatt és inkább szeretem gyorsan feltölteni mint vezeték nélkül. Valahogy elkerült engem eddig ez, pont ezért vonzó számomra a 16e
-
válasz
hdanit610 #193619 üzenetére
Mondjuk én eddig abban a hitben éltem, hogy tudja egy iPhone user, mi az a magsafe, de pont a múlt héten adtam el a 15PM-omat és egy fiatal házaspár jött érte, és kicsit meg is lepődtem,hogy nem tudják mi az. Elmondtam, mutattam power bankkal, stb. le voltak döbbenve, hogy "ez mekkroa király".
-
hdanit610
aktív tag
válasz
r3dsnake #193617 üzenetére
Túl van szerintem ez a MagSafe hiány tolva. A userek döntő többsége kb. azt sem tudja, hogy mi az, így nem tűnik fel a hiánya sem. Láttam most itt a Hardveraprón valaki árul amcsi modellt 220-ért, hát az bizony igen jó ár. Az SE filófiúja az volt, hogy az aktuális modell vasat kapja egy elődmodell házában. Ez megvalósult? Meg, maximálisan. Kidobáltak olyan funkciókat, amik a legtöbbször használva sincsenek, ne mindig magunkból induljunk ki, akik jobban képben vannak, hanem a teljesen átlagos userekből, akinek egy cinemamód baromira nem fog hiányozni, ahogy a Magsafe rögzítés sem.
-
.Szaki.
addikt
válasz
r3dsnake #193617 üzenetére
Ha kapható lenne, akkor lehetne alternatíva a korábbi Pro modell, csak éppen nem kapható, vagy csak nagyon limitált darabszámban, vagy pedig a legnagyobb tárhelyű modellek, amik szerintem sok user számára feleslegesen nagyok. Főleg annak, akinek a 16e is elég lenne. Arról nem is beszélve, hogy szignifikáns árkülönbség van még most is a 15 Pro és a 16e között. Előbbi 520e, míg utóbbi 300e. Ha feltornászom a 16e-t is 256GB-ra, akkor is 350e.
Amikor cseréltem a 12 minit én is nézegettem a 15 Prokat. Úgy voltam vele, hogy kivételesen színben kompromisszumot kötök, mert alig kapható, viszont a 15 Pro jó deal, tehát megéri. Már csak kék színű volt, az se csúnya, de mire eljutottam odáig, hogy megrendeljem, addigra már az is elfogyott. Így maradt a 16 Pro. Viszont legalább ebben nincs kompromisszum és olyan színű, amilyet szerettem volna.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
radi8tor #193612 üzenetére
Számomra ez a tipikus nem értem, minek verzió.
Egyedül az erős chipset ami miatt jó.
Legalábbis a specifikációkat átnézve.
Mondjuk az Apple abból a szempontból kicsit " csapdában " is van hogy évente egy SOC tipust fejlesztenek iPhone-hoz.
Szerintem egy közép-felsőkategoriás SOC, 120HZ kijelző, usb 3 és ilyen kombinációk lehet jobb lenne. -
radi8tor
MODERÁTOR
Miért szidják annyira az iPhone 16e -t? Szemre nem olyan rossz, max azt lehet felhozni ellene hogy nem elég olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Spórolós topik
- Óvodások homokozója
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Akciós!! PC , i3 9100 , RTX 2060 , 16 GB DDR4 , 250GB SSD , 500GB HDD
- Dell Precision 5820 WIN 11 kompatibilis munkaállomás, Xeon, W-2155, W2245 többféle, testre szabható
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest