Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz Tibee86 #50445 üzenetére

    Sony? Átgondolnám...

    Ahány ismerősöm vásárolt Sony-t, annyi panaszkodik. Személyes tapasztalatom ugyan nincsen, de a pár tulaj elég kacifántos és alapfunkciókat használhatatlanná tevő hibát sorolt fel, amik a frissítések előrehaladtával csak gyarapodtak.

    Ha már Android, akkor Nexus.

    De őszintén szólva első telefonnak én maradok iOS-nél. Nem is igazán tudom hova tenni a platform váltogatókat. Alap hangon elköltöttem 2-300€-t app-ekre 5 év alatt, aminek legalább az 50%-át megint el kellene költeni, ha első számú készüléknek vennék másik platformból valamit. Ez így azért annyira nem poén.

    (#50448) Tibee86: Én ezért veszek N5-t 6310i helyett másodiknak. Így kiélem a kütyüvágyamat és nem is szívatom túlságosan magamat. :P

    Az 5S-n viszont gondolkozom mióta fent van 4S-en a 7-es. Még mindig nem lehet kapni folyamatosan T-nél a 16-os fehéret, mire pedig tényleg lesz készlet ott tartunk, hogy december. Akkor már lehet, hogy megvárom a 6-ost, de csorog a nyálam a 120fps-re.

    Meglátjuk mit érzek majd az Air és a gopro beszerzése után. Ha még akkor is meglesz az akarom faktor, csak akkor cserélek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák