Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz B-L-A-C-K #49249 üzenetére
Múltkor láttam egy LUAZ kétéltű hirdetést, ahol kb 1 A/4-es oldalnyi leírás volt hozzá, de konkrétan sz@rrá röhögtem magam rajta, kár,h nem mentettem el, mert már eladták, pedig tényleg óriási volt az is
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
Valaki givelt már ilyennek try-t? (csakazértisígyírom )
Logouton volt teszt múltkor a 20k mah-s változatról, quite pozitív konklúzióval. Ez kompaktabb, azért lestem ezt. Ha mondjuk 60%-át, 7-8ezer mah-t hoz ténylegesen, akkor már simán jó lenne.
-
Cyberpunk
félisten
Életmód váltásom lesz elhatároztam végre. Ez sem lesz egyszerű, de ha a dohányzásról sikerült leszoknom ez sem lesz lehetetlen.
Napi zene ez is legyen.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz r3dsnake #49260 üzenetére
Egészség jegyében. Van rajtam nem kevés felesleg azt szeretném eltüntetni, tehát fogyás az egyik cél, a másik az egészséges táplálkozás, de nem vega életmód, hús az kell, persze csirkére meg halra szeretném ezt korlátozni. Bár a halat nem szeretem, de majd megszokom. Napi 5x enni keveset, kötelező reggelivel. Rendszeres napi sport.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Cyberpunk #49261 üzenetére
Hajrá! Nálam elsősorban lelki/érzelmi rendrakást kellene tartani, mert hónapok óta (lassan egy éve) ugyanabban a szituációban vagyok, amire valszeg ezen a héten még lesz is rakva egy lapáttal...
A mozgás nálam kinda megvan, kajálás is rendben (mondjuk elég random eszek, de legalább normális dolgokat). A hátam van lemaradva kicsit, a karok, mellkas kb rendben van. Meg a hasamon lévő kicsi felesleggel kéne még kezdeni valamit (jövőhéttől szobabringa aerob heti legalább 3x1óra). Jó lenne egy nagyjából vállalható hasat összehozni addigra, mire rászánom magam, hogy ki legyen varrva.
-
Cyberpunk
félisten
válasz r3dsnake #49262 üzenetére
Kösz kell is a biztatás. Jobban fogom bírni a DH-t is remélem jövőre.
Lelki részem úgy nagyjából rendben van, mostanában raktam helyre a dolgokat magamban, bár pár nehéz pillanatom még lesz, de azokra még nem vagyok felkészülve.
-
r3dsnake
nagyúr
Mindfuck:
Érdeklődő: Szia!Ez tényleg nulla forint lenne mert akkor érdekelne!!!!!!!!!!
Én: Hogyne...
Érdeklődő: Akkor jó mikor lehet meg nézni?
-
manchester85
veterán
Hali!
Januar eleje (nem irok pontos datumot, mert még ram akasztjátok a vámot ) Mindenre van lehetoseg. Irj egy PM-et, mondjuk kisebb cuccokat (telefont) szivesebben vinnék. Vagyis mi az hogy, viszek is nexus 5-öket szerintem.
Ja, de lesz ismeros is elobb, vele is elkuldhetem.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
nagyúr
válasz manchester85 #49265 üzenetére
Nexus 5 mikor jön? Próbáltam rákeresni, és mák kint kellene lennie, aztán nincs.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
mondomén
őstag
Tok jo ez a LastPass. Ugye alapvetoen ingyenes, azert kell fizetni, hogy a telefonos appal is szinkronizaljon. Na most meghivhatsz embereket es minden egyes reg utan kapsz 1 honap premium hozzaferest. Osszesen 2 evet lehet osszeszedni igy. Tulajdonkepp teljesen ingyen tudod hasznalni. Ha valaki sokalna a 1password arat ez jo alternativa...
-
adam3
aktív tag
válasz mondomén #49269 üzenetére
Én ezt használom már 3 éve nagy megelégedettséggel, de edddig a telefonos applikáción csak gondolkodtam. Milyen? A legjobb nekem az lenne, ha az app-ba belépve le tudnám kérdezni a jelszavam, hogy egy publikos gépen ne kelljen először a weboldalra belépnem majd onnan lekérdeznem. Ezt tudja?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz manchester85 #49265 üzenetére
Én is megdoblak priváttal, ha nem gond.
-
Cyberpunk
félisten
-
Bling95
őstag
válasz Cyberpunk #49273 üzenetére
Szivas lesz ra optimalizalni , kevesbe lesz tartos ha te legozod ossze, ennyi izet nem visz magaval senki ( pont affele hajlik az ipar hogy minden tudjon mindent) , na meg a Modu is jol bebukott.
Ettol fuggetlenul ude szinfolt lenne es biztos eladnanak belole parat ( megfelelo arkepzes eseten)
-
Ragnar95
félisten
válasz Cyberpunk #49273 üzenetére
Remélem valóban lesz belőle valami
Az Android már ígyis a mobil windows optimalizálás tekintetében, szóval azon az se rontana, ha magadnak válogatnád össze az alkatrészeket, de cserébe tényleg olyan telefonod lenne, amilyet te szeretnélPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Blaise
veterán
Interjú a T-s sorban első fogtündér kisgyerekkel
-
madgie
titán
Megjött a cserélt i5-öm, iOS 6.1.4 van rajta
Sajnos nincs már lehetőség shsh mentésre
-
madgie
titán
válasz fikifiki16 #49286 üzenetére
Foltos volt a kameraképe. Valószínűleg a lencsék mögé került valami piszok.
Cyberpunk: nincs bajom már a hetessel, i5-ön jól fut. Frissítés lesz ebből, úgyis az iCloud mentésem már csak úgy hozható vissza.
-
fikifiki16
csendes tag
7.0.3 frissítéssel az akku idő milyen a 6.1.4-hez viszonyítva??
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz fikifiki16 #49291 üzenetére
Nekem javult 15%-ot kb
-
GALARDO
addikt
válasz Blaise #49278 üzenetére
Alatta kommentek. Jó látni, amikor ennyire feltudják húzni magukat, a semmin.
a magyar Apple tulajok 90%-ának AZÉRT van Apple cucca, hogy más lássa, hogy Ő megteheti.. EZ itt a fő probléma.. szerintem..
Ti lennétek, a 10%?
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
r3dsnake
nagyúr
legyen ma is magyar
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Háztartási gépek
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest