Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
xors
senior tag
válasz r3dsnake #49449 üzenetére
nemértelek titeket nekem baromira bejön dehát: "Neked alma a laptop-od nekem megy márka, mindenki ízlését más az ami felrázza. Hiszen mások vagyunk de ez nem gát ha, nyugalomban, békességben, boldogságban, emberségben, szeretetben, szegénységben békén hagyjuk egymást ma." mondta Punnany bácsi
-secret- 1500Ft arab csávótól -
xors
senior tag
válasz ittakary #49455 üzenetére
nagyon kritikusok vagytok igazából még amiért szeretem, az az, hogy nem tucattok.. vehettem volna egy leheletvékony barnás árnyalatú átlátszó tokot is, de emellett, döntöttem, mivel egyedivé teszi az iphonet. buszon kb mindig látok iphonet,már-már zavaró hogy sok embernek ilyen van.
és azért durva ha belegondolok nem egy olcsó dolog, és beszélünk itt válságról, meg csórók a magyarok, azért elég sok ember kezében ott virít a 100ezres (vagy inkább több 100ezres?!) telefon. -
b4zsi-
őstag
azt veszem észre, hogy néha ez a topik szakamibb, mint a szakmai topik. Lassan egyesíteni lehetne a kettőt
-
Ragnar95
félisten
válasz b4zsi- #49462 üzenetére
Amúgy ja, mostanában a szakmai tele van idevaló haz-ekkel, ráadásul a fórumozók közül is, akik a szakmaiba csak úg betévednek csomóan egyszerűen képtelenek megérteni az oldal alapelveit...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Arcképgyáros
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #49477 üzenetére
Not bad
Ez milyen beállításokkal amúgy?
Lehet, ideje lenne kipróbálnom 360-on, h ott milyen, bár most épp Black Flagezek, bár az első 1 óra alatt egyáltalán nem fogott meg, de adok még neki egy kis időtPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Totheground
addikt
Tudja valaki, hogy az i5s rajtnál mikor tért magához az Apple Store? Mert emlékeim szerint 1 magasságában még nem ment.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
xors
senior tag
válasz Bling95 #49479 üzenetére
gondoltam hogy géplesz mert nagy a kép, de már 5s-re nemcsodálkoznék ha hasonló minőségű grafikával hoznának ki játékot. nem vagyok egy nagy játékos, dead trigger-el játszok néha, de azért az a grafika is eléggé ottvan... mikor a levegőben lebegnek azok a kis világító nemtudommik, (talán a por ahogy megvilágítja a nap?) na ott az nagyon szép és tűéles!
-
Ragnar95
félisten
válasz GALARDO #49483 üzenetére
Megvolt azis, na szerintem az volt az eddigi leggyengébb AC, viszont ez a kérdés megfogott, mivel egyelőre semmivel nem jobb, mint a 3 igazából, de nem szeretnék ilyen rövid játékidő (1órát toltam eddig) után messzemenő következtetéseket levonni.
A hangulat eddig semmivel nem jobb, mint a 3-ban volt és a sztori sem fogott meg eddig, de a környezet az jobb szerintem, illetve Havana is sokkal inkább idézi Itáliát, mint az USA tette, mivel itt rendesen lehet megint a házak tetején rohangálni, mert nem csak ferdetetős épületek vannak, mint amik Bostonban voltak...Illetve ez változatosabbnak ígérkezik, de ehhez még nem járok eléggé elöl a sztoriban,h meg tudjam ítélni jól
r3dsnake: asszem ennyire nem lesz szép 360-on, max annyira lesz jó, mint ha minden high-on lenne gépen, meg ugye ott alapból csak 720p-t skáláz fel...Amúgy ilyenkor nyer megerősítést a döntésem,h konzolt vettem, mivel nem kell foglalkoznom a gépigénnyel, főleg amilyeneket mostanság kérnek, ahhoz már kb fél évente kell a legdrágább alkatrészeket megvenni, illetve ugye pl GTA V-öt már rég kitoltam, PC-n meg még álmodni se mer róla senki se kb...
sdforlife: adatlapján ott van[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Bling95
őstag
Pestiek! Nemtudjatok hol erdemes haromreszes oltonyre vadasznom? Itt fehervaron eselytelen
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Bling95 #49489 üzenetére
3részes nem tudom, van-e, de én a Van Graafban vettem 2 részeset, mert ott tényleg minőségi öltönyök vannak és elég nagy a választék
De pl az Árkádban van több bolt is, ahol nézhetsz, pl Van Graaf, meg van valami Roland vagy valami ilyesmi nevű, ahol csak öltönyök vannak, bár ott még sosem voltam, így nem tudom,h az milyenPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Xero
nagyúr
válasz Totheground #49495 üzenetére
Még mod időkben kezdtem. Source kimaradt, de a GO egész jól sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest