Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
Ez egyre nagyobb vicc.
Most küldött e-mail értesítést a T, hogy újra van fehér 16GB 5S. Felnézek a webshopba és sehol semmi.
-
B-L-A-C-K
titán
Én nem találom, vagy nincs olyan topik hogy milyen TV-t vegyek?
-
r3dsnake
nagyúr
-
Xero
nagyúr
válasz r3dsnake #50161 üzenetére
Magasan a plazma a legjobb.
A LED-ből is a legtöbb edge lit, ami mókusvakítás. Az pedig, hogy az "LCD elavult" elég marhaság. A LED is LCD, pusztán a világítás más, és edge lit esetén pont semmivel nem ér többet, sőt sok esetben elcseszi a színeket.Ha mindenképpen LCD technológia kell, akkor SHARP Quattron-t vennék. Na azok a panelek elég korrektek. Pl: Sharp LC-52LE830E
Ha pedig plazma, akkor ezzel is beérném bőven:Panasonic TX-P42ST60E
Persze mindenki azt hisz és vesz amit akar.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Kell egy 27"-es iMac.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Xero
nagyúr
válasz r3dsnake #50164 üzenetére
Aham. Nézd ugyan azt a pörgős adást egy akármilyen LCD-n (LED is az ugyebár) és plazmán. Klasszisokkal szebb és élethűbb képet fogsz látni az utóbbin.
Pusztán a villanyszámlától való félelem és a marketing terelte a birka népet az LCD felé. Mozizni, TV-zni még mindig a legjobb, amíg nem jönnek az OLED-ek.
(#50165) Cyberpunk: Itt volt az ideje.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz r3dsnake #50169 üzenetére
Frankcokat vibrál.
(#50168) Malachi: Ne is mond. Én úgy vagyok vele, hogy amíg normálisra nincs keret, addig hagyom a fenébe. Kb amiket fent linkeltem azok lennének olyanok, hogy rábólintok, de ilyesmire nincsen 200e+-om. Mire meg lenne, addigra nem lesznek a piacon plazmák. Pedig most érné meg venni, hogy a Pana is bedobta a törölközőt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Xero
nagyúr
-
tDr1v3r
veterán
válasz B-L-A-C-K #50184 üzenetére
A Samsungnak nincsenek meg a Pioneer szabadalmai, a Panának meg meg vannak. Szerintem itt el is dől... bár nem tudom hogy mennyit alkalmaztak Panáék azokból az olcsóbb tévéknél...
A plazmás topikban rá kéne kérdezni a tévére, van ott egy újságíró srác (oroszlános avatarral) is aki nagyon vágja a témát, ő tud segíteni szerintem.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Xero
nagyúr
Volt a családban 1-2 éve egy Samsung plazma kb 3-4 hétig. Ment is a háztól és cserélődött Pana-ra. Nem véletlenül.
Nem hiszem, hogy azóta feltalálták volna a spanyol viaszt.Az pedig köztudott, hogy plazmából manapság a top kategóriát a Pana képviseli.
LCD-nél a Sharp gurított nagyot a négy szín technológiával, a többi panel pedig kb egy kutya.
-
madgie
titán
Mert a Samu 1-2 éve nem fejlesztett érdemben plazmát, átcsomagol, átszámoz, ennyi. Egyébként még így is jobbak, mint az LG, na, olyan plazmát ne vegyél (nekem az van ). Szóval képileg Pana az abszolút csúcs, mozgásmegjelenítésben és vibrálásban viszont nem feltétlenül (abban nagyon jók szoktak lenni a Samukák is)
-
madgie
titán
válasz Zjunior #50189 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy olvass vissza...
B-L-A-C-K: akkor te is olvass vissza... LED, necsináldmár, az a háttérvilágítás, nem egy specifikus überbrutál cucc. Ugyanaz a kutyaközönséges LCD, csak nem CCFL csövek adják a megvilágítást, hanem (általában) szűk spektrumú, sz@r ledek. Persze a Samsung ezt is agyonmarketingelte.
Én egyszerűen le tudom írni a dolgot: állóképre LCD, mozgóképre plazma.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ahogy nézem ez a plazma vs LED olyan kb mint az iPhone vs androidos telefonok, azaz azt isteníti az adott illető amije van.
-
joey04
titán
válasz B-L-A-C-K #50191 üzenetére
Vagy nem. Én is plazma tulaj vagyok, és istenítem, de én azért, mert majd' fél évig olvasgattam a témában, alapvetően ráadásul LCD-t akartam. De utánajárás, meg élőben megtekintés után (nem MM meg egyéb boltokban, hanem normális körülmények között ismerősnél, itt-ott) rájöttem, hogy a plazma ezerszer jobb filmezésre. Aztán az meg a hab a tortán, hogy sokkal olcsóbb is. 280k-s pana plazma szarrá veri az 5-600k-s csúcs lcd-ket.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz joey04 #50193 üzenetére
joey20: Igen én is erről hallottam inkább, szerintem nekem is plazma lesz...
Malachi: Ahogy nézegetem a vibrálás csak hibás készülékek esetén van, alapesteben semmi vibrálás nem tapasztalható...
Pl itt egy adott típus: hibás vs nem hibás
Szóval a kolléga lehet pont egy ilyen hibás darabot látott, és akkor úgy gondolta ez minden plazmára igaz...
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #50195 üzenetére
Minden keszulekenel van. A 600hz-es plazmaknal is. Teljesen mas vibralasrol beszelsz, mint amirol en. Ez nem hiba, hanem a plazma alapveto velejaroja, pont mint a crt-k eseteben. Epp ezert nezd meg eloben, mert ha te is latod, halalra fog idegesiteni, ha megveszed.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
és konzolhoz? plazma vagy lcd?
-
b4zsi-
őstag
-
madgie
titán
válasz r3dsnake #50196 üzenetére
De azzal sem árt tisztában lenni, hogy otthon nem fénycsövekkel világítasz.
Érted, a fénycső a MM-ban villog 50/100 Hz-en, a képanyag demo anyag esetén vagy 24-en (többszörösén), vagy 60-on. Interferál, mint a lú.b4zsi-: az ilyen sztereotípiák miatt húzzák le a rolót a Pana plazmarészlegén...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest