Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
meri
aktív tag
Sziasztok! Ideiglenesen be kéne üzemelnem egy iPhone 7-est, amit most kaptam kölcsön, amíg a fiam 13-asa szervizelve lesz. Minden rendben is lenne - kivéve a "telefonos" részt. A hívott fél nem hall semmit, és viszont: ezen a telefonon sem hallom a hívót, telefonon és WhatsApp-ban sem. A hangjegyzetnél a piros felvétel gomb nem indít felvételt, semmit nem csinál. Whatsappban a mikrofon ikon (hangfelvétel) szintén nem indít semmit. Elvileg volt benne egy képernyő-csere... valamit nem dugtak vissza? Sajnos így ez nem lesz jó ideiglenes telefonnak. (bocs, Androidos vagyok, de gondolom, ezek nem beállítási hiányosságok. iOS a legújabb, 15.7.8. Köszi...)
-
meri
aktív tag
válasz
szabonagyur #291495 üzenetére
Köszi mindenkinek, akkor nézek valami ilyesmit. A backup csak a biztonság kedvéért kéne, és csak az eredeti teló miatt, az ideiglenesre nem raknánk "vissza" semmit.
-
meri
aktív tag
Sziasztok! Én magam Androidos vagyok, de a fiam iPhone 13-asát szervizelni kell (garis), nem tölt kábellel, csak wireless megoldásokkal. Kéne neki egy ideiglenes telefon - és Androidost tudnék is neki adni, de iPhone-t nem. A jelszavak stb. miatt talán könnyebb lenne, ha használtan vennék egy régi iPhone-t, majd eladnám.
A kérdés: milyet lenne érdemes? Nyilván nem kell, hogy 13-as szinten legyen, de néhány app (insta, snapchat, whatsapp) napi használatban lenne. Előtte kábellel azért csinálnánk egy backupot PC-re is. 8-asokat láttam már 80 € körül. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest