Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
-
-
Laraxior
titán
válasz Bagira01 #4609 üzenetére
nem kell piszkálni azt' akkor nem lesz baja
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #4611 üzenetére
Q9550nél eddig én vagyok a nyerő
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
ha...sok a ha... nekem eredményem volt...nem kifogás... igyekeztem befogni az i7+GTX285öt is, nem is volt kifogásom
-
Laraxior
titán
válasz Bagira01 #4618 üzenetére
csak neki
-
-
Laraxior
titán
amig használtam 4250en ment...
ha nem nagy szám a small fft akkor hajrá ;)
egyébként már lehetőségem se lenne rá"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
mégse sikerült senkinek se az 540es, legalább 3dmark stabil FSB
de hát akkor nulla ameddig én jutottam... ez van"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Bagira01
veterán
válasz Laraxior #4624 üzenetére
Dehogy nulla, nagyon szép eredmény, én most 8,5x460Mhz-en használom a procit, bár semmit nem csinálok, se játék se konvertálás... Letöltés megy aztán annyi. Jövő hét keddig próbálok egy jó kis lapot szerezni aztán gyorsan megnézem mit tud
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
slett27
addikt
Azért az igaz kihívás nekem jutott Gigabyte P45-UD3+Q6600 . Még nem sikerült 3,9GHz-en lefuttatni legalább az "álatlános" bencheket, 3,6GHz blend stabil. Se macskám se kutyám, se vizem, most már hideg sincs.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
subaruwrc
félisten
maradjunk abba quaddal small fft meg blend se egyszeű. nem tudom mit szivatjátok egymást. szerintem szép eredmény a 3D is Lara
aki már tesztelt határon az úgyis tudja mekkora dolog aki meg minfeszre játszik úgyse értékeli -
slett27
addikt
Hjah, víz nélkül nem megyek semmire, nagyon melegszik, de az az érdekes, hogy 3600MHz-en még csak langyos a Xigmatek. De ez már itt off. Vagy Q9550 lesz, vagy Phenom II 940BE Round II.
subaruwrc : Mi ez a Phenom II 940BE ? Lesz valami ?
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
o_tom
aktív tag
Hello Yorkfield tulajok!!!
Most vettem egy q9300at aszonták (meg láttam is) 3.5ön futott Giga EP45 DS3! Az előző tulajnak akkora hűtő volt rajta mint egy fél tégla - nem túlzok! No van rá kb. 5000Ftm, milyen hűtőt javasoltok rá? Artic Freezer Pro? Van vele tapasztalatotok? A lényeg hogy halk legyen....ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/
-
Cobrusz
senior tag
sziasztok
-egy zalman cnps9700nt mennyire hűti le q9550-t 4ghz-en? kb
-másik meg ráfér az UD3P-re?thx
-
ImI87
őstag
Ma újra próbálgattuk a tuningot, és subaruwrc hathatós segítségével sikerült stabilizálni a procit 480 FSB-vel.
A megoldás a CPU- és az NB-GTL beállításokban volt, és (valszeg) azért sem ment eddig, mert ez a disznó GTX295 szétfűtötte az SB-t. Bár nekem nem tűnt soknak az 50-52 fok, lehet, hogy emiatt fagyogatott prime alatt, mert levett oldallappal és jobban hűtve simán ment a teszt.
Itt van a screen: [link]
480x8,5=4080MHz, ramok 1152MHz-en, minden fesz látszik a képen....... -
Laraxior
titán
lehet én is kellenék oda?
3d eredmény?
[ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
procinak: auto +30 auto +30
nb-nek: +10
VTT meg 1,27V-ra lett állítva, de lehet nem is kell annyi, majd még megnézem.
Erre az nb gtl-re nagyon érzékeny egy lépcsőnyi állítás, és máris teljesen máshogy működik.Bagira: hát ja, kell alájuk a jó lap. De ne hagyd parlagon, szerezz v.mi jó kis deszkát.
[ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
válasz subaruwrc #4648 üzenetére
Dolgozom rajta, de nem akar összejönni. VGA nem nagyon megy tovább, szal csak a proci marad, 4,2 giga fölé kéne menni rendesen. Tököm kivan, volt egy 19600-as screen, és bezártam a paint-et. Feltettem a d.e.-i eredményt a topikba, az legalább megvan.
Majd még ma éjszaka feldobom, amit ki tudok préselni a gépből.Bagira: miért csak egy hétre?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA