Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
GTL = ref
csak az asus nem egyenlő gigabyte-al
az asus nevezi GTLnek, amit a giga refnek."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
rup1u5
nagyúr
válasz Laraxior #5954 üzenetére
kösz!
még nem jutott időm rendesen foglalkozni a feszekkel csak beállítottam azokat az értékeket amiket romero28 koléga javasolt az elöző procihoz.
ez a proci röhögve viszi a 3820-at. egyelőre a refeket hagytam és a vcore kezdtem el csökkenteni fokozatosan. biztos vagyok benne, hogy a refek-en is bőven lehet még faragni. Vcore-al már 1.29v körül járok biosban ami load alatt 1.184-1.248 között ingadozik és öröm nézni, hogy milyen stabil a proci vele. Így már a hőmérsékletek is türhetőbbek.
Ezzel a procival már elérhetőnek tűnik a 4Ghz. Egy 8*500-at szeretnék vele 24/7-re.
Hétvégén lesz időm kicsit bütykölni.BMW001: Venus+FX60 valóban egy egyedi konfig volt. Én el sem tudtam volna adni. Azzal mennyit értél el tuningban?
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
azoli09
tag
helo mindenkinek szeretnék veletek közölni valamit mégpedig tegnap a tápomal kapcsolatba érdeklötem és aszt akartam megtudni hogy a 12.14v ágom mikor tesztelek a szörös fánkal le esik 11.88 ra és ere aszt a választ kaptam nem baj csak 11.40 alá ne esen és 12.05 fölé ne menyen a kártyám egy hd 4850 es na de a iletö aszt monta az everest az nem jo mérésre mert csal és a progik nem jol mérnek inkáb mérjem ki müszerel nade ti tuningoltok és irjátok enyi meg enyi feszel megy aszt ti is progival méritek meg a biosba álitjátok be és a bios is ugyan aszt mutatja mit az everest szoval nehogy már megmagyarázátok hogy müszerel ki méritek hogy a proci menyit fogyaszt mer beszarok ako el lehet kezdeni félni mikor a procit tuningoljuk mert lehet hogy azon a feszen megy mire be let állitva de lehet hogy nagyoban és lehet hogy kiseben remélem most ezér nincs harag de ugy gondolom igazam van de ugyis jön majd egy olyan ember aki joban vágja a témát és ki oktat csak ako ne progival lese mijen feszen megy a proci és ne a biosbol álitsa be és ako dumáljon mert a biosba is az a bizonyos alaplapi dolog méri a feszt értitek
-
lipi67
nagyúr
válasz azoli09 #5957 üzenetére
Hát..csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz. 3x olvastalak(volna) végig, de annyira zavaró ahogy írsz, egyszerűen ..érthetetlen. Én is elgépelek dolgokat, nem erről van szó. Nálad ömlesztve jönnek a betük és zavaros a tartalom is. Fogalmazd át, hátha..
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
azoli09
tag
akor magyarázd meg ha olyan okos vagy a másik ne az irásom fikázd hanem váloszlj rá és mért is irok ösze visza mit keverek ti beszéltek fére ti mondjátok hogy csak müszer mér és ad pontos adatot a bios az müszer nem is tutam meg a everest is az és én nem bántani akartam az embereket csakérdeztem mért keresed a hibát az irásomban nem nyelvtan orán vagyunk
-
azoli09
tag
sajnálom hogy nem válaszoltok én nem figyelem a hejes irást mikor a gépen irok még pontot se teszek csak aszt nem értem miért nem válaszoltok ? most ne legyen hari
-
Laraxior
titán
válasz azoli09 #5965 üzenetére
fogadd meg inkább a régebbi tagok tanácsait, és hidd el máris fogunk segíteni Neked. De ha látjuk, hogy "csakazértis" akkor nincsen értelme ideírni
Olvasd át többször amit elküldesz, van lehetőség javítani, amit írsz, ez nem chat. Tehát fussunk neki mégegyszer a problémádnak, tagoltan, stilisztikailag helyen, írásjelekkel ellátva"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
lipi67
nagyúr
válasz azoli09 #5963 üzenetére
Hidd el, nem az írásmódod miatt nem válaszoltam. Nálam a gépen csak WoW és Sims3 van a 2 törpém miatt. Én nem játszok, alig-alig vagyok a saját gépem előtt.
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
azoli09
tag
Akkor szeretnék elnézést kérni, igyekszem majd .
-
azoli09
tag
helló szeretnék tanácsot kérni. A következő dologba. http://www.aqua.hu/asrock-p45de-alaplap-65006.html tuningra kéne, egy Q9400-ast tennék bele ? Előre is köszi
-
C64
őstag
hali
melyik chipsetes lappal lehet a laginkább tuningolni ezeket a cpu-kat? egészen pontosan a q9450-q9650-et.Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
MPowerPH
félisten
Jah, sajnáltam én is. De kaptam helyébe egy DFI X48 -at és egy E8600 -at, 2x1Gb DDR3 -al. Megérte a csere, főleg ha azt nézem, hogy a Venus -t és az FX60 -at 30k -ért vettem egy cégtől. Tuning jól ment, 24/7 3100MHz.
Lassan üdvözölhettek a klubban engem is.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
rup1u5
nagyúr
válasz azoli09 #5972 üzenetére
Tuningra szerintem felejtsd el az Asrock-ot.
Itt van inkább egy UD3R. Nem sokkal drágább és garancia is van még rá.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz azoli09 #5979 üzenetére
18-ért nem tudok ajánlani. Esetleg valami p35-ös használt giga lapot túrj a hirdetésekben.
Végülis az ASRock P45DE P45-ös, ugyhogy lehet, hogy jó lenne némi tuningra..
Vedd meg azt aztán majd számolj be az eredményeidről.
Itt olvasgathatsz. Igazt nem ugyan az a lap de p45 és Asrock.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
lipi67
nagyúr
válasz azoli09 #5979 üzenetére
Ha a pci Exp. nem fixálod 100-ra, hanem engeded 110-ig, segíthet plusz 5-6 FSB-vel, vga-nak meg még tuti nem árt.VGA milyen? Nálam 3GHz alatt már vga limitem volt a 4850-nel. -benézek Iponba, hátha van valamilyük-
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Tom, hogy nem ide vág, de meglepődtem tegnap. Kolbászoltam össze vissza, s egy ruszki oldalon xp-re találtam dx10-et. Nem hittem (nem is hiszek)benne, de addig klikkelgettem míg felcsúszott.[ ]
Csak tudnám, hogy vicc, vagy valós-e..(játszani nem szoktam, s nem tudom, mit kéne látnom, mi a különbség. Nincs teszt rá?Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Tibiajax
nagyúr
kis off. Rup1u5, Lipi..maximális tiszteletem, a türelmeteket látva..
-
rup1u5
nagyúr
hmmmmm...
egy crysis-t vagy valami dx10 tech demót próbálj meg futtatni. meglepődnék ha elindulna.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
lipi67
nagyúr
válasz Tibiajax #5986 üzenetére
Nem értem, h miért, de jólesik ,köszi!
(#5987) rup1u5 : Du. megcsinálom, s jelzem (most ebédeltetem a 2 dezentoromat)
-majd jövök-MOD: Olyan Crysis van nekem valahol, azzal lessem majd meg? (ezt a linket is lehúzom)
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Nagyon szép a demó! Felüdülés volt a prime után
(más nem is, hisz csak open gl-en meg dx9-en fut le . Itt vigéckedik a 10 meg a 10.1 is, de nem teszi a dolgát. Van benne viszont seb.teszt, így volt hasznom ,majd játszok azzal is)Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz MPowerPH #5989 üzenetére
Nem Ez nem működik...Ill. ha igen, én nem vettem észre. A Crysis-ban hamar meghóttam, esélyen se volt szétnézni .Azért dobom mailben a file-t.
-
lipi67
nagyúr
Hogy valami köze is legyen a topikhoz.. , egy kis alulfeszes tuning a melegre[link]
-
rup1u5
nagyúr
válasz MPowerPH #5995 üzenetére
Biosban 1.29v ami terhelve dropal 1.184-1.248v között mozog.
De lehet, hogy kevesebb is elég lesz neki. 1.36v-ról jövök lefelé.Ez a Tropics demo nagyon kemény!
Szörös fánk alatt se volt még 87 fokos a gpu és 100% a venti.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
lipi67
nagyúr
válasz MPowerPH #5993 üzenetére
Nincs mit!
(#5994) rup1u5 : Persze, ha tudok, szívesen. Kéne egy kis info, hogy most hogy állsz. (meg vid, kép egy prájmolásról, everesttel) Gondolom biosbeállítás érdekel. (Úgy hozzávetőlegesen)[ Szerkesztve ]
-
karesz1980
csendes tag
Sziasztok!
Most szereztem e Q9550 2.83Ghz (E0) processzort és azt szeretném tuningolni.
A konfigom :
Alaplap: GA-P35-DS3L(rev 1.0) F9 bios (Termalright HR-05 IFX chipset hűtő)
CPU: Core 2 Quad Q9550 (Silent Square Series hűtő)
Mermória: 4gb DDR2 Kingston HyperX 1200Mhz
VGA: XFX GTX260 Black editionAzt szeretném megkérdezni, hogy ezzel a konfiggal meddig tudom húzni a procit?
Részletes Bios beállítás kellene!Előre is köszönöm!
ÜdvK
-
lipi67
nagyúr
válasz karesz1980 #5999 üzenetére
Hát..ezt ember nem tudja megmondani Neked pontosan. Tegyél normal-ra mindent, MCH-val kezdj 1,3v-on.(ramoknak értelemszerüen amennyit kérnek, és oszd vissza, hogy ne szabjon gátat ha majd emelgeted az FSB-t.) Utána kezd el emelgetni és prime. Ha hibázik, játszani kell a ref.-ekkel, VTT-vel stb..Ha továbbra is hibázik, adj pluszt a procinak, majd újra FSB emelés..stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - AMD Ryzen 5 3600X 6-Core 3800MHz AM4 CPU processzor + új gyári hűtő
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Új, gépben még nem volt - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 43.000.-
- AMD FX-6300 6 magos AM3+ processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest