Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Sziasztok. Lehet még L830B550(asszem ez a legendás FPO)-et kapni boltokban, ha sikerül FPO alapján rendelnem, vagy már mind kifutottak? Egy Abit IP35-E-ben BIOS VID-en mit menne?(a lapból wolffal Lipinek sikerült 565 FSB-t kihozni, én nem nagyon mennék yorkkal 500 fölé, mivel a RAM-ok már nem bírnák)
Az egyik Abit IP35-ös kolléga egy Q9450-et hajt benne, de sajna a proci wallos, az 500 FSB-t nem viszi, ő azt mondja, hogy szerinte nem a lap az akadály, és a PWM sem melegszik nagyon.
mod: a tápom mit szólna hozzá? Mit nézzek meg a rajta lévő címkén, hogy megtudjam?[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Zsubi
őstag
válasz Sziszifeca #6757 üzenetére
Amúgy is hamarosan Q9550-et akarok venni de ha már lúd akkor legyen kövér
Persze csak akkor érdekel ha nem adja arany áron[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
válasz tom_tol #6756 üzenetére
Szia!Köszönöm a segítségedet,de ki tudnád fejteni pontosabban,mert ez nem nagyon értem."471 -hez cca. 1,28-1,32 vtt, 1,32-1,36 nb fesz kell
a cpuref próbaként x67, nb x65 legyen
a többit ne piszkáldˇA többit ne piszkáljam azaz állítsam be amit alapon ír fehérel,vagy tegyem normálra?Erre nem is gondoltam hogy így csináljam ,mert ugye akkor ki lehet szűrni hogy a Cpu-m-e a ludas a dologban,vagy sem,remélem jól látom a dolgokat.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz HoReSz1975 #6762 üzenetére
Pedig azok mennek nekem voltak és 5-5-5-15.ben mentek 1225.MHz Blend stabilan! csak megint ismételni tudom magam Forever Gigabyte!
nagyon szarul kezelik a ramot a giga lapok nekem most Reaper 1200.asok vannak amik egy P5Q Deluxe lapban 1410.en tekertek 5-5-5-15.ben 2,22.v al! no ugyan ezek a ramok egy UD3R.ben 1140.re nem tudtam be stabilizálni ja és az Asusban Perf.Level 8.ban mentek annyit itt meg az 1140.et is csak perf.10.ben akarták menni! vissza is tértem egy P5Q-Deluxe lapra! elegem lett a giga lap hiányosságaiból meg a rengeteg bugjából!
-
HoReSz1975
őstag
válasz DroiDMester #6763 üzenetére
Akkor 1200MHz -et semilyen beállitással nem lehet kihozni ezekből
-
nagyúr
válasz HoReSz1975 #6764 üzenetére
hát nagyon nehezen mennek próbáld a
Performance Enhance : Standard
Extreme Memory Profile : Disable
Static tRead Value : 11-12.re állítani
meg adjál a ramoknak 2,24-2,28.V ot! talán így mennek annyit!
-
PyroS
senior tag
válasz HoReSz1975 #6762 üzenetére
Jó reggelt.
Az enyémek csak 2*1Gb-os és valószínűleg azért mehetnek jobban.Próbáld meg DroiDMester beállításaival,hátha azzal sikerül.
[ Szerkesztve ]
-
slett27
addikt
Úgy néz ki, ha beleszakadok akkor sem tudok a Q9550 alá EP45-UD3R-t szerezni. Szerintetek egy ASUS P5Q Pro-val eltudom érni azt a tuningot, amit az UD3R-el ? Olvastam már mindent, kicsit elbizonytalanodtam.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
Chalez
őstag
válasz Sziszifeca #6758 üzenetére
Remélem az enyém is bírni fogja...
slett27: múltkor még úgy volt, hogy áttérek Phenom X4 955BE-re, de lebeszéltek sokan...az UD3P lapomra akkora túljelentkezés volt, hogy csak na amikor meghirdettem. Akkor azért rájöttem, hogy baromság lenne eladnom, és inkább maradok egy hasonló teljesítményű Q9550-nél.
[ Szerkesztve ]
-
slett27
addikt
Ezt a hibát én elkövettem, hogy eladtam az UD3R-t. Nekem is ki kellett volna hagynom a Phenom II-őt Q6600@3,9GHz után és venni a lapba egy Q9550-et.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
CHIPman
nagyúr
-
dime27
őstag
válasz CHIPman #6772 üzenetére
Hát sztem 460 fsb a max ami abbol kisajtolható yorkival...Amugy számatlanszor le lett irva h aki fsbket akar hajszolni vegyen ud3-r-t vagy ud3p-t gigabol vagy maximus formula 2-őt asusbol ezekben a lapokban mennek a 45nm-es procik a legjobban esetleg még meg lehet próbálni p5q delux-ot szintén asustol...
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
nagyúr
válasz slett27 #6768 üzenetére
hát a P5Q-Pro elég gyenge tuningban inkább vegyél ugyan annyiból 30.k ért vadiuj P5Q-E lapot kapsz! de ha kicsit többet szánsz rá 35.ér szintén vadiuj P5Q Deluxe lapot kapsz! én most cseréltem le az UD3R.emet egy P5Q Deluxe lapra ugyan olyan jól megy benne a Q9550.esem! és a lap meg sokkalta többet tud mint az UD3R
-
slett27
addikt
rup1u5 : látod, a megszállottság. De sok a bukta benne, úgyhogy hanyagolni kell.
-
slett27
addikt
válasz DroiDMester #6777 üzenetére
Nekem annyi kellene csak hogy 4+ felett menjen a York.
Azért az UD3R-t nem adom fel.
-
dime27
őstag
válasz slett27 #6780 üzenetére
Az ud3-r-el elérhető pl 475x8.5 sima ügy szarráfeszelés nélkül memoknak 1150körülit kell bírnia ajánlom az ocz blade edition ramokat az lv editionokat amik kis fesszel visznek nagyot egy 1066os elég de van belőle platinum is Ősinél mchnak/mch refeknek ugyanis nem mindegy h mennyi feszt kap a ram én ugy vettem észre pl most az enyém 1016on megy 1.58Val
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
ooooobi
senior tag
ez az alaplap: GA-EP45-DS3
jo lenne egy Q9550 es procihoz?csak videókodolást nézve amugy Q9550 vagy X4 955BE a jobb? minden mást leszarok játék photoshop szintetikus tesztek, csak vágóprogik meg kódolás Carbon coderrel
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
nagyúr
-
proof88
addikt
válasz Sziszifeca #6786 üzenetére
szerintem elég mch-nak 1.4V, de valami irtó jó MCH GTL értéket kell hozzá találni, meg CPU GTL-eket is
-
Aryan
senior tag
Beszereztem egy Q9400-es prockót, ami még jó is lehet talán, mert igen alacsony a vidje: 1.15v. Viszont a tuning nem nagyon megy anno megszenvedtem E8400-mal amit sikerült nehezen belőni 8x500-ra.
Ami megy feszemelés nélkül, "normal" helyzetben minden a biosban: 8x400
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.