Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalaland
tag
Nem Rád, általánosságban értettem. Nekem 3,4ghz-re van húzva bőven elég mindenre...nem tudom mivel jobb nektek 4ghzen, hova kell? Ha csak teszt erejéig akkor értem...
Amúgy olvastam h a p35-ben kb. ennyit tudnak, de ez már 2éves lap, örülök h így megy benne... Pegazustól van a procim,az új szériás.(L922C066)[ Szerkesztve ]
N o S o u n d J u s t S p e e d
-
kimi02
őstag
Indul az 1.120v-os teszt 3.8 Ghz-en. Majd meglátjuk
-
kimi02
őstag
Na kész a teszt, 3.8 Ghz
dime27 : kezet foghatunk
[ Szerkesztve ]
-
kimi02
őstag
tom_tol és a többiek hol vannak
Gyertek ti is , a cél 3.8 Ghz
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Hát srácok, beszállnék én szívesen, de rohadt fáradt vagyok.
Meg lusta Prime alatt stabillá tenni a gépet. Most 3910MHz -en 1,12v és 1,136v között ugrál a fesz, de a Prime eldob, és az IBT is. Közben már 3 hónapja így megy a gép restart nélkül, szvsz nem értem.
Majd nekifekszek talán én is.Most elindítottam a Prime -ot, kíváncsi vagyok mikor dob el.
3910MHz@1,136v
Csak próba, ha már ezen használtam eddig. Viszont ez az UD3P repülni fog, az fix...[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Jah, hát húzós volt a nyár. Adataimnál van, most azt nyúzom. Most kezdem összeszedni magam, és visszatérni ide a PH -ra, már hiányzott nagyon.
Elég gáz, nem valami jók a tesztkörülmények. 25C a szobában, és még a 3000 -es ventim sincs itt. Nem baj, kivi vagyok.
dime27: Pedig elfogom, mert számomra felfoghatatlanok ezek a feszlépcsők...szvsz, 0,016v -vel tudok csak lépdelni, ami nem túl jó....
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Én is, már dobta magát egyszer. Kicsit változtattam BIOS -ban, de idegesít ez a GA lap. Leszedtem a porszűrőket előröl, hogy legalább ott levegőzzön rendesen. Így nyertem 3 fokot, az is valami.
Kié most a legütősebb Q9550 -es prockó? Mondjuk 4GHz -en nézve.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Jah, az a rohadt meleg itt is, nem fekszik neki.
Egyenlőre én ezzel a 3,91GHz -vel megszenvedek, aztán nézek 4GHz -t is, hátha lesz valami jobb eredmény. Gondolom itt is van olyan, ami 1,136v körül szaladgál 4GHz -n.
Lappal még meggyűlik a bajom, soha nem volt még ilyen hulladék a gépemben.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
lipi67
nagyúr
Kíváncsiságból kiírtam a wr listáról. (gondolom a q9300-nál a kis szorzó miatt (nem lehet népszerű) és a még kevésbé elterjedt UD-s széria miatt nagy a szórás. Szóval WR lista első 10 hely lapok szerint
q9300-as cpu:
1: UD3P
2: DFI T2SR PLUS
3: ASUS P5Q3 DELUXE
4: MSI 7512
5: BIOSTAR TPOWER I 45
6: ASUS P5Q DELUXE
7: ASUS P5Q DELUXE
8: ASUS P5K
9: ASUS P5K WS
10: P45 DS4 Pq9400 -es cpu:
1: UD3P
2: UD3R
3: UD3R
4: DFI T2RS PLUS
5: P45 EXTREME
6: BIOSTAR TPOWER I 45
7: UD3P
8: UD3R
9: DFI T2RS PLUS
10: UD3Rq9550 -es cpu
1: Nem hitelesített (érdekes)
2: UD3P
3: BIOSTAR TPOWER I 45
4: UD3P
5: UD3R
6: UD3P
8: UD3R
9: UD3P
10: UD3Pq9650 -es cpu
1: UD3R
2: UD3P
3: UD3P
4: P45T EXTREME
5: UD3P
6: EP45 DQ6
8: UD3P
9: P45T UD3R
10: UD3RMagyarul : Van az UD3-as széria meg a van a többi deszka..
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
MPowerPH
félisten
Nah, 3910MHz@1.136v
lipi67: LOL, csak azok a hülye feszlépcsők. Meg RE után primitív.
Erről mi a véleményetek?
Most nézem, feszültség értékek közül a 2.5v -s ág rendesen megfingott.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
dime27
őstag
-
lipi67
nagyúr
válasz bandi0000 #7847 üzenetére
Ne szenvedj már! Kérdeztél, válaszoltak (megjegyzem, nem először!!! igaz?) és kérdezel tovább! Vegyél ajemdét oszt' jól van.
Q9400-es azok közül!!!!![ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
MPowerPH
félisten
Szép eredmény. Keldoré 1.16v körül tudja ezt, ugye?
Mondjuk a VID nem minden, mert a PH legjobb E8400 -asa is a magas(1.175v) vid -el megveri még az 1.15v -s példányokat is.
Én itt panaszkodok, hogy meleg van a szobában. Zárt ház, kis fordulatú venti, és ott vannak a hőfokok. Már egy jó pont.Azért az 1 órát megvárom, kivi vagyok lesz e hiba.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
dime27
őstag
válasz MPowerPH #7872 üzenetére
Igen de az övé linx alatt is alig melegedett az egy jo darab én sem adnám el semmi pénzért de azért az enyém is jó a viszonylag magas(1.2V) vidéhez képest nem melegedős fajta és elég jol megy a többi alacsony videshez képest...
Mondjuk lehet meg kéne csinálnom azt a tesztet mégegyszer a 4ghzeset mert az nyáron 36 fokban készült mikor 28-30 fok volt a szobámban
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
lipi67
nagyúr
válasz MPowerPH #7869 üzenetére
Szia!
Tényleg..én is régen láttalak! Feszlépcsők..ez van. Primitív. Ember! Kelemen Anna is primítív. Beszélni is alig tud, de ki nem szarja le, ha jól kefél , s kben meg , úgy is tele a szája?Na Joccakát mindenkinek!
Hajnalban kelnem kell, mén Szhelyre , 6 óra vonat
Ok! (Q9650-et én is néztem. Hogy mit tudodtt neki az egy dolog, de az ára... (olcsó , s jó nagyon egy új procihoz képest, ez ok és nagyon jó ár. Viszont..ott a másik oldal, lehet, hogy alig jobb (ha jobb) mint itt 1es q9550-ek (24/7-ben) Ha pl 45k körül eladod a q9550-et és 57-ért megkapod, az is 12k és lehet, hogy alig kapsz (mindennapi használatnál) valamit cserébe. (Szép eredmény amit mutat, de..van alatta deszka is, és csak nem egy prime.)
Igaz..ha ennyit ment itt, 4300 -on tudni kell prájmolnia.[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
-
MPowerPH
félisten
Nah, akkor:
Prime, SmallFFTs -1h -3910MHz@1.136v
Még kis energia kéne, jó lenne 4GHz -t is néznem.Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Nah, megpróbáltam a 4GHz -t, első kör után hiba nélkül restartolt a gép, ami számomra érthetetlen. De nem baj, tuti valami nem smakkol beállítások téren, holnap megnézem.
Így csak ennyi lett:
4GHz@1.152vElső körben ez is elég, bemelegítettem.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
kulerr
őstag
válasz MPowerPH #7880 üzenetére
1,136V 4Ghz (ami már tom_tol tulajdona...)
...és nem azért de megnéztem mit ment Keldor papáé, és minden szempontból jobb ami tom_tol-nál van, szal övé a legjobb szvsz...de persze mindenkinek legyen az a véleménye ami, én csakis az eredmények alapján mondom ezt
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
válasz MPowerPH #7880 üzenetére
Üdv.Jó már látni téged is,bár mostanába én is ritkábban vagyok kicsit.Gigák sajna ilyenek de egyik asusba se fog így menni a proci ,hidd el.Végigzongoráztam az össszes asust szinte.Nekem is jobban bejön az asus de giga jobban megy ezt el kell fogadni.Én már megszoktam ezt a fesz dolgot.Na majd dumálunk és grat az eredményekhez./F1-hez is,mert figyelem ám miket mész/
If a second or you are the first to lose.
-
MPowerPH
félisten
Nah, UD3P/R tulajok. Várom a bios beállításokat 4GHz -re. Kíváncsi vagyok Ti hogy állítgattátok be, hátha valamit én néztem be. Meg kíváncsi vagyok, ki mivel operál.
Mindjárt nyomatom a 4GHz -s tesztet.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Jah, hát tudom én, csak olyan puritán. Isten bizony, végén i5 lesz belőle. Vagy PhenomII X4...
Jah, hát kicsit éltem az életem... Meg ugye az F1, most az van a a legelső helyen. Köszi szépen, igyekszek. A köv. szezonra készülök már, és mivel nagyon bejön a 09 -es RFT fizika, így nagy reményekkel várom. Akkor már SSTV -n is lehet nézni a futamokat.Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Nah, ez még a saját beállításaimmal van, stabil volt, rátoltam közben egy IBT -t is, nem fagyott, nem lépett. Szóval próbálom lejjebb faragni.
4004MHz@1.152vMegnézem mit tud alacsonyabb VTT -vel.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Srácok, megérné váltanom erre a Q9650 -re? Magas frekin jól megy.
Don't Tread On Me
-
bzs73
őstag
válasz MPowerPH #7888 üzenetére
én már megírtam.Én azt a procit néztem 4250mhz-t 1.28v alatt körül tuti viszi 24/7-re.9650-el se fogsz fentebb lenni állandóra csak validra ,tesztre,stb.Mondjuk ha neked megéri arra kiadni + pénzt akkor oké,de ha kitesztelted ugyanott leszel mint 9550-be.Lásd 8400vs 8600.Átlagba 24/7-re melyik a jobb?Az egy dolog hogy 8600-osokba is van 1-2 kiemelkedő példány ami veri az összes 8400-t,de ált mégis 8400 a nyerő,hiába 333mhz hátrány és az 1 szórzó.[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
martin66
senior tag
Hol tudom elérni a proci tuningok eredményeit? Láttam múltkor egy ph oldalt
-
martin66
senior tag
kösz
-
MPowerPH
félisten
Holnap nekiesek akkor, és megpillázom. Nekem az elég is lenne még, akkor kihagynám az i5 delegációt, és várnék a köv. szériára.
Bár a 4GHz is elég bőven, kellemesen meglepett azért. Menne ez lejjebb is, csak az a rohadt feszlépcső. 1.136v -n első teszt végén dobja magát az egyik mag, 1.144v -n viszont jó lenne, de olyan itt nincs.Don't Tread On Me
-
tom_tol
addikt
válasz MPowerPH #7895 üzenetére
az a rohadt feszlépcső. 1.136v -n első teszt végén dobja magát az egyik mag, 1.144v -n viszont jó lenne, de olyan itt nincs.
pont ez a trükk a giga lapokban hogy amíg anusban emelsz 0,00625v vcore-t az azonnal megjelenik a cpu-z ablakban ellenben gigában emelhetsz 0,013v-t esetenként 0,019-t is és a cpu-z load értéke u. az marad
(rutinos gigások ezt ki is használják rendesen)[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz MPowerPH #7899 üzenetére
Csak kell egy házat vennem majd, és mehet bele a Maximus II Formula + Q9550.
Majd veszek egy HAF932-t, abba megy az i7, a mostaniba meg a Quad.#7884: Mostanában néztem utána én is az AMD-nek. Azonos órajelen rosszabb, mint a Yorkfield, és nem sok megy 4GHz-et. Legtöbb megáll 3,8GHz-en, ami persze mindenre elég, de én csak akkor vennék AMD-t, ha most vennék új gépet. Az olcsósága miatt...
Core i5 750-ak többsége 1,4V-on stabil 4GHz-en, emellett drága, és nincs HT, nem váltanék.
Ha jobb alaplap kell, akkor Maximus II Formula, bár ez se fog többet nyújtani, csak ez nem fapados, de tuning ua![ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Új, gépben még nem volt - Eladó!
- Intel Core i5 13500 - 14mag/20szál - Hibátlan, tesztelt Eladó! 67.000.-
- I7 8086K, MSI Z370 Gaming Plus, 4x8Gb Hyperx Fury FÉLKONFIG
- Intel I7 13700 - 16mag/24szál - Eladó! 92.000.-
- Hibátlan - AMD Ryzen 5 3600X 6-Core 3800MHz AM4 CPU processzor + új gyári hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest