- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qisqaqas
senior tag
No akkor:
- Teensy 2 passzol hozzá asszem. Hackaday boltjából rendelhető LC (low cost) változat ami jobb mint a kettes ÉS olcsóbb is.
- Hangtompításra trampoline mod az alkalmas, plusz matrica, plusz kapcsoló kenés. A trampoline rengeteget fog rajta.
- Platenek random fémszabó, tervek vannak hozzá, nagy gáz nem lehet.
- Tody-t kérdezd meg, szinte biztos hogy olcsóbb lesz. TEX amúgy is elszállt árakkal operál, mondjuk valamilyen szinten érthető, tényleg minőségi darabokról van szó. Viszont az a pénz sok érte. 150ért komplett billt rendeltem délután. Pok3r, szürke, clear kapcsolókkal (Fémházas és alapból tud colemak kiosztást és még egy halom fincsiséget.). Aluház az móka és kacagás amíg nem te fizeted. Főleg az unibody maratott cucc. Hajtogatott fémlemezt is használhatsz, akárcsak én fogok. Elég olcsó a többi lehetőséghez képest. Ez meg megint fémszabósdi.
- Harisnyáztam már kábelt. Paracord bevonatos.
Zsugorcsöves rögzítés, USB-t én tettem rá. Egy régebbi kábelemet harisnyáztam be, mondván tesztnek jó lesz. Nagyon jó sikerült.
Ha mindent a világ túlfeléről akarsz rendelni az oda költött pénzből kokót vennél hóangyalt is csinálhatnál benne.
Erősen morfondírozok egy adag Blue kapcsolón. Gaming keypadot csinálnék belőlük. Persze szét kell hozzá modolni a kapcsolót, piszok sok meló van vele, de ~20 kapcsolónál ez nem gáz. Olyan 3*6 normál gomb és két hosszabb a hüvelykujjnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ RTX 3070TI AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13.Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ ASUS AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13. Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/RTX 2060 6GB/2ÉV
- ÚJ AKCIÓS! DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/GTX 1660 Super 6GB/2ÉV
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Elekit TU 8200-R SE csöves (kit) erősítő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest