Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz7Cs
aktív tag
Sziasztok ! Korábban már feltettem ezt a kérdést, de akkor nem érkezett válasz, hátha most több sikerrel járok
Alkatrészt melyik szervizből érdemes rendelni, egy már nem garanciális hp notebookhoz ?
Konkrétan HP Elitebook 8460p hűtő ventilátor (HP 641839-001) -
Sz7Cs
aktív tag
válasz SeniorTilla #37321 üzenetére
Köszönöm
kaptam kölcsön egy töltőt, azzal megy megy gond nélkül... szóval "csak" egy töltőcsere lesz
-
Sz7Cs
aktív tag
Sziasztok !
Komoly gondom akadt a 8460p-vel
Tegnap aksiról neteztem ( több mint 4 órát ment így a gép), amikor kiírta, hogy csatlakoztassak töltőt !
Meg is tettem, de nem történt semmi...
- átnéztem a csatlakozókat
- kikapcsoltam a notebookot, majd vissza
semmi... na mondom, a töltőmnek annyi! azért kivettem az akkut, és csak hálózatról indítottam a gépet, láss csodát simán ment !
visszatettem az aksit .. nem indul, nem tölti !mi lehet a gond ?
neten találtam egy leírást, miszerint driver gond is lehet ms.acpi, drivereket eltávolítottam a leírás szerint, de nem segített
aki tud kérem segítsen !
-
Sz7Cs
aktív tag
-
Sz7Cs
aktív tag
Sziasztok !
Alkatrészt melyik szervizből érdemes rendelni, egy már nem garanciális hp notebookhoz ? -
Sz7Cs
aktív tag
-
Sz7Cs
aktív tag
válasz Tothgera30 #34761 üzenetére
alaplap hiba !
hdmi, vga kimeneten sem ad képet, külső megjelenítőre ugye ? -
Sz7Cs
aktív tag
válasz #49553920 #34740 üzenetére
Szia !
Pont ez a típus volt itthon édesapámnak, 2 hónapja adta be a kulcsot (alaplap), előjele nem volt !
win7-el gyönyörűen ment, 8-al driver hiányában nem !- win7 telepítés után ezeket a drivereket telepítettük mindig a hivatalos oldalról:
az AMD driverből volt újabb is ( 2012.05.11.) , de azzal sok hiba volt, visszatértünk a régire, a touchpad synaptics driveréből pedig a legjobb ami win update-el jön le !- hd sentinelel ellenőrizd a vinyót, az is lehet a lassulás oka, apu ssd-vel használta
- futtass le újból a win 7 élményidex vizsgálatot is
[ Szerkesztve ]
-
Sz7Cs
aktív tag
válasz bali305 #34708 üzenetére
Ezt próbáld ki : hivatalos Microsoft bluetooth driver
-
Sz7Cs
aktív tag
válasz A_ScHuLcZ #34567 üzenetére
azért ne egy ember hozzászólására alapozz, főleg mert :
" - a kamera melletti led, ami elméletileg a kijelzőt megvilágítaná, olyan gyenge, hogy a
képernyő fényereje erősebb "maradjuk annyiban, hogy az a led a billentyűzetet világítja meg !
Kapásból a legfrissebb biost tettem fel, nem tudom milyen volt előtte a hangja, mert nem használtam úgy, de az igaz, hogy 35-38 foknál sem kapcsol ki a venti, viszont hangja sincs, csak terhelésnél, magasabb hőfoknál hallom !
Biosba van egy ilyen funkció is : Fan always on when AC, nekem ez be van kapcsolva, nyilván ha kikapcsolnám lehet halkabb lenne, de mondom még 1x sztem így is csendes alapjáraton !Itt egy korrekt bemutató, a HD6470-el szerelt i7-es pédányt tesztelik, olvasd el !
Nekem az i5, dedikált vga nélküli van, szóval arról írtam a fentieket !
Usb3 driver van a hivatalos honlapon, nincs vele semmi gond !
Amúgy az utolsó bios : F.42 15 júl. 2013, ami a két hozzászólás után jött ki !
[ Szerkesztve ]
-
Sz7Cs
aktív tag
válasz A_ScHuLcZ #34547 üzenetére
Amikor megvettem akkor elvileg még volt 2db 1600x900-as kijelzővel szerelt, de akkor gyorsan elment !
A6-os AMD-vel szerelt Pavilion G6 volt az előd, de ez teljesen másvilág ...Külsőleg semmi sérülés nem volt rajta, csak egy pici kopás a dvd meghajtón, de gyorsan orvosoltam egy ezüst színű alkoholos filccel
Műszakilag is nagyon rendben van, mondjuk, HDD és Ram nélkül vettem mert azokat meghagytam a másikból!
8GB RAM, 128GB SSD + 750 GB HDD amit beleraktam.
Jó az akku, kb. 4-5 órát simán megy netezés mellett 3/4-ed fényerővel !
Most már az ujjlenyomat olvasót is használom ...
Az előzőhöz képest furcsa, hogy nem melegszik, nagyon jó hőmérsékleteket mérek !
Játszani nem játszok így mindenre elég az i5 a HD3000-el !Amikor aksin volt a kép többször megremegett, meg is ijedtem, de utána olvastam és segítséget is kértem több helyről és csak a driver grafikai beállításaiban kellett átkapcsolni egy funkciót !
Egyedül a HDMI hiányzik (még nem vettem kábelt vagy átalakítót a DisplayPort-hoz) amúgy minden tetszik...
-
Sz7Cs
aktív tag
válasz A_ScHuLcZ #34532 üzenetére
szia !
itt van nagy felbontású, 8460p, legalább is múlt héten még volt, amikor én vettem : HP Elitebook 8460P felső kategória Hibátlan állapot!Nem olyan halk mint tesóm thinkpadja, de az előző pavilionomhoz képest csendes !
[ Szerkesztve ]
-
Sz7Cs
aktív tag
Sziasztok! HP Elitebook 8460p ujjlenyomat olvasóját milyen szoftverrel tudnám beüzemelni ? Validity Sensor driver telepítve van.
-
Sz7Cs
aktív tag
Sziasztok !
HP Pavilionomban SSD van a HDD helyén, és az optikai meghajtó helyén Optibay ( HDD Caddy ) segítségével használom a HDD-t !
A hamarosan lecserélem a laptopomat egy Elitebookra, és azt szeretném tudni, hogy ott is tudom majd használni ezt az Optibay-t, vagy más méretű kell majd az Elitebookba?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Óra topik
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest