Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Civices csaj
csendes tag
Szijasztok!
Én még itt új vagyok és nagyon imádom a Hondákat és lenne egy kérdésem remélem tudtok segíteni! Mi a különbség az Lsi és az Esi között???? Szeretnék még többet tudni a Hondákról!! Köszi ha segítetek!! -
Civices csaj
csendes tag
Szijasztok!
Köszönöm neketek h válaszoltatok segítetetek nekem és örülök sokat dutam most meg de azért még rengeteget kell tanulnom!! Amúgy most vennék egy civicet 1.5 16v csak az abaj h túl olcsó és félek h totálkáros volt és így igazából félnék de szerintem elviszek valakit aki ért hozzá remélem h így megtudom h miért ennyi!!!Remélem még kérdezhetek ha nem tudok valamit sőt biztos lesz rá alkalom!!!! -
Civices csaj
csendes tag
Köszi de igazából még nem tudom h mi lesz a közel jövővben de elgondolkodom rajta! De megmondom az őszintét h igazából pénz kérdése az egész sajnos! Majd még lehet vissza jövök további kérdésekért ha nem tudnék valamit esetleg. Köszi mindent.
Szijasztok. -
Civices csaj
csendes tag
Mikor és hol lesz?
-
Civices csaj
csendes tag
Szerencsére elmúltam 18! De azért köszi h elmondtad hol lesz!
-
Civices csaj
csendes tag
Az a lényeg mindenkinek jó kedve legyen és élvezze! Én hiszek neked hisz te már voltál ott és többet tutsz mint én! Én csak IVECO-nál voltam gyorsulni de akkor se én hanem más autójába illetve civicébe ültem de jó volt!
-
Civices csaj
csendes tag
Szijasztok!
-
Civices csaj
csendes tag
Miért késett volna le?
-
Civices csaj
csendes tag
Hát köszi de sajnos a pénz itt nagyon számít utálom!
Amugy meg kinéztem egyet és árba is elfogadható csak megnézem először h ne h átverjenek persze viszek magammal olyat is aki 1000x jobban ért az autókhoz de nem sokára mindent megtanulok a Hondákról! De addig rátok szorulok mármint a segítségetekre! -
Civices csaj
csendes tag
Hát igazából mivel még tanulok ezért hát nem nagyon sok kb. 300-400.000ft Ebből kell gazdálkodnom,de ebből is lehet venni úgy mond jót! Ez a tény állás!
-
Civices csaj
csendes tag
Szijasztok!
Köszönöm mindenkinek aki elmondta a véleményét és segített! Azt is tudom h rohadtul igazatok van de ennyiből kell gazdálkodnom de még szerencse hogy vannak ismerőseim akik tudnak segíteni olcsóbban cuccokat szerezni! -
Civices csaj
csendes tag
Igazad van, de nem annyira olcsóra gondoltam hanem olcsóbbra és remélem sikerül és sajnos még sok mindent kell vele csinálnom h autó legyen de nekem megéri! Szerintem a végén majd hálás lesz!
-
Civices csaj
csendes tag
Lehet én is gondolkodtam rajta csak az álmom igazából egy Honda civic de lehet hogy inkább hallgatok rád és majd apum autóját vezetem végül is az is japán csak nem Honda hanem Mazda!
[ Szerkesztve ]
-
Civices csaj
csendes tag
Én minden autót megbecsülök de a Hondákat a leginkább! Igen van jogsim!
-
Civices csaj
csendes tag
Szijasztok!
-
Civices csaj
csendes tag
Szijasztok!
-
Civices csaj
csendes tag
Mizu veletek? Autók?
-
Civices csaj
csendes tag
Na ennek akkor örülök!
-
Civices csaj
csendes tag
Hát nem tudom mennék szívesen nagyon!!!!!!De majd elválik,de szívesen mennék!
-
Civices csaj
csendes tag
Hogy talizom egy haverommal vagy sem!
-
Civices csaj
csendes tag
Ö sajna nem Honda párti!!
[ Szerkesztve ]
-
Civices csaj
csendes tag
Jogos! Szerintem lehet elmegyek! Gondolom te is mész de te gondolom a kocsiddal?!
-
Civices csaj
csendes tag
Köszi nagyon rendes vagy! Hát én Újpesten lakom 4ker nem tudom ismered?!
-
Civices csaj
csendes tag
Fuu az tökre szép hely! Amúgy neked milyen Hondád van?
-
Civices csaj
csendes tag
Nagyon gyönyörű!! Többek között ez is a kedvenceim közé tartozik!
-
Civices csaj
csendes tag
Szijasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- SkyShowtime
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X6 Pro - ötös alá
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest