Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #10201 üzenetére
Arra én is vágynék ha lenne pénzem.
Ui.: Neki teljesen felesleges mert egyenesben lámpától-ig nem ez lesz a lényeg és nélküle is megy elég szépet, kár ennyi pénzt még beletolni. Raccsingoláshoz kell inkább, hogy ne az legyen mint nálam, mikor kanyarban eltolom a szemét csak füstöl az egyik kerék de nem gyorsulok......
[ Szerkesztve ]
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
Ha csak a honda-t mint autót nézem akkor is van belőle egy pár fajta-típus......
Ebből a szondából meg aztán pláne nem mind1, hogy milyen is kerül bele......Alvsz, motorsz, évj, ha nem honda, akkor meg pláne, hogy milyen autó.
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
-
VTI-Totya
tag
válasz xcbiker #10252 üzenetére
Várd már meg amíg összekopik az a csóró motor bakker.....
Szídod azt a szegény autót, közben meg nem is tehet róla.Városban meg nekem is evett már ennyit a vti...... gurulgatva meg mint anyám, nekem se enne 6.5-nél többet, de nem ezért vettem egy 160lovas autót, hogy úgy közlekedjek mint anyám.
-
VTI-Totya
tag
válasz xcbiker #10265 üzenetére
Szerintem meg nem.
Számolj már...... hogy tudna akkor elmenni egy gyűrűsor 200e km-t?????
Láttad milyen a gyűrű pereme ami a kopást hivatott megelőzni?
Van vagy 0.5mm.
Oszd már el 200e-rel.
Mennyit kopik/100km????[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #10319 üzenetére
Én inkább Snoopy tökön rúgós szmájliját raknám be.....
[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
Zárt pályákon.........az mekkora kihívás.
Elaléltam.......150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
Állítólag javultak mostanság, de nem egy tartós márka. Minden szezon végén ugyan úgy viheted görgőztetni.....
Ha jó árban akarsz venni felnit és nem valami átlag gagyit, akkor most a legjobb áron a rota van a crxforumon.... Többit tudod.szvsz, én inkább adok érte plusz 20e-t mint, hogy utána vakarjam a fejem, hogy mi a szart vettem már megint.
-
VTI-Totya
tag
válasz Vandit. #10435 üzenetére
Hogyne menne rá.
Ha kiperemezed még a 18-as is vígan.Ui.erékagycsapágy boltot nyisson a faxom.
(még egy autó mutogató carstylingos....rakjunk rá 17"-os csiribiri felnit, az úton menjünk a belsőbe 50-el, hogy jól meg tudjon nézni mindenki, csapágyakat, kormányösszekötőket meg szilenteket úgy cserélem mint az olajat, minden 10e km-ként)
Jah, mielőtt elkezdenéd, hogy semmi baja nem lesz, volt 17"-os felnim......sőtt hondán volt......
De tuti értesz hozzá és ez csak a saját szvsz.
-
VTI-Totya
tag
válasz Vandit. #10439 üzenetére
Nem akartalak megsérteni.
Előre és utólag is elnézést érte ha félre értetted.De ha bele szoktál olvasni vagy visszaolvasol egy pár oldalt, akkor észre veszed, hogy ide a nyugodt "Honda buzik" járnak.
Az itt tartósan jelenlevők inkább IQ-ban erősek és nem autó-autózás terén.
Itt is van kivétel, ÉN.
Én hülye raccsingolós vagyok, de csípem ezt a társaságot.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
Volk Racing , Advan, Work , SSR, BBS, Enkei, WedsSport, Gram lights.
Ezek nem tecsós felnik, sőtt felső kategóriásak, viszont lehet, hogy a kocsid lerohad róla mire elgörbül egy mm-t is.
-
VTI-Totya
tag
válasz orbano #10442 üzenetére
Hát igen. Van, aki már ismer.
Legalább is tudja, hogy nem megbántani akarok senkit, csak nem vagyok jó nyelvész és nincs nyolc diplomám abból, hogy hogyan magyarázzuk meg azt milyen hülye vagy úgy, hogy azt a végén még meg is köszönd.
Me vannak itt ilyen emberek is és el is várják, hogy megköszönd.
-
VTI-Totya
tag
Középkategória felső szegmense a Tenzo. erős, nemannyira könnyű, viszont nagyon szép.
Szerintem a paradával jó kombót alkotnak.
By Boozilla[link] Itt meg megtalálod azt is meg egyéb mást is.
Aztán ha van konkrét érdemes szólni ennek a Boo bácsinak vagy beszerzed saját magad.Ui.: Én a rota-n kivűl már meg sem nézek semmit sem itthon, mert a 16"-os és 15"-os kerék az minőségileg már hagy némi kívánni valót maga után az itthon árult felnikben. Persze kivétel van, csak kérdés, hogy kifogod-e.
-
VTI-Totya
tag
válasz Vandit. #10439 üzenetére
Nem azt írtam egyébként, hogy volt hondám, hanem azt, hogy hondán volt a 17"-os kerék.
3 Honda civic boldog tulaja vagyok-vagyunk asszonnyal még ma is.
Tudod, ez betegség.
-
VTI-Totya
tag
17" Alessio spider (talán), egy úthiba amit a busz csinál a megállóban, mert mindig ugyan ott áll meg a kerék. Mélyedés, nem hirtelen meg nem kocka.
Felni görgőzés+ agy esztergályossal megcsináltat. Ez csak egy volt, de a maradék 3 is fos volt, pedig nem rémlik nagy bukkanó, hogy bele mentem volna.SR800 Stilauto-nak a belső fele is nagy fos. A külső ahol ugye a vastag villák vannak az kitűnő, de mint köztudott nem is ott hajlanak a felnik.
Ez szintén saját tapasztalat. ;) (nem vagyok nagy csicsás alufelni rajongó, bár köztudott, hogy intenzívebben használom a kocsimat mint az átlag pógárok ezért inkább minőség mint szépség a lényeg nálam)
-
VTI-Totya
tag
Nem lehet, hogy már előtte is olyan volt az a futómű?
Bár függ attól is, hogy melyik felén kapta el a felnit a gödör. Ha pont a villa résznél, akkor lehet, hogy semmi baja, mert az én sr800-om is összehajtott egy bicikli vázat a küllő találkozásnál. Felninek nagyon pici szépség hibája lett csak.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #10529 üzenetére
Nuh, csak óvatosan. ;)
Ha mán van benne 5e. km akkor szólj, és megnézzük a különbséget a két vti-motor között.
Azé még emlékszem, hogy nem nagyon sikerült oda verni nekem, hátha most majd jobban megy, hogy lóerő is van benne nem csak odamondott lovak.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #10545 üzenetére
Kabbe.
Meg a kollégád is......
Mindenkit utálok akinek bubu-ja van.Na de ha egyszer nekem is.......meneküljetek......
Ui.: Gratula az új vashoz asszonynak. (senki sem tökéletes)
-
-
-
VTI-Totya
tag
Tud valaki nekem adni egy címet ahonnan használható 3d térképet tudnék letölteni??
(Horvátország érdekelne leginkább de megyünk Olaszo.-ba is)
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #10673 üzenetére
Leszarom warez vagy warázs vagy t.köm tudja.
Bérszámfejtő vagyok. ;)Térkép kő oszt csók.
Ui.:köszi.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #10806 üzenetére
Arról vazze, mán hogyne. Vele söröztem a múlt héten is. Sőtt már ittam is oljantot.
-
VTI-Totya
tag
válasz orbano #11032 üzenetére
Hogyan megy az egyben??
Két külön része a kocsinak, két külön házban.A motornak is van egy háza meg a váltónak is egy teljesen külön háza van.
Hogyan megy át az olaj a kuplung kinyomólap meg szerkezetnél az olaj a váltóba??Eskü, én ilyet nem is hallottam még.
-
VTI-Totya
tag
válasz orbano #11035 üzenetére
Uhhh.
Már azt hittem valamiről le maradtam.
Igen, jó bele a motorolaj is, de a 6.generációtól már inkább ajánlják az MTF olajat, hiszen már a gyárból is úgy jön ki.Váltó olaj cserét pedig 100e km-ként ajánlják.
Az én vti-mbe még tuti a gyári olaj van, de nem is nagyon nyúzták, mert isteni jól veszi az összes fokozatot. (150e km van már benne)
-
VTI-Totya
tag
A vti-vel még én sem jöttem ki 8 alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest