Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
De hova? Így is kb Dóra a Felfedező a játék nehézsége még maxon is.
Párom aki nem rég kezdett el játszani is zavaróan könnyűnek találta pedig össz vissz előtte látott egy SpiderMan + Life is Strange + Detroit triót... miután a Zeldat végig nyomta és visszatért Roxfortba meg kifejezetten nevetségesnek élte meg a nehézségét a játéknak.
Ruha már nem is kell gyakorlatilag ha iszogatod az üdítőket és kőgólemként vonulsz.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Plata
félisten
válasz Felesbandi #18 üzenetére
Pedig a ruhákba tett upgradek nagyon szépen erősítenek.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Felesbandi #18 üzenetére
Vigasztaljon a tudat, hogy ha oda se figyelsz csak mindig felrakosgatod a legmagasabb szintű cuccokat akkor beaprítasz mindent még a legnehezebb szinten is.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Felesbandi
senior tag
A kihivasokat nem csinaltam meg, csak azokat amik noveltek az inventory-t. A tobbi sajna nem kotott le.
Visszagondolva nagy esellyel a ruha upgrade-ek maradhattak ki. Az ilyen jatekok elso feleben soha nem upgrade-elek semmit, mert hogy ugyis loot-olok kesobb jobbat, utana meg szerintem elfelejtettem.
Majd a kovetkezo nekifutasnal jobban odafigyelek.
-
Plata
félisten
válasz Felesbandi #15 üzenetére
Én egyetlen modot sem használtam hozzá,ha elkészül a közösségi javítás ami a játék baromságait javítja azt fel teszem.
Nézd a ruhákat lehet upgradelni három szinttel.
Ha upgradeled magasabb szintre a ruhába tehetsz erősítőket.
Azokat banditatáborok kipucolásával szerezheted meg,minden varázslathoz van erősítő.
Több féle is,ha a traitjeidet is ügyesen osztod el és az erősítőket,akkor a karktered olyan lesz mint a terminátor.
Voldemort hozzá képest egy béna cirkuszi varázsló.
Ha minden ruhádba csupa hármas erősítőt raksz olyat ami a kombódhoz jó akkor a hatás brutális.
Ha jó varázs kombót választasz bőven elég akár 20-30 fős csapat ellen.
De például csinálhatsz olyan karit is aki nem is varázsol,csak eldobja a zöldségeit és azok letarolnak mindent.
Tudom hihetetlen de a káposzta traitekkel és erősítőkkel átmegy brutálba és bármit lever.
Például nézd meg ezt.
[link]
De az ősi mágiát is ki lehet maxolni,ötös szintű ősi mágiával ősi mágia traitekkel és erősítőkkel a karaktered durván brutális lesz.Csak ahhoz is be kell gyűjteni az ősi mágia upgradelő cuccokat a világban.[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
nagyúr
válasz Felesbandi #15 üzenetére
Szerintem is a kombokkal volt a gond es a kulonbozo ruhakon levo modokkal.
Ugyanigy a kulonbozo perkek/ruha modok direktben befolyasoljak a sebzest , foleg a kombokkal.
pl megatkozott vagy levegoben levo celpontnal megno a sebzes, esatobbi.De en is ugy voltam vele, hogy megvolt a fo sztori, mapot berepultem, par side-quest es eleg is volt. Ujra nem jatszanam, esetleg ha lenne coop vagy multi.
-
Felesbandi
senior tag
Emlekeim szerint eros ruhazata volt a karakteremnek es szintben se voltam lemaradva, vagy max egy kicsit. Varazslatoknal max azt "ronthattam el", hogy kontrollerrel jatszva 4 varazslat erheto csak el es nem volt idegrendszerem allandoan valtogatni a spell wheel-eket vagy mi a nevuk (hogy masik 4 legyen aktiv). Ha mondjuk lett volna valami olyan megoldas benne, hogy masik 4 spell-t lohetek, amig lenyomva tartok egy gombot, nem pedig gombkomboval lecserelem az egesz presetet, akkor ez nem lett volna gond, de ez a valtogatosdi nem jott be.
A masik amit hozzatennek, hogy nem min-max-oltam semmit es nem is neztem utana semmilyen infonak, hogy mi az idealis. Souls jatekoknal utana szoktam nezni, de ebbe full vakon szerettem volna belemenni, lehet ez volt a problema.
Lehet bizonyos mellektevekenysegeket kihagytam, amiktol erosebb lehetett volna a karakterem, de sajnos a valtozatossag hianya miatt nem volt ra lelki erom (pedig magas erre az ingerkuszobom, mert AC valhallanal ezzel nem volt gondom ).
Nem baj, mivel bejott a vilag, elobb-utobb ugyis ujra vegigjatszom, majd akkor jobban utanajarok ezeknek, hatha akkor majd bekattan, mi a lenyeg mint anno a Souls jatekoknal.
Addig is nekem moddolva elvezetesebb volt, ugyis a hangulat miatt jatszottam elsosorban az eves oszi HP maratonnal egybeidozitve. -
Plata
félisten
Egyébként a játékban a Legendás állatok filmek is megtalálhatók részben.
Hiszen nekünk is lesz olyan állatneveldénk mint Göthe-nek.
Ahol sok féle legendás állatot gondozhatunk,játszhatunk velük és még szaporíthatjuk is őket,aztán eladjuk őket jó pénzért.
No persze nem az orvadászoknak,mert őket kinyírjuk,hanem az állatmentő helyi segéd egyletnek.
A legendás állatok szőrét és egyéb alkatrészét begyűjtjük,ha jól be kajáltak szivesen adnak nekünk belőle.
Abból fonjuk a spéci felszerelésünket.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Felesbandi #12 üzenetére
Szerintem valamit nagyon elrontottál.
Rossz varázslat kombinációkat használtál nem?
A ruhák a legerősebb cuccokkal fel vértezve iszonyú erőssé tették a karaktereimet.
A legdurvább aréna sem nyújtott kihívást 36+ szinten.
Volt hogy egy hullám addig élt amíg le nem spawnolt,mert a villámok agyonvágták őket instant.
De például már korábban öltem túl nagy szintű troll boss-t.
Tizenkét szinttel nagyobb volt és a játék figyelmeztetett hogy túl nagy a szint különbség,de mivel a troll lassú nekem meg ki volt fejlesztve a gyors ugrásos hoppanálás esélye sem volt.Sokáig tartott de körülötte piruettezve szépen legyőztem.
De a boss farkas-t is ugyanígy megöltem a barlangban a csapatával együtt.
Vicces nevű farkas boss egy kissebb farkas vezérrel meg inferusokkal,a kissebb boss-t birkává változtattam a többit meg szép lassan hoppanálva ledaráltam.
Túl nagy cd csak a tiltott átkokon van,azok meg elég unalmasok,négy végig játszásból kettőnél tanultam meg őket,de csak egynél használtam,trükkös kombók sokkal erősebbek és jobbak.
A normális varázslatokon nincs nagy cd,na és ha legendary cuccok vannak rajtad hármas szintű fejlesztésekkel az alap varázslatod is cseszett erős lesz.Na és persze kellenek a legerősebb traitek.A játék végén az utolsó két sztori boss már gyerekjáték.Sőt az a gyökér sötétvarázsló a sleppjével már csak jutalomjáték.Élvezet szétcincálni a bandáját úgy hogy meg sem izzasztanak.[ Szerkesztve ]
-
Felesbandi
senior tag
En szeretem a HP-t es emiatt nagyon bejott, maga a hangulat elvitte a hatan az egesz jatekot. Viszont valoban vannak ordas nagy hibai a jateknak.
A dontesek egyaltalan nem szamitanak, a palya bizonyos reszei lathatatlan fallal vannak korulveve ha repulsz, keves a valtozatossag es a harcrendszer meg kegyetlenul faraszto.
A vege fele mar moddoltam a jatekot, hogy leszedjem a cooldown-t az osszes varazslatrol es megnoveljem a sebzesemet, mert a sok cooldown kozott annyit kellett nyomkodnom a sima lovest, hogy konkretan fajt az ujjam es csak sohajtani tudtam amint harcolni kellett.
Viszont mindezek ellenere bejott a jatek, mert a hangulata es a Roxfortban valo kis titkos cuccok gyujtogetese nagyon tetszett.
-
-
Plata
félisten
Szerencsére nem.
Minden nagyobb peccs hozott bele valami csúnya hibát.
Akiket ismerek és megvették elővételben és játszottak vele kezdetek óta az már mind vagy nem játszik vele nyár óta vagy törölte gépről.
Vagy megpró álják februári álkapotra vissza tenni trükkel.
De van aki leszedte vurágboltit és az megy gond nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Montanaxy
aktív tag
Az elmúlt 5-6 évben új játék ennyire nem húzott be, mint ez. Ez egy tökéletes JÁTÉK.
-
myckey
veterán
Remekül adja vissza a Harry Potter világot, ez már megér egy próbát.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Plata
félisten
És nem warez,eredeti steames,elővételben vettem.
A legokádékabb grafikáról már nem is csináltam képet.
Inkább kilépek.
Június óta kb hozzá sem nyúltam.
Nem jön javítás,néha le jön 5.3kb-os frissítés steamen aztán ennyi.
Plusz állandóan menteni kell,mert a játék bármikor kiléphet szónélkül.
Gyorsutazásnál necces hogy instant kilép,de átvezető videónál is esélyes.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
A játék PC-n nagyon jó,volt.
A júniusi peccsig 220 órát toltam vele.
Nagyon szuper játék,de eszetlenül sok hiányossága van.
Szinte nulla társasági élet,vagy egyéb iskolai dolog nincs benne,gyakorlatilag a Roxfortban játszódik,de nem nagyon érezni hogy iskola,inkább zárt osztály.
Tanárok lazán elnézik hogy éjjel be törsz a szobákba és kirámolod őket,max azért szólnak be hogy nem megfelelő a ruha ami rajtad van.például ha pizsiben mászkálsz akkor megjegyzik hogy ez nem túl illedelmes viselet.
Nincsenek barátok,baráti körök társaságok,na és még órák sincsenek,plusz gyakorlatilag bünti nélkül csinálhatsz a tanár orra előtt bármit,akár kinyírhatod a többi diákot is,pont le tojják hogy gyilkos átkot eresztgeted össze vissza.A fő sztori jó,de a mellék küldik elég laposak.
A játék világa csodálatosan szép és néhol vicces dolgokba bukkanhatsz.
De iszonyatosan sok ismétlődő dolgot kell végigcsinálnod,gyakorlatilag végig kell darálni az összes rabló tábort erősítő rúnákért,Merlin trial először még izgis,de századszorra már uncsi.
Viszont a legutóbbi nagy frissítés óta a játék PC-n elcseszett lett,a grafika ami ultra és high volt előtte azóta közepesen is akadozik,valamit rohadtul eltoltak és a játék zabálja a ramot,tesztelték és még 64 giga rammal sem lehet sokáig játszani vele mert azt is felzabálja.Egyszer csak eltünnek a városok egyes részei és a táj ultra gagyi ps1-es grafikára vált.
Először ilyen. Aztán ilyen lesz.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Aki HP fan, annak kötelező. A világ, Roxfort és Roxmorts kidolgozottsága fantasztikus. Sokminden visszaköszön a könyvekből.
Viszont a story szerintem unalmas. A térképen annyi az érdektelen, időhúzó "?", hogy azt az Ubisoft is megirigyelné. Nekem kb. 30 óráig fent tudta tartani az érdeklődésem de aztán kifújt. Gyorsan befejeztem a fő storyt, hogy lássan mi a történet vége és ennyi. -
kicsako
őstag
Nem tudom eldönteni, hogy valóban jó lett a játék vagy csak a HP hype karolta fel? Ismerősök közül többen is azt mondták, ha nem HP cím lenne akkor a kutya sem venné meg, nagyon lapos és monoton tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest