Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Sok értelme nincs a HD Edition-nel a nagy felbontásnak, mert méretét tekintve egy felnagyított 800x600-as képet kapsz. Még arra sem voltak képesek, hogy a térkép széles vásznon jelenjen meg, kap két függőleges szegélyt. De legalább addig eljutottak, hogy a gremlin rush és a basilist rush nem működik már benne. Az első verziójában ugyanúgy benne volt, mint az eredeti játékban is, ahol az 1.2-ben lett véglegesen javítva.
-
Dorien
veterán
válasz
Kissssss #347 üzenetére
Igen, ha valaki komolyan bele akarja magát ásni a játékba (pl. kiegészítők / multiplayer / klánok / tournament) az mindenképp ezt a GoG H3 verziót vegye, mert sokkal többet nyújt. Nekem egyelőre még az alapjáték újrajátszására (Restoration of Erathia, single player) sincs nagyon időm, azt viszont szeretném úgy játszani, hogy a 24" monitornak + a 1900x1200 felbontásnak legyen értelme. Anno sokat játszottunk haverokkal "Hot Seat" módban is, van hangulata.
-
Kissssss
csendes tag
válasz
#65675776 #345 üzenetére
hát igen... a hd mod minden téren többet nyújt mit az a steames hd scamm, pl nem kell kötelezően azonnal skillt választani szintlépéskor miközben azon filózik az ember hogy az új skillnek lesz e egyáltalán értelme a későbbiekben, elég csak a hős képére kattintani és máris felugrik az inventory ahol gyorsan mindent meglehet nézni.
vagy elég csak a ctrl-t lenyomva tartani és máris lehet csinálni az egyfős szörny csoportokat.
vagy szintén ctrl használatával gyorsan megvenni egyenként a szörnyeket.és akkor azt még meg sem említettem hogy a hd mod még mindig kap javításokat... az uborkás hd edition meg kb le sincsen s*arva... annyira nem foglalkoznak vele.
-
Dorien
veterán
válasz
#65675776 #345 üzenetére
Hagyjuk.
Szerintem már 1280x800-as felbontásnál is sokkal szebb a HD Edition, mint a 800x600-as GoG (mert az HD moddal is annyi marad, csak a látható térkép nő meg), 1920x1200-ban meg kb. összehasonlíthatatlan a két játék... Az eladások meg nagyon nem érdekelnek. Részemről ez itt le van zárva.
-
törölt tag
A lényege az egésznek: a HoMM3 egyáltalán nem igényelt semmiféle grafikai felújítást, ami a művészi részét illeti. Amire szüksége volt, az a nagyobb felbontások támogatása és a 256 bites színmélység növelése, hogy képes legyen ablakban is futni. Egyébként meg nem raktak ablakba mindent, illetve felbontásfüggő. A HD gyésszegélye sem jobb egy dekával sem. Emellett a HD mod a felületen is módosít sok helyen. Maga a mod egy jelentős bugfix és felületcsiszolás. A HD Edition-ből mindezek teljesen hiányoznak. Ahogy olyan dolgok is, amelyek még a RoE esetén letttek módosítva, ugyanis a HD Edition a legelső verzióra épül.
Volt szerencsém az Ubi féle HD-hoz. Szerintem az még annyi védelmet sem érdemel, mint a Complete + HD Mod. És a rajongók dönntő többsége is így látja, amit a már fent említett eladások is mutatnak. A HD Edition eladott példányainak döntő többsége nem önmagában kelt el, hanem más játékok mellé csomagolva. Önálló termékként gyakorlatilag megbukott.
-
Dorien
veterán
válasz
#65675776 #341 üzenetére
Na megnéztem a GoG H3 Complete + HD modot. Szerintem ennyire nem kéne védeni, mert össz-vissz annyit csinál, hogy a látható térképet a felbontásnak megfelelően megnöveli, hogy betöltse a képernyőt, minden mást meg berak ablakokba. (vagyis marad minden a régi grafikával kisebb méretben)
A HD Edition viszont valós grafikai upgrade, még ha a készítőknek nem is sikerült ezt néhol 100%-osan véghezvinni. Az biztos, hogy én a Restoration-t ezzel fogom újrajátszani, mert összességében sokkal szebb, mint a H3 + HD mod.
-
törölt tag
Azért bent is vannak komoly problémák. Pl a Pikeman és Halberdier fején a sisak olyan, mintha legalábbis egy szürke óvszert éppen csak rájuk húztak volna. Bazári az egész. De a legnagyobb problémája továbbra is a tartalom hiánya. Ráadásul még drágább is, mint a Complete. Utóbbi ráadásul a mai napig a legnépszerűbbek között van GoG-on, tipikusan csak akkor esik ki az első 10-15-ből, ha valami komoly akciózás van. A HD meg soha nem került be Steam-en még az első 500-ba sem. A vásárlók már egyértelműen elmondták a véleményüket.
-
törölt tag
Ráadásul ez a grafikai "upgrade"... Elég megnézni csak a főmenüben a lángot az Arkangyal kardján. A "HD"-ben valami vér gusztustalan, ráadásul nem is felfelé száll, hanem a kardra merőlegesen. A mozgásáról már nem is beszélve. Pfejjj.
Az eredetiben ugye így néz ki. Sajnos nem valódi video.
Ráadásul a HD-ben csak ez az egy menüháttér van. Az eredetiben kétféle volt, ahogy az AB esetén is, és mikor melyikkel indult a játék.
-
törölt tag
Használom a hD modot. Azzal meg megy akár ablakban is. A felbontást is lehet tolni vele az egekbe. Plusz sok egyéb. Plusz a sh4d0w által írt modok. Minden szempontból jobb, mint a HD. Utóbbi szerintem se nem szebb, se nem kidolgozottabb. Elkent, műanyag kinézetű. Művészileg egyértelmű visszalépés.
-
-
törölt tag
A felsorolás tulajdonképpen jó. Csak ugye minden vártípusban két hőstípus van.
Castle: knight, cleric
Inferno: demoniac, heretic
Dungeon: overlord, warlock
Rampart: ranger, druid
Necropolis: death knight, necromancer
Fortress: beast master, witch
Tower: wizard, alchemist
Stronghold: barbarian, battle mageAz Armageddon's Blade hozta be a Confluxot (Plainswalker, elementalist), ami ugye a "HD" esetén kimaradt.
Szerintem az eredeti szebb. A "felújítás" szerintem nagyon sokat elvett az eredeti művészi értékéből.
-
Dorien
veterán
Ez a GoG Heroes III Complete fut HD-ben? Mintha olvastam volna valahol, hogy van hozzá valami HD patch. Ugyanolyan szép, mint a HD Edition?
Igen, az Armageddon's Blade nagyon baba kiegészítő, anno imádtam. A Shadow of Death összességében talán kicsit elmarad tőle, de azért az is élvezetes.
-
Dorien
veterán
Ez csak az alap Restoration of Erathia. 3 kampány választható alapból, aztán később kinyílik még 3.
Viszont 8 féle frakció van és emlékeim szerint minddel lehetett játszani az alapjátékban. Vagy rosszul emlékszem?Castle (Haven)
Inferno (Devil)
Dungeon (Warlock)
Rampart (Elf)
Necropolis (Undead)
Fortress (Witch)
Tower (Wizard)
Stronghold (Barbarian) -
nem_tom
őstag
Amúgy a HD verzióban a campaign menüpont alatt mik rejlenek? Erre nem sikerült rájönnöm.
-
nem_tom
őstag
Ahoy! Él még valaki? Pár napja újra elővettem ezt a gyöngyszemet, még mindig nagyon jó ez a játék.
Ha valakinek volna kedve letolni egy vagy több meccset, szóljon.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #319 üzenetére
Érdekes, de Steam-en meg ott van a W10 is az ajánlott listában.
A SysReq-et mind a két esetben a CDProject Red biztosította.
A másik meg nem írja egyáltalán, hogy nem ajánlott, csak egy általános megjegyzés. Ez igaz volt az összes korábbi OS-re is, amikor megjelent.
Szóval sehol sem szerepel, hogy a W10 nem ajánlott.
Anno a GoG azt tűzte zászlajára, hogy biztosítani fogják a régi játékok futtathatóságát az újabb OS-ek alatt is. A jelek szerint már inkább tehernek érzik ezt. A patch-eiket meg többnyire nem érdemes telepíteni, mert belenyúlnak vele a játékmenetbe és hangulati dolgokba is. HoMM3-hoz elég jó közösségi támogatás létezik, velük érdemes foglalkozni, GoG-on csak beszserezni. Utóbbi úgyis egyre többször cserben hagyja a játékosokat.
Egyébként a GoG-os Heroes3Complete megy W10 alatt hibátlanul. Az utolsó patch, amit letöltöttem hozzá a 2.0.0.17 volt, de emlékezetem szerint nemhogy azt, de már a 2.0.0.16-ot sem telepítettem. Pontosabban felraktam egyszer mind a kettőt, de inkább újratelepítettem azok nélkül,mert csak rosszabb lett mind a kettőtől. Azóta mégcsak nem is foglalkozok a GoG féle patch-ekkel. Egy Heroes3HD mod van fent, az bőven jó mindenre.
-
l.skywalker
titán
válasz
#65675776 #318 üzenetére
Lehet, hogy én értelmezem rosszul, de a Witcher3-nál nem az ajánlott hanem a "Works on" résznél van fent a Win10. Az ajánlott résznél ezt látom:
WITCHER 3: WILD HUNT, THE - GAME OF THE YEAR EDITION
A Heroes III-nál pedig konkrétan ez szerepel, annak ellenére, hogy ott is "Works on" Win10 van:
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #317 üzenetére
Akkor a GoG tulajdonosa, a CDProject Red miért írja minimum és ajánlott OS-ként is többek között a W10-et a Witcher3-nál?
Egyébként meg a Heroes 3-nál is ez szerepel:
Works on: Windows (XP, Vista, 7, 8, 10)
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Megvettem GOG-on a Heroes 3 Complete kiadást, feltelepítettem a játékot és mellé patchet is, mégsem indul a gépemen. Win10 van rajta, és ez a konfig
Van ötletetek, hogyan lehetne orvosolni? A windows nem ír ki semmi értelmes támpontot, hogy mi a baja... -
Anonymusxx
senior tag
A Heroes 3 Armageddon's blade-hez megvan valakinek a magyarítás?
-
wikings2
őstag
3.75 be megy a HD steamen. Aki gyűjti a szemetet annak itt a lehetőség
-
törölt tag
Egyébként van még igány szerintetek új Heroes 3 pályákra?
Nekem van egy pályám, csak még nem tesztelte senki -
törölt tag
válasz
Drenadar #306 üzenetére
Feltelepítettem már
Már csak az a kérdés, hogy a Complete verziót hogy magyarosítsam? Ha jól tudom, akkor a the shadow verziójának a magyarítását kell feltenni, és akkor magyar lesz.
De lehet, hogy a sima H3 játék magyarítását..
Na most melyik?Na meg volt egy nagyon jó Heroes 3 magyar weboldal is. Sok pálya csomagot lehetett letölteni.. Az hova tűnt?
Meg is találtamhttp://hommm.hu/
-
válasz
#10505344 #301 üzenetére
Nem tudom mit rontasz el, de nekem is a H3 Complete van meg eredeti lemezen és hibátlanul települ Win7 Prof 64bit-re. Az elején közli, hogy nem felel meg a gépem a technikai feltételeknek és nem javasolja a telepítést, de csak azért mert túl erős a gép és persze nem ismeri az azóta jött technikát. Simán nyomok neki egy tovább-ot és működik remekül. Még több gépes win7 helyi hálózatban is lehet vele játszani.
Ha időnként kilépked, akkor valami hangkártya probléma szokott lenni. Régebben találtam rá külföldi fórumon beállítást és akkor segített, de a mostani gépemmel nincs ilyen problémám.
ui: Asszony most is tolja a hátam mögött win7 home premium 64bites laptopon a H3 HotA-t. -
-
törölt tag
Sziasztok!
Lassan 10 éve játszom a Heroes 3-al, és mos egy kis szünet után megint szeretnék játszani.
Csak az itt a baj, hogy nem tudom hogyan.
Win 7 Home Premium op.rendszerem van, 64 bites.
8gb ram.
Gtx 660-as videókártya, nagy monitorral.Eredeti Heroes 3 Complete játékot megpróbálom feltelepíteni, de sehogy sem megy.
Szeretném megkérdezni, hogy hogy tudnám megoldani, hogy felrakjam, és tudjak vele játszani?
Ne lépkedjen ki játék közben ahogy azt a régen laptopomon tette, és el is induljon most az asztali gépemen.Ha tudtok rá megoldást, akkor kárlek úgy írjátok, hogy Rolika ezt a programot telepítsd fel, erre, és utána arra kattints rá, és játszhatsz is.
Köszönöm nektek
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest