Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHenis
senior tag
Ezeket már végig próbáltam és a wow verzióval megy is szépen (mint neked képen) de a sima heroes4.exe nem vesz róla tudomást.
Ha jól értem ettől a hekkelt ddraw.dll és társaitól lesz ablakban futtatáskor a felső menüben az upscale meg interpolation meg stb dolgok... ne hát a simánál nem működik.
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
valamiért újra rákattantam erre a játékra. Vannak még olyanok akik tolják a mai napig?
Az eredeti sima heroes 4-hez (tehát nem a tgs és nem a wow verziókhoz) létezik olyan megoldás, hogy menjen nagyobb felbontáson és magyar is legyen?
Még annó ezzel a simával kezdtem és a többit nem is ismertem már, most szembesültem vele hogy pl. a winds of warsban "optimizáltak" pár dolgot és a nekromancia már nem adja úgy a csontvázat mint régen... utána kellett olvassak, mert nem hittem el hogy ennyire rosszul emlékszek.Szóval a régi élményt szeretném a jelenlegi nagy monitoromon élvezni. Van erre mód?
remélem ez a kérdéskör még nem lépi át a warez téma küszöbét, végülis nem is játék letöltés és még csak nem is cheat
-
Heroes fan
őstag
válasz
Antonius1978 #189 üzenetére
Ment a válasz remélem megtalálsz.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Heroes fan #188 üzenetére
Hat en csatlakoztam egy Discord szobaba, de ott nem lehet irni, 2 eve nem volt mozgas, meg ilyeneket latok, lehetseges hogy rossz helyre csatlakoztam? Megadnad te a discord oldalt? Ha meg megis jo helyen jarok, akkor hogyan tudunk majd beszelgetni? Irj privatba, csak most vettem eszre hogy irtal, mert valahol alul van a kedvencek kozott ez a forum. Elore is koszi.
-
Heroes fan
őstag
válasz
Antonius1978 #187 üzenetére
Hali, Brucknerfun lefordította őket gyere a discordra és ott megtalálsz mindket.
-
Antonius1978
addikt
Szevasztok, azt akarom kerdezni, hogy van aktiv HOI4 oldal, ahol vannak uj magyar nyelvu terkepek?
-
Heroes fan
őstag
Elindult a remake fejlesztése, discordon elindult a szavazás hogy milyen motor legyen alatta.
-
Heroes fan
őstag
Hajnalba kijött a v8 as mod csekkoljátok.
-
Heroes fan
őstag
Visszatért a heroes 4 modder folytatódhat a nagy project.
-
Heroes fan
őstag
Az elég durva.
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Van egy utólag készített térképem (nem a gyártó csinálta), aminél 450 napos játékidő van megszabva. Viszont olyan nagy a pálya, és olyan erősek az ellenfelek, hogy ennyi idő alatt nem tudom befejezni. Van arra lehetőség, hogy kivegyem ezt az idő limitet? Próbáltam a mapeditorral, de mindig benne maradt a 450 nap.
Van vkinek vmi ötlete?
Előre is köszi!
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Lord Dragon #176 üzenetére
nem csak a 4 de az 5 is nagyon memó igényes ! 2 gigával XL -es pályán már elég sokat tölt a gép ! viszont mikor megvettem a 4 gigát, sokkal gyorsabbá vállt
-
Következő a problémám. Megvettem a Heroes 4 magyar változatát, de amikor beteszem a meghajtóba az első (install) CD-t, az Access Denied hibaüzenetet kapom. Ezt két gépen is megnéztem, mindkettőn XP az oprendszer. Az összes többi CD-t (play cd és 2 kieg) tökéletesen olvassa a meghajtó. Sőt, ami még furcsább, hogy a fájlokat be lehet olvasni, amennyiben tudom az elérési útjukat (pl parancssorban d:\setup.exe), így el is lehet indítani a setup-ot, de semmit sem olvas be a lemezről.
Valaki találkozott már ilyen problémával?
A neten már rákerestem, de semmit sem találtam azon kívül, hogy másoknak is van ilyen problémája, megoldást még senki sem írt.
Az is segítség lehetne, ha valaki el tudná küldeni nekem az install CD fájllistáját, mert akkor be fogom tudni olvasni a fájlokat a CD-ről. Ezt a következő parancs elkészíti:
dir d:\ /B /S >list.txt
(a d: helyére megy a DVD meghajtó betűjele)
A segítséget előre is köszönöm!
UPDATE!
Egy harmadik gép olvasta a CD-t, bár az sem mindig. A neten közben találtam olyan megoldást, hogy új admin felhasználót kell létrehozni, és azzal működni fog a telepítés (nem próbáltam ki).
Itt van a fájlista, ha valakinek szüksége van rá:
x:\AUTORUN.INF
x:\DirectX
x:\Heroes 4 kezikonyv.pdf
x:\SETUP.EXE
x:\_setup
x:\olvass_el.txt
x:\support
x:\sysinfo.exe
x:\DirectX\DX81NTeng.exe
x:\DirectX\DX81eng.exe
x:\_setup\AUTORUN.INF
x:\_setup\DATA.TAG
x:\_setup\SETUP.INI
x:\_setup\Setup.exe
x:\_setup\_ISDel.exe
x:\_setup\_Setup.dll
x:\_setup\_inst32i.ex_
x:\_setup\_sys1.cab
x:\_setup\_sys1.hdr
x:\_setup\_user1.cab
x:\_setup\_user1.hdr
x:\_setup\data1.cab
x:\_setup\data1.hdr
x:\_setup\lang.dat
x:\_setup\layout.bin
x:\_setup\os.dat
x:\_setup\setup.ins
x:\_setup\setup.lid
x:\support\sysinfo.exeEzt egy egyszerű batch fájlal át lehet másolni, ha minden sor elejére írjuk a copy parancsot (persze a végére kell a célkönyvtár, és ne felejtsük el X helyére írni a meghajtó betűjelét).
-
válasz
Oreg_Nene #172 üzenetére
Igazából a heroes 4 -hez nagyon sok memória kell sajnos, mert megfigyeltem mrá soxor, hogy ahogy halad előre az idő a játékban és játszol, egyre többet tölt mindenre a gép mivel egyre jobban megtelik a RAM. 256 RAM-al szinte alig lehet játszani. 512 RAM-al már jobban, de ahoz, hogy tényleg értelmesen leülj elé és játssz vele 4-5 órán keresztül is akár vagy több, ahhoz 1 GB RAM ajánlott mindenképpen. Amikor 128 RAM-os gépen próbáltam vele nyomulni, akkor a menü se tudott betöltődni nálam, mert mrá ott kifagyott
Persze ettől függetlenül, nem hiszem hogy a te esetedben ez lenne az egésznak a gyökér problémája!
De ettől függetlenül proci bőven, VGA meg elegendő, de az élveszhető játékhoz szerintem 1 GB-RAM kéne, tekintettel arra, hogy még az integrált VGA is onnan szívatja a RAM-ot a rendszermemóriából.
CD-ről próbáltad meg feltelepíteni a játékot vagy .iso-ból?
-
korfinus
csendes tag
Tudja valaki hogy hol tudnám letölteni a teljes játékot + a kiegészítőket nagyon régota keresem de nem találtam sehol aki tudja az légyszi küldje el email-ben az email-címem:korfinus@hotmail.com előre is köszi.
-
Oreg_Nene
tag
Szevasztok!
Van egy kis gondom - sehol nem tudom megvenni a játékot itt Londonban, szinte csak új játékok vannak a boltokban még a múlt évről. Ráadásul integrált vga-s gépem van, így gondoltam beszerzem ''más'' forrásból, meg is történt. De bejön az autorun, rákattintok az installra, bejön a homokóra és vége. Sehol semmi, bezárja az ablakot, de a setup.exe fut a háttérbenDiscliples 2 demo és hasonló játékok mennek a gépen (2,6 sempron, 224mb ram, 32mb integralt vga)
Valakinek már volt hasonló ''élménye''? -
-
fastleslie
senior tag
Hali! Nincs valakinek véletlen Heroes IV multipack, amit már megunt? Szeretném megszerezni! Csak az alapjátékom van meg.
setleg ha valaki tudja, ad-e valami pluszt? (pl. H3-ban a Shadows az igen megdobta a játékot a combokkal...) -
hungeek
senior tag
lenne egy kérdésem, a nature-os campaign-ben az utolsó pályát hogy kell megcsinálni?
egyszerűen sehogysem omlik le a szikla a bal alsó sarokban.... -
Antonio
senior tag
up
-
Antonio
senior tag
hi ...
ha valakivel szeretnék online játszani H.IV-et egy hogyan lehet megtenni ...?
még sose játszottam igazi ellenféllel. gondolom teljessen más, mint a géppel...
hol találok ilyen emberkét?
előre is köszi -
R3ĐßuŁŁ
őstag
up!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
UP!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Csoki! Tudna vki egy heroes 4. kiegészítő linket adni?
-
Mosqu!to
addikt
Segítsen már valaki, iszonyat örjítő, hogy a csaták egy részében auto combatot kell nyomnom, mert nem látom az ellenséget és nem tudok rákattintani
Feltettem azóta amúgy a Winds of Wart és a The Gathering Storm -ot is, de semmi javulás.. -
Mosqu!to
addikt
up
-
Mosqu!to
addikt
Elővettem ezt a régi kis játékot, de van egy problémám:
A magyar non-original változat van meg, és játék indítása után bent ragad egy csík a játékban, amiben a new game, load game, exit funkciók vannak, és a probléma az, hogy ez ''letolja'' a játékot a képről, azaz az alja lecsúszik a képről. Ez még nem volt olyan zavaró, nade amikor csatáztam, valami miatt a csatatérnek csak a közepe látszott, magyarul nem látszottak azok a lények, akik a széleken álltak. Van valami megoldás? Patcheket még nem raktam fel, az ezen javít? Esetleg magyar nyelvű patch van, hogy ne veszítse el a magyarítását a játék? -
Vangelis
félisten
Ennyir nem játszik senki ezzel a gámával???
-
Vangelis
félisten
Hát sajna nem jutok előrébb
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest