Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
voyager4.4
senior tag
válasz grizlisandor #55900 üzenetére
Én egyiket se törném. Persze ha doomhamerre kell a dust az más
Lock-nak csak egy pár jobb minőségű spell kéne és chogall is játszható lenne, ysaarj-t meg most pont játsza az onixos pap.no fate but what we make
-
balisz
senior tag
Ha nem kell nagyon a dust akkor szerintem ne törj semmit, előbb-utóbb megbánod. Egyébként mindkét lapban van potenciál, lehetnek még erősek a jovőben.
-
Balathruin
veterán
válasz micafighter #55903 üzenetére
Gondolom helyet cseréltek vagy lerakásnál odébb dobta a játék. Régen lehetett többször ilyet látni, mostanra elég ritka, de előfordul.
-
Chuzzlee803
aktív tag
A Y'Shaarj jó lehet ilyen barnes/nzoth/resurrect priestbe, én nem törném.
Cho'Gallt esetleg, ha nagyon kell az a 400 dust.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz micafighter #55897 üzenetére
"Azt tudod ugye hogy naponta 1 questet "vissza lehet adni" és kapsz helyette másikat, ezért a 40 goldos questeket célszerü mindig visszaadni."
Én ezt annyiban átfogalmaznám, hogy csak akkor ha amúgy is játszanál annyit naponta átlagban, hogy gond nélkül letudd a questeket. Én nagyon casualban tolom, játékidőm ~90%-a questelés (tudom akkor minek, de igazából tök jól elszórakozok vele, főleg a random brawlokkal, mint a mostani), és nagyon fusztráló volt amikor volt 3 50+-os quest, nekem meg nem volt időm játszani, plusz még kaptam is ki sorban. Mióta nem pörgetem át őket sokkal nyugisabb (2 meccset nyerni azért tényleg nem idő), és igazából összegyűlt így is Karazhanra a pénz.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Kanczy
veterán
Nekem is ott figyel a collection-ben a Cho'gall, szerintem jó lesz az még valamire. Valami őrült kitalál majd rá egy kombót, és hiányolni fogod
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
micafighter
nagyúr
válasz ThySoul #55896 üzenetére
Szerintem a dupla pyro és dupla commanding shout verzió jobb, commanding shouttal elég beteg pyro köröket lehet csinálni, illetve patronnal tudsz úgy tradelni hogy mindegy mennyi a sebzése az ellenséges lénynek, ha a patronodnak 1nél több az élete akkor biztos osztódni fog, illetve legrosszabb esetben is 1 lap húzás. Malkorok pedig szerintem tempo deckbe jó, de a patron nem tempo deck, jobban jársz szerintem egy leeroy-al helyette, vagy egy emperorral.
Illetve szerintem az arcane giantek lehet jobbak mint grom + leeroy, de tudom hogy neked nincsenek egyenlőre giantek. Nekem perpill 2 giant van, plusz egy charge, egy faceless meg egy tech blood warriors. Blood warriors lehet halott lap ugyhogy nem tennék kettőt a deckbe, de egyet mindenképp tennék mert attól függöen hogy mi ellen játszol, nagyon sokat segithet. Egyrészt ki tudsz vele tenni egy körből giant boardot, de nem is ez a legérdekesebb, hanem hogy pl aggro/zoo ellen jó lehet több pyro, és blood warriorssal 2nél többet is ki tudsz játszani, vagy pl egy mage ellen nem biztos hogy elég a deckben lévő 2 patron mert 2 flamestrikeal teljesen megold 2 patron boardot, egyrészt alternativ win condition a charge giantek vagy a grom+leeroy, de a blood warriorssal meg tudod tölteni a kezed patronokkal, igy hiába szed le 2 board patront flamestrikeal. Vagy ha épp laphuzás kell nagyon akkor lehet acolyte-al kombózni.
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
Egyiket se. Várd meg mig kicsit összeszedi magát a meta, hogy tudd mit érdemes craftolni. 2-3 hét
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
jr1994
addikt
Megtörtént a 30 pakk nyitás
Akad jó pár jóféle rare, pl. meglett a második Kodo, 2x Wild Pyromancer (egy se volt eddig), stb. Epicek: Bestial Wrath, Bane of Doom, Shield Slam, Preparation, Mountain Giant. Legend: Millhouse Manastorm
Grizlisandor: te hogy nyitottál 15 pakkból 3 legendet?
Arany verzió: Flesheating Ghoul, Blessed Champion, Nourish, Tauren Warrior.
De Nourish-ból pl normál verzióban is nyitottam hármat, akkor ugye érdemes az aranyat is törni a fölösleges +1 simán kívül? Nincs gyűjtő hajlamom, nem fog különösebben fájni az arany verzióért a szívem. Ha a disenchant extra cards-ra megyek, akkor ugye megmarad a két sima + az arany verzió és később tudom az aranyat is törni?
Csináltam magamnak feladatot bőven, ennyi új kártya közül a jókat beépíteni nem egy-két óra lesz
(#55906) Cathfaern: ez is egy jó ötlet, most még van időm de húzósabb napokon lehet én is így fogom csinálni.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
KaraDani
addikt
Hogy manapság mekkora szenvedés letudni egy pala questet. Nincs olyan pala deck amit szeretnék, gondoltam gyorsan lezúzom wildban secretpalával rank 15 ön. Erre jön egy warrior aki T4 kirak egy chillwind yetit, én meg T6 MC-ig tökéletesen húzva agyonverem. Olyan rosszul éreztem magam, concedeltem inkább. Csak így meg sosem lesz meg az 5 win
-
JNashville
senior tag
válasz KaraDani #55913 üzenetére
Ha már Wild, beteg módon lehet farmolni a wint így hónap végén. Most először próbáltam ott játszani, nem túlzok, Rank 25-től 15-ig vereség nélkül jutottam el, ráadásul főleg aggro paklikkal, új wardenes beast druidot teszteltem főleg. Standardban ellenben most lett meg a r10, nem kis szenvedéssel...
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
grizlisandor
veterán
válasz KaraDani #55913 üzenetére
Én, ha tehetném ilyen Control Anyfin Paladint tolnék.
Jokeh tolta ezzel pár napja(katt)
Ezt meg ma Krippnél láttam(katt) -
ThySoul
senior tag
válasz K1nG HuNp #55917 üzenetére
Annyira szeretem ezt...most komolyan, te mindent megveszel vagy mi?
Értem én, hogy a warez csúnya dolog, de azért na, minden zenét, filmet megvásárolsz? (Gondolom weblap alatt az NCore-ra gondoltál...és nem BabyRage, csak nem szeretem azt mikor valaki kiakad NCore-ra. Például a nemrég megjelent No Man's Sky-nál aki elsőnek leszeste torrentről az megspórolt magának 60 eurót) -
Tbs82
tag
Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne, hogy később kezdtem a játékot a naxxramas küldetés nekem már nem elérhető.
Viszont olyan kérdésem lenne, hogy pl a webspinner lap amit mondjuk wild módban tudnék használni craftolható-e ?
Mert én a craft menüben nem találtam, ott is lehet valahogy wild-ra átállítani ?
Vagy nem elérhető ez a lap számomra?
Köszi !
-
föccer
nagyúr
válasz ThySoul #55918 üzenetére
Csak olyan szoftverem van ami ingyenes, vagy megvettem, zenét online hallhatok, tipikusan spotify vagy youtube, filmeket eleve keveset nézek, és ha igen, azt is eredeti lemezről, tipikusan BR-ről. Nincs NCore regisztrációm, sem egyéb torrent oldali regisztációm. Sőt, nincs telepítve torrent kliens a gépemen, a telefonom sincs rootolva. Ugyan akkor nem járok éjjelente lakásokba betörni, vagy autókat feltörni, nem lopok a boltból és nem molesztálom a nőket. Olyan hihetettlen ez?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz ígyvanferi #55925 üzenetére
#ironiadetektort kapcsold be és olvasd vissza az előzményeket.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Kanczy
veterán
Csodálatos kikapni 0-0 arénában egy folyamatosan misplayelő, de Lightbombos, Sylvanas-os, Deathwinges priesttől
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
micafighter
nagyúr
Tudjátok hogy a resurrect hogy müködik? Az érdekelne konkrétan, hogy ha visszahozok egy lényt, és azt megölik ismét, akkor ezután kettő lesz belőle a temetőben, vagy csak egy? Például:
Egyetlen lényem amit kijátszottam eddig a Deathlord. Megölik, és visszahozom resurrect-el. Ez után megölik megint. A játék hogy tekint erre, 1 Deathlord lesz a "temetőben", vagy kettő? Ez érdekelne hogy ha pl ezután kijátszok egy másik lényt és az is meghal, akkor egy ujabb resurrecttel 50% esély lesz a DL-re, vagy 66%?
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz micafighter #55930 üzenetére
2
Én tegnap ThySoul kolléga kiséretében találkoztam egy dupla ressurect, onyx bishop priestel, ami mind a 4/7eset tamasztotta fel
[ Szerkesztve ]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz micafighter #55930 üzenetére
2
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz micafighter #55933 üzenetére
Néha nagyon jól tud jönni az az auchenai resurrect, ha a kezedben van a circle. Nyertem is már így, és kaptam is már ki emiatt hogy nekem /az ellenfélnek azt élesztette fel, aminek segítségével tudtam/tudott clearelni.
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
Gondolom bennem a hiba, de egyszerüen nem érzem az aggro shamant az utóbbi 2-3 napban. Hó elején ez-pz volt vele a mászás, most az 50% winrate is izzadósan megy.
A rentgeteg hunter könnyen punishol ha szarul húzok, de még ha jól is akkor sem tudok mindig mit kezdeni a fix turn6 hyena turn8 call of the skillel..A druida viszont meglepően jó Bár szerintem már hagyom a legendet a francba, így 3 nappal a vége előtt, majd köv seasonban esetleg
-
NyxNyxNyx
addikt
Golden priest rank 10-en, shadow word horror-ral és annoy-o-tron-nal.
-
-
DaveNo1
veterán
Xixo miracle druiddal oktatott előbb versenyen, döntő jön.
You are not prepared.
-
thesound
addikt
válasz micafighter #55943 üzenetére
gondolom a xixo-t kerested
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Kanczy
veterán
Hupasztmek, majdnem kiégetett ez a Yogg is
-
h3lios
addikt
Anyfin paladin ellen Turn 5 Lethal a zooval... Méghogy nem face deck ez a fos...
És ez nem valami rank 20 ladder mecs volt, hanem 1 bajnokság. Hozzáteszem, hogy Xixo nem húzta be a pyrokat és a Consec-et..[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
rocket
nagyúr
Jo ez Brawl,Hunter ellen 16HP 3 lap kezben 3 minion lent, ellenfel keze es boardja ures, valaszt T9 King Krush arcba, megoltem, valaszt T10 King Krush
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
fogtunder
nagyúr
válasz h3lios #55947 üzenetére
ha nincs mit leütni, akkor mit csináljon? inkább ne támadjon, hogy nehogy fostaliga face pakli legyen? és ha összejön a T5 lethal, akkor meg hagyja ki?
a Zoo továbbra is board control pakli, a face paklik sokkal több direkt sebet és charge lényt játszanak, és amúgy lefossák a boardot, ha ezt egy zoo-val csinálod, kb. garantált, hogy kikapsz az esetek többségében.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Kanczy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest