Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Nah újra felpakoltam a HS-t és ott tartok ahol abbahagytam. Akármit csinálok - vesztek, vesztek és vesztek. Nem lesz hosszú életű!
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
föccer
nagyúr
Nagy kihagyés után ne csodálkozz. Egy csomó lapod nincs meg, nem ismered a paklikat, így eleve nehéz. Én is boxzsákot játszok, de azért elmegy.
üdv ,föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #55452 üzenetére
Igen. Standard mód. Ez alapján kezdtem ingyenes lapokkal: [link].
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Sirandrish
legenda
ÉS meddig jutsz?
Mennyire csak basic lapjaid vannak? Dust?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
XharX
aktív tag
A standard ranked ebben a hónapban felejtős szerintem(gondolom mindenki farmol), ha kezdő vagy. Barátnőm is panaszkodott, hogy nem tud 20 alá menni, mondom adja ide az accot, erre kíváncsi vagyok. R20-n sorozatban cthun wari, tempo mage, cthun druid stb. És nem budget baromságok, hanem teljes deckek. De pl tegnap r23-n másik ismerős arról küldött képet, hogy ellenfele egy szilvát meg egy rangát dobott ki elé.
-
micafighter
nagyúr
Hála a ranked reset rendszernek, hiába voltál évekig minden hónapban legend, 2 hónap kihagyás után kezdheted rank 25ről a laddert
Nem azt mondom hogy ne legyen reset, de abbol is látszik amit irtál, hogy a jelenlegi reset feleslegesen baromi nagy, és leginkább a casual játékosok szivják a levét. De ennek a nagy resetnek köszönhető az is hogy a rank 5 minden honapban grind fest.
Más: Barnes value [link] A többi se rossz amugy, érdemes az elejétől nézni
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #55456 üzenetére
Van vagy 275!
-
föccer
nagyúr
Az sajna nem sok mindenre elég. 4-5000 dusttal más lehet építeni egész normális paklit. Mármint nem paklikat, csak paklit.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
föccer
nagyúr
Érdemes megcsinálni a kiegészítőket, elég sok jó lap van közöttük. Ha nagyon flusztrál, hogy nincsenek lapjaid, akkor vegyél egy 60-as pakkot, abból lesz dust valamennyi. Nem túl gazdaságos, de járható út. Tizenpárezer fonrint.
üdv, föccer
-
micafighter
nagyúr
Na jolvan gyerekek ez vicc, 7. meccsem ma, 4. priest..
-
matolcsim
csendes tag
így van Innkeeper. vagy, ha nem akarsz letölteni semmit, akkor itt[link], ha regisztrálsz, az adatlapodon ki tudod tölteni a kollekciót. utána meg át tudjuk nézni.
-
Sirandrish
legenda
Csináltam egy ilyen olcsóbb C'Thun druidot és tetszik. Hol tudnék fejleszteni rajta?
Legendeken kívül...telne rá, de annyit nem akarok rászánni, meg tartogatom a dustot a kövi sok lapos kiegre
Ha már goldom nem sok van, legalább dustból tudjak majd craftolgatni[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
micafighter
nagyúr
Nálam rankeden is előjött most az UNKNOWN bug, amikor nem irja ki az ellenfél nevét, mulligan alatt az ellenfél kasztját se irta Gépről lehet jobban látszódik, a telefonon a hőséből láttam egy miliméteres csikot, abból találtam ki hogy valoszinüleg mage ellen kell mulliganelnem..
Az csak mellékes hogy a rangot se mutatja rankeden meccs közben..
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz Sirandrish #55468 üzenetére
Twin Emperor Veklor, de az legend, esetleg egy mulch, egy nourish nem lenne rossz, de amúgy rendben van. -
Balathruin
veterán
Thaurissan szerintem nem kell bele, inkább Nourish vagy Bog creeper.
-
kchryss
veterán
Pár hónapja mikor kezdtem én is ezekkel az ingyenes deckekkel ismerkedtem a játékkal. Nem mindegyik kasztnak egyformán erősek a kezdő lapjai így ezek a deckek is eltérő erősségűek.
Druida, mágus és paladin amit ajánlani tudok ezek közül azokkal kezdőként is volt sikerélményem. Ezeket erőltesd. Ha Cthun megvan akkor azt érdemes belecsempészni főleg a druida deckbe. Ha még nincs meg akkor megkapod ha nyitsz egy Old Gods packot (arénában alapból kapsz 1-et eredménytől függetlenül).
A rouge és warlock emlékeim szerint szörnyű volt alig nyertem velük, de lehet hogy csak bonyolultabb a játék velük és én hibáztam.
Sámán, pap, hunter nem voltak nagyon jók, de annyira rosszak sem, volt néha sikerélmény.
Warriorra már nem emlékszem, de talán a jobbak közé tartozott.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz KaraDani #55470 üzenetére
& Balathruin Nourish már ment bele a kép készítése után mert kellett a laphúzás.
Egy Drake helyett tettem be, de ha szerintetek Thaurissan nem kell, akkor ahelyett megy vissza a másik drakeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
KaraDani
addikt
válasz Sirandrish #55473 üzenetére
Én szerintem egy rootstól szabadulnék meg vagy/és egy beckoner of eviltől. Van 2 2 dropp 4 3 drop, ez alapból rengeteg a druidnak amikor ott az innervate, wg, mire keeper. Emperort tartanám, egy korai innervatelt emperor druidban magában meccset tud nyerni. Druidban sokkal értékesebb, mert előbb tudod kicsalni.
-
Sirandrish
legenda
válasz KaraDani #55474 üzenetére
És mit tennél be helyette?
Egyébként azért a sok early game mert elég sok Zoo jön szembe és ezzel így kordában tudom tartani a boardotEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
itldj
aktív tag
Nekem most így néz ki a koton druid: kátun-kátun
Ami neked első ránézésre hiányzik az valami valami removal. Pl. Mulch, vagy Feral Rage. Ha van Szilvia én keresnék neki helyet, beckoner sima vanilla 2 drop, ha van 2 living roots akkor nem kell (max 1) mert úgyis rampolni akarsz. Ha meg kicsalsz idő előtt egy twilight, eldert, emperort, vagy drak arrakoat, utána fusson az ellenfél a board után. -
Sirandrish
legenda
-
K1nG HuNp
őstag
Én picit jobban beleástam magam az OTK warriorok világába, és megtaláltam LOKShadow mostani prelimes deckjét, aki shield block helyett patront, loot hoarder helyett whirlwindet illetve ichor helyett berserkert játszik.
Viable ez a deck, vagy jobb a standardnak mondható változat?(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
Kanczy
veterán
6-tól lehet becsekkolni a versenyre? Köszi
mica: Megnéztem a videót, és abszolút egyetértek vele. Sokkal nehezebb ilyen stílusú paklit játszani, és egy-egy hiba vereséget jelenthet, ellentétben az autopilot curve deck-ekkel. Ezzel együtt számomra kikapni rosszabb tőlük, mert ha jól csinálja valaki, esélyed sincs counterplay-re nagyon sokszor
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Kanczy #55480 üzenetére
Nem kell becsekkolni Elég hülyén van megfogalmazva az emailjük "may require players to check in". De nincs semmi ilyesmi. 6kor legenrálódik az ágrazj és uccu neki
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
K1nG HuNp
őstag
válasz ThySoul #55482 üzenetére
Kevés benne a cycle nekem
Bár az alap meg tul sok, 1 kártyával a deckemben 1 hpn elkezdtem bmelni, acolyteval es loot hoarderrel, gondolhatod ki kapott ki mikozben 50 dmg fekudt a kezemben(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
K1nG HuNp
őstag
Az ellenfeled, az a 3 meccs amit egy emberrel játszol, tehát a ThySoullal játszott meccseid alatt nem változtathatsz a deckedben, utána nyugodtan, amig nem jön a kövi ellenfél.
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
KaraDani
addikt
Nem úgy volt, hogy az ágrajz 6 tól éles? Most regeltem, de már kész az ágrajz, nem is enged check in-elni, vagy csak én bénázok? ,
Visszaszívva, kis várakozás és refreshelgetés után, berakott
(#55490) K1nG HuNp: a te kezed volt benne, vagy magától, csak lassan frissül? Csak a jövőre nézve, hogy tudjam, hogy működik az oldal
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Nekem a brawl sikerült elsőre, bár paráztam rendesen az itt olvasottak alapján.
Ez a Resurrect Priest agyvérzésként hat rám. Nincs elég leszedésem a Midrange shámánomban.
Jelenleg így néz ki a Midrange shámánom[kép], mit változtatnátok rajta?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz KaraDani #55489 üzenetére
Az én kezem volt benne, mert nekem is ez az első ugyebár, és türelmetlenségemben 40kor már leseedeltem mindenkit és kiraktam a bracketet, legközelebb nem lesz ilyen nyugi
-
h3lios
addikt
Nem semmi, a team 5 tényleg teljesítette amit kértek a játékosok. Mégis bekerült a játékba az undead kaszt. Kivették a Priestet és kaptunk helyette 1 ilyet... Elég sokat játszok most a Scamaz féle listával ami futtat 2 ressurect-et, 2 Bishop-ot és Barnest. Hát elég broken dolgokat lehet vele csinálni és bár nem gondoltam volna, de Bishop és a Fiest nagyon durván jók lettek.
B-tag: H3lios#2825
-
Tbs82
tag
Hogy látom az ellenfelemet ?
Mobilról szoktam játszatni ott nem láttam, most beléptem laptopon de ott sem jelenik meg semmi ?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz micafighter #55498 üzenetére
Sajnos igen, 12 emberre nem tudott jobb ágrajzot irni single eliminationnal es bronzmeccsel
2 négyzeteivel jönnek csak ki 0 erőnyerős ágrajzok[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz netpeti98 #55497 üzenetére
Parancsolj !
Az övében Cairne helyett Y'shaarj van, de mivel nincs meg ezért én 1 Cairne-t raktam be. Tökéletesen szinergizál az összes többi lappal. Ha esetleg ő sincs meg mehet be egy 2. entomb.B-tag: H3lios#2825
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest