Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizi90
aktív tag
Ez a mostani Barnes-os priest meta teljesen kiéget. Ha priest-et látok lassan már egyből megy a concede. /napibabyrage
iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE
-
KaraDani
addikt
válasz h3lios #55952 üzenetére
Amit te faceshamannak hívsz annak is aggroshaman a neve. Az elején az is boardcontrolra törekszik, vagy megver boardról, vagy később amikor van elég manája leburstol. És a zoo ennél kevésbé aggro, mert annak kézből nincs átlagban olyan burstje mint a shamannak.
Egy face deck nem tradel, leszarja a boardot, mindent az arcodba küld gondolkodás nélkül ezekhez képest. Ehhez kell csomó olcsó minion amik vagy sticky-k (pl worgen, creeper) vagy chargeosak, plusz a spellek a végére. Standard óta kevesebb a van ezekből összességében, így nem is nagyon látni olyan facedeckket mint a régi facehunter. -
K1nG HuNp
őstag
Remélem nerfelik, ennyire azért egy bármilyen aggro deck sem rákos és visszahozhatatlan:[link]
Vagy az a counterplay, hogy nem játszom ki az erős kártyáimat?(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
-
h3lios
addikt
válasz tomazin #55957 üzenetére
OP-nek most sem nevezném, egyszerűen most kapott 1 minion based paklit.
Arról nem is beszélve, hogy vannak rá tökéletes counterek. Ha Shaman ellen kell játszani kapsz 1 hexet és gyakorlatilag onnantól kezdve dobhatod ki a 2 bishop-ot és a 2 resurrect-et. Mage ellen ugyan ez a bari.Legutóbbi én C'Thun Warriorral és Control Palával vertem el 1 ilyen priestet, akinek ráadásul tökéletesen jött a curve. Volt T3 Blademaster, aztán rá Resurrect, Bishop, Fiest, arra is Bishop. Pech volt számára, hogy palával mindenre volt aldor és humility így gyakorlatilag fel is dughatta magának a cuccait. Ha meg már minden vissza élesztés kiment mehetett rá a brawl / pyro + EQ, onnantól meg sima volt a meccs.
Most egyedül azt nem tudom eldönteni, hogy melyik verziót érdemes futtatni... Azt, amiben Blademaster + Fiest van, illetve Rag és Ysera. Vagy azt, amiben van Dr. lény és N'zoth.
B-tag: H3lios#2825
-
K1nG HuNp
őstag
válasz szinesz.bob #55959 üzenetére
Nekem ez volt az elso honapom, igazabol 3 hetem amiben rankedeztem, az r5 konnyeden ment, az 500 win a shamannal mar neccesebb volt, de sikerult
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
thesound
addikt
Kemények vagytok. Nekem 2 év alatt nincs 6k winem, nemhogy 500 win 3 hét alatt.
Respect.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
K1nG HuNp
őstag
válasz thesound #55961 üzenetére
Igazabol 700 win korul volt ez a honapom, ki is egtem picit Suliidoben szerintem minden honapban r5(a honap vegi 400 dustert) es kezcsok, nem lesz idom ennyit farmolni. Még a warriorhoz kell 300 win, a többi kaszt meg nem igazan erdekel mar.
[ Szerkesztve ]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
-
K1nG HuNp
őstag
válasz DaveNo1 #55968 üzenetére
4.3 perces az average gamem(8.1 turn), 62% winratel a wild farmolás miatt, és még így sincs minden meccs a trackerben mert néha lusta voltam elindítani
Thijs OTK Egg Warriort játszik. [link]
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz szinesz.bob #55959 üzenetére
Gratula a kitartáshoz mindkettőtöknek bár ha szórakozás akkor nem biztos hogy sok kitartás kell
Mindenesetre szép eredmény.
Napi átlag hány órát játszol HSel?
(#55970) rocket nem tudom megnézni a decklistet telorol de az OTK wari valószínűleg kombo deck, ami az egyik legtöbb gondolkodást és döntéshozást igényli.
Yogg meg egyébként sok decknek az egyetlen viable nzoth counter.
[ Szerkesztve ]
-
szinesz.bob
senior tag
válasz micafighter #55974 üzenetére
Köszi! Munka helyett ment 8-10 ben átlag.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz micafighter #55973 üzenetére
Wild rank20 aggro shamannal, uccu neki rank10re feljottem loose nelkul, aztan ha paladin az ellenfél concede, meg rank9rol most visszabb kellene maszni picit mert sok az nzoth deck is. Ugyan az mint anno(meg még most is) a rank20 farm, csak wildben 2-3x könnyebbek a meccsek, főleg így hó végén
Nekem pl erre lett kitalálva, régen ugye nem tudtál egyszerre 2 ladderen játszani. Most viszont simán felhuzod a r5öt standardon utána a napi limitet meg a gold herot tudod wildben farmolni[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Dupla lethal volt
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
K1nG HuNp
őstag
Ilyet sem volt még szerencsém látni:
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz K1nG HuNp #55981 üzenetére
a béka feneke alatt a népszerűsége, főleg miután a gamblerezésnek is vége. A facecam levétele régebbi ennél, lassan egy éves, de nem látja értelmét visszatenni. Ugyanakkor a yt videókon van cam, meg rendes hang is. Gyáva ember, aki miután lebukott (kamu reddit postokkal, mutogatással), csak elbújt a továbbiak elől. A nevét változtatta meg még anno InormousD-re (állítólag viccből, fogadásból, de ki tudja), azért is van az lerejtve. Igaz, megváltoztathatta volna miért nem tette? Ráadásul ingyenes reset is volt. A modja, "pr-osa" egy izraeli pasas volt Inormous néven, anno streamelgetett is és válaszolt a kérdésekre, de elég gyenge tűzoltás volt. Igaz, a reddites PR-nak talán nem tett jót hogy fuckface-nek nevezett mindenkit aki kritizált akár finom hangnemben is. Aztán egy ideje eltűnt ő is. Massan chatje továbbra is szinte halott, hiába látja ha kérdezel valamit, vagy nem válaszol vagy kitér.
[ Szerkesztve ]
-
ThySoul
senior tag
Más is tapasztalt a napokban DC-t gépről játszva? Telefonon minden ok, de gépről néha kihagy. (A net tuti nem hibás, sosem volt még vele gond az utóbbi 1 évben....)
-
NyxNyxNyx
addikt
Kripp purify priestjét próbálom most kicsi változtatásokkal. Eddig 1/1, majd még később írok hogy ment, de eddig nagyon fun A cél az 50% winrate. Kéne bele shadowflame és egész jó lenne a deck.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
Ragnaros Lightlord miért nem priest lap
giorgio: Mint a funnel cake-es 3/6
szerk.: Holy shit, purify priest mirror
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz netpeti98 #55991 üzenetére
De amúgy viccen kívül, ez a purify nem annyira* rossz. Már tudom miért gondolták azt, hogy 1 manáért kockázatos, de azzal lehet, hogy már nem is csak fun tier 4 deck lenne, hanem tier 2-3.
*Az biztos, hogy a purify nem a játék legrosszabb lapja. Házon belül keresgélve is erősebb (így, hogy van helye), mint az innerfire priest lapjai, confuse, convert, lightwell, mass dispell, sw horror, mindgames, stb...
A sima silence meg egyenes brutál lap ebben a deckben. Barnes synergy, meg sokszor egy innervate amit nem muszáj elhasználnod. Például kirakod az ancient watcher-t, és nem silenceled le egyből. Szóval az ellenfél leütheti vagy nem. Ha leüti, akkor volt 1 lapból egy 2 mana 4/5-öd, ha nem üti le, akkor meg innervate yeti.
ThySoul: Lehet inkább elindítok egy felvételt, ha nem gáz. Ha történik valami felettébb izgalmas, felrakom.
[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
válasz K1nG HuNp #55981 üzenetére
Massan érdekes téma... vannak fura dolgai viszont a játék stílusa a játéka tetszik. Youtubon minden nap tölt fel egy videót, stílusa változó.. van mikor egészet végig káromkodja meg van amikor kommenteli hogy mit miért nem játszik még ki stb. Én szeretem nézni.
Ja és hogy youtube nézettség elvileg valós
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
NyxNyxNyx
addikt
Na 5W 4L-nál abbahagytam. Fun volt, főleg az elején mikor nyeregettem. Egyik lose 50-50 rag lövésen ment el beast druid ellen, volt freeze mage (ami ellen kb 0% az esély), tempo mage (mind a 4 silence az utolsó 15 lapomban volt) és a végén egy leeroy combós handlockszerűség.
Összességében elégedett vagyok, itt a decklist. Ysera egyszer sem látott play-t, nem tudom mire cseréljem ki, Ysaarj nagyon jó volt.
Nekem ez a 9 lejátszott meccs egy nap alatt (arénán kívül) szerintem az utóbbi hónapok rekordja magasan.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Terc! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs