Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    Többen is kérdezték már, hogy mit craftoljanak, egy kis segítség hozzá, de persze ez szigorúan csak az én véleményem. A fő javaslat egyébként továbbra is a "semmit", gyorsan változik még a meta.

    Classic
    -Nem hiba nagy hatású class semleges legendeket gyártani, ilyen pl Sylvanas, Ysera, Ragnaros, de látni kell, hogy ezek főleg lassabb meta esetén hasznosak.
    -Szerintem hiba 1-1 régen elfeledett, de most ismét feltűnt legendek gyártása, pláne, ha csak 1-2 deckbe jók, pl Cairne, Onyxia.
    -Class legendek közül Tirion állta ki leginkább az idő próbáját.
    -Tech lapokat csak akkor craftolnék, ha nagyon hiányoznak, és ha már a nem tech legenedek is megvannak, pl Harrison.

    TGT
    -Az egyetlen ajánlott lap innen Justicar, a többi csak 1-1 deckben tűnik fel, és néha pillanatok alatt el is tűnik, pl Chillmaw, Gormok.

    WOG
    -A 4 old god közül C'Thun-t mindenki megkapta, a maradék háromból N'Zoth tűnik a legjobbnak, Yogg-Saron egyértelműen fun lap, Y'Shaarj pedig a leggyengébb.
    -Ha nagyon szeretnél C'Thun decket futtatni, akkor Twin Emperor nem árt a deckbe.
    -A neutral lapok közül Deathwing tűnt fel Brian Kieblernél, de ő dragon mániás. Hogger jó C'Thun counter, control wari deckben láttam leginkább, de én egyelőre nem ajánlom.
    -A class legendek közül egyelőre jónak tűnik Ragnaros, Fandral, Xaril - de ezeket jó esetben is csak az adott class-szal tudod használni, és ott sem minden deckben. Futottak még kategória: Malkorok, Huhuran, Hallazeal, Volazj.
    -Egyértelműen gyengének tűnik (egyelőre): Nat, Boogey, Zerus, Mukla, Cho, Anomalus, Soggoth. Nem mondom, hogy ezeket már most törném, de nem sok hiányzik hozzá.

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák