-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizi90
aktív tag
válasz F-ECT$ #49798 üzenetére
Már ha sikerült buffolni, 10/10-ként nem sok hatása van és utána úgyis egyből hal. Druid ellenem játszotta ki, még boardom is maradt, amivel egyből leszedtem, mage ellen meg nekem nem volt esélyem mert poly-zta.
Amúgy nem kellett volna rá egy "cannot be transformed" flag? Tudom akkor a mage meg shaman elvesztené a leszedését, de lore szempontból kicsit vices, hogy a mage birkává változtatja.
iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE
-
-
h3lios
addikt
válasz F-ECT$ #49796 üzenetére
Aha. Tegnap sikeres vizsgám volt, megünnepeltem, egyébként is hiányzott még pár lego, rag-ot hálistennek be is bontottam.
Egyébként ez a rák ami most a metán megy kicsit nevetséges. Zoo, faceshaman t5-6-ban el is veri, pedig priest-el megyek...
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
Redcaster
őstag
Na itt van az én statisztikám is:
71 pack
Common: 49 (7 golden)
Rare: 34 (3 golden)
Epic: 11 (1 golden)
Legendary: 4 (Huhuran, Malkorok, Nat, Yogg-Saron (0 golden)1185 dust jön még a 12k-hoz.
Yogg-Saront hála Istennek kinyitottam, ennél nagyobb mázlim még nem volt
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
279 pack-ot nyitottam:
-13+C'Thun legendet kaptam, csak kettő duplicate, ez picit átlag alatt van, 9 legend hiányzik
-14 epic hiányzik ha duplikáltakat is számolom, ez nem rossz
-Commonból minden meglett simán, rare necces volt, egyik warrior lap (shieldbearer) a legvégén lett csak meg a második.
-van elég dustom a maradék craftolására, tehát ennyi pack kb elég a teljes kollekcióhoz, igaz szerintem ehhez kellett némi dust amit korábban gyűjtöttem. Már nem emlékszem, hogy ez pontosan hogy volt.Játszottam is már kicsit:
-Deathrattle hunter: elég gyengének éreztem, főleg face shaman ellen, igaz még a paklikat finomítani kell (túl magas volt a curve), de többet vártam
-C'Thun warrior: ez viszont igen korrektnek tűnik. 8 manás Doomcaller aki visszahozza a C'Thunt ha már meghalt, ez nagyon tuti, ugyanis megtartja a buffokat, tehát nem kell előről kezdeni... Így tudtam verni reno/fatigue warriort is végtelen páncéllal. -
Dyde
aktív tag
78 pakkból 3 legends (boogey, meg a szar oldgod...) és 12 epic
-
rumos XIII
aktív tag
Asszony amint belépett, kapott egy C'Thun-t, de én nem, miééért?
Jaaa, énis kaptam, csak rákellet menni a pakli bontásra.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Új infó, pont most játszok priestként C'thun mirror -t csak az ellenfél Druid.
Ha ellopod Entomb-al, az ő minionjai tovább buffolják a sajátját, tehát megkapod az ellopot kotonra a statokat.
Egyébként a Shamanra kellett volna az a nerf - >Doomhammer 2/6, rockbitter + 2 dam, így ez OP AF.
(#49790) Peetey91
Nekem eddig nem tetszik, ha felhúzod akkor nyertél ha jó volt a curve, ha nem akkor lose.
[ Szerkesztve ]
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Ez a C'Thun druid deck jó lehet, érdemes lenne erre gyúrni, ha egy druid decket szeretnék összerakni? Vagy mit tudnátok tanácsolni (nem feltétlen druid)? Kb. 60 pakkom lesz és régi szünet után térek vissza újra a játékba, tehát közel sincs minden legendarym stb. -
Kanczy
veterán
És már el is kezdődtek a Yogg videók. Amikor eszeveszett király és amikor megaláz
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
addikt
-
h3lios
addikt
válasz micafighter #49784 üzenetére
Szerintem nem jó lap, mert az kell hozzá, hogy az ellenfélnek boardja legyen. Ha pedig 1 vagy 2 minionja van kint, akkor vannak nála jobb megoldások.
-
tomazin
veterán
Feljavultam 60/2re. Swagnaros powa
-
h3lios
addikt
Nekem a végére 240-ből:
- 9 legendary, ebből csak 1 duplicate Xaril esetén
Nem jött viszont golden lego, aminek már nem ártana, mert elvieken 200 packonként szokott esegetni...
Csak azért nem panaszkodom, mert jókat nyitottam, majdnem minden classlegend kijött és hála a jóistennek sikerült dodge-olni az ilyen nat féle sz.rokat. A legutolsó packban 1 boogy monster volt, de azt lesz.rom, 1 crap legend belefér, legalább 400 dust jár utána.Ami 240 pack után hiányzik:
-2 forbidden ancient - > meh kategória
-1 whisps of the old gods -> crap
-1 hunter legend
-1 call of the wild
-2 cabalist's tome ->jó lap
-1 forbidden healing -> 1 elég kategória
-1 priest legend -> crap
-1 embrace the shadow -> 1 elég kategória
-1 blade of c'thun
-1 shaman legend
1-1 warlock epic -> mindkettő crap, de 1-1 elég
-2 tentacles for arms (nekem ugyan nem hiányzik )
-1 Blood warriors (a másik pl. golden) -> 1 max elég lesz
- shifter zerus
- nat
-1 cyclopian horror -> crap
-1 darkspeaker -> 1 tech lapnak elég
-2 ancient harbringer -> crap
-1 doomsayer ->crap
- mukla
- emperor
- 2 blood of the ancient one ->crap
- tauntos nagy legend
- DW
- 3 old godEzek közül amikre valóban szükségem is van: 1 Call of the Wild (400 Dust), Hunter Lego (1600), 1 Blade of C'thun (400), Shaman Legend (1600), Zerus, de ő vele még várok (1600), Emperor (1600), legalább 2 old god (3200) Ez összesen: 10400 Dust és akkor még marad is 7k dustom a későbbi craftokra.
Ez 1 kicsi statisztikának is szolgálhat, hogy nagyobb pack mennyiség mire elég. Ha nem hajtotok teljes kollekcióra, akkor 150 körüli pack is elég lehet, de akkor nem igazán lesznek lapok deck ötletekhez, csak a top tierhez.
-
fogtunder
nagyúr
az a maximum, az átlag mindig 20-25 volt.
amúgy az első 5 ingyen pakkból lett még egy herald és egy twilight's hammer. a ranked viszont totális káosz, bár állítólag a face shaman még mindig OP, megnézném, hogy egy koton druid kismillió tauntján hogy mennek át vele, akik szerint az, és mit csinálnak, ha 10. körben üres a board, szemben meg ott van egy 15/15.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
tomazin
veterán
50pack, pity timer 37.nel kapcsolt be. 1leg.
-
F-ECT$
titán
válasz JNashville #49776 üzenetére
Egyelőre? Mindig nagy a szórás kis mintán.
Dive ever, work never.
-
ígyvanferi
addikt
Basszus! Nyomom keményen wild casualban tempomage-dzsel a meccseket, már nyertem 3-at, amikor is leesett, hogy marhára nem itt kéne az ingyen pakkokért játszani...
-
mkbla
senior tag
thx, akkor nekiállok, csak kérdés mint amit itt kolléga emlitett előbb pár hsz-szel, hogy érdemes még most is classic pakkokat nyitogatni?
Meddig kell megnyernem a 7 meccset a maradék 5 bonusért?''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
-
mkbla
senior tag
Akkor most már érdemes nekiesni és ész nélkül nyitogatni a pakkokat? Rákölteni ez idáig spórolt coinokat, kb 6500-at? vagy inkább várjak kicsit hátha később jobban adja jo lapokat? vagy van valami összefüggés, hogy egyszerre 1-10-100-at nyitsz? az eddig kapott 8 pakkbol nem nyitottam semmi értelmeset... most harcolok még 5ért...
[ Szerkesztve ]
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
DopeBob
addikt
70 pack, 2 legend... nat meg boogey...
de hát nem akarok panaszkodni a kiváló faceless behemoth-ból nyitottam 10-et, plusz a biztonság kedvérét egyet goldben is...
MZ/X
-
Kanczy
veterán
85 pack, 5 legendary, ebből 4 class - Volazj, Xaril, Hallazeal, Cho'gall, Twin Emperor. Fandral, Ragnaros és N'Zoth crafton gondolkozom, de ez így nagyon korrekt nyitás volt szerintem. A 7 Infest mondjuk eléggé meglepett úgy, hogy van olyan rare, amiből nem bontottam, de sebaj
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
vFerko
tag
109 paklibol jott:
5 legend: Yogg, ragnaros, boogeymonster (), Nzoth, princess
21 epic
1 golden epic twilight summoner (mivel ebbol jott 2 "sima" is igy ez vszinuleg 400 dust)
9 golden rare
5 golden common
+2555 dust a folosokbol (a mar meglevo 13640-hez)
asszem nem kell panaszkodnom
innentol gold gyujtes a kov kiegre -
DopeBob
addikt
válasz micafighter #49760 üzenetére
végül is megy nálam is... behuzom a packot, kidob, de ha kivárom azt a 10 percet, mire ujra belép, akkor ugy veszi, hogy már nyitva van és kikereshetem a gyűjteményből nagyon szórakoztató...
MZ/X
-
thesound
addikt
53 pakk, 2 leg.: nat és hogger
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Kanczy
veterán
Na akkor kezdjük
-
addikt
Új meta meglepő módon face shammy. Ez a remek 7/7es lap ez kb megoldja a meccsek 80%-t ha sikerül T4 kirakni..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
DaveNo1
veterán
-
DopeBob
addikt
Hát mobilon nem nagyon megy... behuzom a pack-ot, hogy nyitnám és kilép a játék
MZ/X
-
addikt
103 pakkot nyitottam az eredmény:
golden common:10
golden rare:8
golden epic:2
golden lego:1
epic:18
lego:5Legók: 2x druid, 1x nat pagle, 1x Mukla, 1x warri a golden legó pedig Yogg-Saron aminek kurvára örülök
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
fogtunder
nagyúr
Kerek 70 pakkból esett egy Mukla, Yogg, Cho'gall, Fandral, 14 epic, kb az összes common-rare és 1400 extra dust, elég jó mérleg, nem bánom, hogy nem rendeltem elő, elég lesz ez, meg a dust. Illetve még ott a 10 ingyen pakli is, plusz hagytam 150 goldot egy aréna menetre.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
EmptyParadox
senior tag
78 pack:
5 golden common
5 golden rare
20 epic
4 Legendary: Anomalus, Malkorok, Nat, Soggoth1465 dust
Jó ez.
-
DaveNo1
veterán
Hát eddig egy tescos reno lockkal alázom ezek a csoda cthun deckeket standardban De midrange shamant is elvertem, pedig az evolve OpieOP
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
JNashville
senior tag
49 pakkból:
1 Shifter Zerus
9 epic (2 golden: DOOM!, Forbidden Healing)
5-6 további golden rare és common
700 dustEzek csak szerintem elég szar számok?
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
zws
senior tag
50 pakk statisztika:
2 lego (Deathwing. Boogeymonster)
9 epic
1055 dustA számokkal elégedett vagyok a minőséggel kevésbé
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Nézzétek el nekem ezt a teljesen amatőr kérdést (játékban is az vagyok) de miért kell betörni a nerfelt lapokat? Ami lap megvan nerfelik és ennyi, vagy azokat ujra kikell nyitni és a régi megmarad olyannak amilyen? De akkor mi értelme lenne ugye az egésznek. Az új kártyák miatt a régiek már nem érnek majd semmit? Tényleg nem értem, megkavarodtam. Leírhatná valaki pár szóban mit érdemes betörni és miért.
Előre is köszönöm. -
voyager4.4
senior tag
Nah én elmegyek szántani
Mind 2 legót kinyitottam, ami érdekelt és még egy aranyat is.
Tehát 36 pakkból:
arany soggoth
sámán és huntard legók
Epicecet nem is számoltam, de azok is potyogtak.no fate but what we make
-
pachito
őstag
Sorry, már kifutottam az időből...
30 pakk utáni stat:
2 legendary (Zerus, Hogger)
9 epic (2 Call of the Wild, 2 Renounce Darkness - ebből 1 golden, meg pár másik marhaság)
3 golden rare
2 golden common9(!) Journey Below.
(ja, és goldban lekraftoltam egy Yoggot)
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
1. kép: Shifter Zerus akcióban (Yogg power fuel)
2. kép: this is madness xd (enemy DW-re sap, Sprint, Consec, Power of the Wild, Blessed Champ Yoggra, Eye for an eye, Renounce Darkness, Holy Wrath Garroshra)
3. kép: a kötelező bm (természetesen Wranglerből Krush jött)
Életem egyik legfunabb meccse (és nem azért, mert nyertem).
-
freezer922
aktív tag
Hát nem mondanám rossznak a szerencsém, kaptam egy ragnaros the swaglord-ot, soggoth illetve egy yogg sharont viszont epic-ek közül is van jó pár amit hiányolok minden classhoz úgyhogy most várakozom, hogy mit érdemes majd craftolni :x
-
h3lios
addikt
Eddig a legjobban a C'Thun Priest szuperál !
-
NyxNyxNyx
addikt
20 pack 3 epic, gg wp.
Prof: Hehe én is deck recipes dragon palával nyomtam. Priest-tel vesztettem zsinórban ötöt, aztán ezzel sikerült. Legyártottam hozzá a Chillmaw-t amivel nem is találkoztam.
A dustos gombot ti megnyomjátok így nerf után?
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
h3lios
addikt
válasz pachito #49735 üzenetére
Majdnem 9k.
Összesen sok minden összejött, majdnem minden epic meglett 1-2 craftolni való maradt. Úgy számoltam, hogy most van 17k dustom (golden lapokat nem törve), így mindent le tudok gyártani amit akarok !
A koton druid meg 1 rossz vicc, ha jól húz NEM lehet megverni. Ha kifogy a lapokból, mert nem húz jól, akkor semmit nem ver meg.
[ Szerkesztve ]
-
Prof
addikt
Eddig 8 packbol 1 epic nulla golden...
Friend listen 1 percen belul 2-en is nyitottak boogymonstert.
Deck receptel inditottam egy dragon-os palat erre nem engedi szerkeszteni a decket
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz pachito #49733 üzenetére
Na menj a francba...
Egyébként gratula, én is mákos voltam, mert majdnem mind class legendet kinyitottam, kivéve a Priestet és a Huntert, a többi már megvan.
Ti nyitottatok old God-okat ? Nekem 1-et sem sikerült, így mindet le kell craftoljam... :/
Szerk.: Utolsó packomban Boogy monster volt.
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
Sometimes lucky xd (mindkettőt craftoltam volna)
-
NyxNyxNyx
addikt
Első benyomás: Control priest is dead boys
MI a fasz, kinyírták pyro-t????? megöltem a hunter új creeperszerű szarját swp-vel és nem ölte meg a kis szarokat hanem 3/2-re sebezte a 3/3-at mielőtt meghalt. Ez kellett még gratulálok...
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Nekem is sikerült belépni és kinyitni 155 packot.
A végeredmény elég jó lett, viszont sok olyat is nyitottam amit nem kellett volna.Legendek:
- Warlock
- Druid
- Rogue
- Warrior
- Mage
- HonkerEpicből sok jött, többek között 2 golden is, viszont 3 murloc epic-et sikerült nyitni, ahol csak a fejemet fogtam, hogy ez WTF....
De nem panaszkodom, mert ennél sokkal rosszabb is lehetett volna.
-
aktív tag
-
h3lios
addikt
-
h3lios
addikt
Egyébként ez megint milyen, hogy az amcsi szerveren percre pontosan indult a játék 0 kiesés volt, az összes nagy streamer egyszerre nyitogatott 400-500 packot. Erre az EU szerverek a tervezett karbantartás után nem, hogy laggosan, de semmilyen formában nem indulnak el. Már megszokhattuk, hogy szarnak legnagyobb vásárló közönségükre, de ez az én szememben továbbra is kritikán aluli. Ha más amerikai cég szivatná így az Európai vevőit, már olyan pereket varrtak volna a nyakukba, hogy öröm lenne nézni.
-
NyxNyxNyx
addikt
Tiszta neptun tantárgyfelvétel.
-
h3lios
addikt
Közben EU down.
-
whitezo88
nagyúr
Forsen boven 50% felett van egy renounce darknesses es Yoggos deckkel. A renounce a win condition, meglepoen jol mukodik es most Yogg vitte be a wint. Adott Biteot es le tudta csapni az ellent. Elotte is nyert mar neki amikor neztem. Shield block huzas heal ezeket tolta. Meg secreteket.
-
h3lios
addikt
válasz dejaris #49720 üzenetére
Pedig ha tudná, hogy még akár lazán nyerhet is, ha tolsz 3 pyroblastot a saját arcodba.
LOL !
Kripp Evolve-olt 2 murloc-ra és kapott 1 baglyot, valamint 1 lorewalkert csak éppen taunttal. Az ellenfélnek muszáj volt arra támadni, és amikor meghalt ez történt:
Such Evolve, much wow.
Lehet nem kell reménykedni holnap délig a pack nyitásban ?![ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
At neztem americasra mikor eles let a WoG. Nyitottam egy golden yoggot, beta ota tolom, ez az elso golden legendem, persze eddig semmit se csinaltam ezen a szerveren, de eddig osszeszenvedtem 1300 dustot hozza, meg kell 1400 gold es kesz lesz a kripp fele pakli, persze thalnos nelkul. Elkepesztoen vicces vele jatszani Orak ota csak nevetek a baratommal ezen a yoggon. Egyedul csak attol felek, hogy yogg elott feladja az ellenfel
h3lios: Imadom
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
-
F-ECT$
titán
No én elteszem magam, holnap melóból nyitok majd, addigra a szerverek is magukhoz térnek remélhetőleg.
Kicsit megremegett az ujjam az előrendelésen, de aztán rájöttem, hogy pár nap és úgyis jön a rákos meta, ahhoz meg elegek a common/rare lapok, esetleg 1-1 epic/legend kell majd csak
Dive ever, work never.
-
tomazin
veterán
válasz ígyvanferi #49713 üzenetére
jól mondta amúgy Kripp.
jelenleg a deck (freeze, control szerű mage) elviszi yoggot is a hátán, de nélküle sokat javulna.(r18-on játszik, ment basic priest ellen) -
h3lios
addikt
válasz DaveNo1 #49711 üzenetére
Az egy dolog, de ha az első 3 körben lesmorc-olnak és 4. ben kipakolják ezt a 7/7-es cuccot nem tudom mivel lehetne reagálni. Talán a priest-nek vannak pyro-val és death-el erre eszközei, de azzal is nehéz lesz. Többi kasztnak akiknek nincsenek olcsó board clearjei és hard removaljai gondjai lehetnek.
Úgy látszik Amaz ellen a Deathrattle rogue is durván jó lesz !
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Amaz megy aggro shaman ellen, hát lehet vissza fogjuk még sírni az előző metát. Gyakorlatilag úgy bedarálták, mint a sz.rt. Pedig volt nála az elején 2 Wrath és 1 Swipe is.
A 7/7-el meg nem lehet mit csinálni.
-
tomazin
veterán
kripp kirakta egy egész szépen spellelt meccs után yoggot. 0db lapja volt, erre mass dispell, majd dupla sprint.
gg[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Forsen összerakott 1 random handlock decket. Elég beteg a mountain giant + shambler combo. T5-re kint van 2 db 8/8
Kripp Yogg-Saron paklit rakott össze, vagy 20 spell-t tuti elnyomott a meccsen. Fatigue előtt kitolta Yogg-ot, 2 db Sprint -> Rest in Pepperoni.
[ Szerkesztve ]
-
KTony
tag
válasz micafighter #49702 üzenetére
+ heroic brm hátlap és direkt ropeolt meg rank 20-25 közti rész tele van ilyenekkel US en már egy párszor neki fogtam hogy legalább a Brawl kat megtudjam csinálni de mindig ráhagytam annyira esélytelen és teljesen megértem amikor valamelyik kezdő ezért sír itt a fórumban .
-
whitezo88
nagyúr
nyeregetek Koton deckekkel. Az a baj hogy sok sticky szar és removal kiesésével kb aréna lett így, tempo és curve out. Illetve ki húzza fel Kotont.
De persze most mindenki ezzel tolja, majd lesz máshogy, és legalább felüdülés. Am jött aggro shaman és elvertem Koton pappal.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Arra célzol hogy golden hero? Nem jelent ez önmagában semmit. Nyert 500 ranked meccset a hőssel, de lehet hogy rank 20-on, persze az is lehet hogy rank1ben. A ropeolást meg érdemes megvárni, nálam előfordul 10-20 meccsenként hogy disconnectel az ellenfél, ez abban nyilvánul meg hogy nem csinál semmit, végig rope-ol. Az ilyen free win. Persze az más amikor ott van és az utolsó pillanatban lép mindig, az tényleg idegölő.
[ Szerkesztve ]
-
KTony
tag
Ilyenkor értem meg a kezdők sírását és még végig is ropol ki is léptem egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.