Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr_no_Name
tag
Sziasztok!
Vízforralót szeretnék venni, max 10 ezer forint értékben.
Jelenleg egy kétezer forintos fém fostalicskám van, ami 5 nap alatt olyan vízköves lesz, hogy glettelni lehetne vele és még lassú is (igen, azt hittem jó lesz a legolcsóbb).
Szeretnék egy üveg / műanyag vízforralót, ami lehetőleg vízkőszűrős, nem gyullad ki, megbízható. Nem ismerem a márkákat, nem tudom ki csinálja jól ezeket.
Esetleg van valami profi, bevált széria amivel nem lehet mellé nyúlni?
Minden nap használva lenne.
Üdv
-
Mr_no_Name
tag
Sziasztok!
Kis pici, 30 négyzetméteres lakásomba szeretnék mosógépet, vagy mosó-szárítógépet vásárolni.
A hely nagyon kevés, és eléggé párásodik a lakás, így mindenki azt mondja, hogy egy mosó-szárítógépet kéne vennem... soha nem láttam még ilyet, nem foglalkoztam még ezzel.
Maximum 150 ezer forintig tudok rá költeni. Ennyi pénzért vajon létezik olyan gép, ami rendesen mos is, illetve a ruhák tönkretétele nélkül szárít?
Milyen típusokat ajánlanátok? Vannak "sikerszériák"? Egymagam vagyok, 4-5 kg töltőtömeg bőven elég, viszont relatív pici helyen el kéne férnie a cuccnak (fürdőszoba közepén lenne, minél kisebb, annál jobb)
[ Szerkesztve ]
-
Mr_no_Name
tag
Sziasztok! Asszonykámnak tűzhelyet szeretnék venni. Kinézett hármat, természetesen a legcsicsásabb tetszik neki, bár én a Bekora szavaznék (márcsak a 60 hónap garancia miatt is).
Ti melyiket választanátok?
Beko FSM-67300GWS
Amica 508CE3.30EHTa
Gorenje EC52CLI2. kérdés: ehhez mennyire kell majd villanyt szerelni?
[ Szerkesztve ]
-
Mr_no_Name
tag
Szervusztok.
Drága asszonykámnak szeretnék sütőt nézni, de annyira kuka vagyok ebben a témában, hogy hozzátok fordulok segítségért.
A hölgy tortákat süt, hetente legalább kettőt, tehát ki lenne használva a szerkezet. Ő annyit mondott nekem, hogy ezek lennének a kritériumok:
- elektromos tűzhely (sütő + főzőlapok)
- hőlégkeveréses
- alul-felül süt
- melegen tartó funkció
- kijelzős / időzítős
- grillezős- max 150.000 Ft-ért (ezt meg én mondom )
Nem ismerem a márkákat, egyáltalán nem vagyok ebben otthon. Ha esetleg javasolnátok pár gépet azt megköszönném
-
Mr_no_Name
tag
Sziasztok! Valakinek visszajeleztek már a háztartási gépcsere programból? Lassan idő van, de se emailt, se ügyfélkapus levelet, semmit nem kaptam még :/
-
Mr_no_Name
tag
válasz berbatov2 #39644 üzenetére
jaaaaa értem... akkor már az is megvan, hogy miért van 20%-al leolcsózva azoknak a gépeknek a listája majdnem mindenhol, amik szerepelnek a rendszerben, és úgymond "menő" termékek lennének...
srácok az illetéktartozás, ugye nem kizáró ok ennél a pályázatnál? azért kérdezem, mert ha én ezt most benyújtom és kötelezettséget vállalok, akkor nem akarok bíróságra járni csalás miatt
"lejárt esedékességű, 60 napot meghaladó adó- vagy adók módjára behajtható köztartozása nem áll fenn, illetve az adóhatóság számára fizetési halasztást vagy részletfizetést engedélyezett, illetve az Európai Unió tradicionális saját forrásai címen tartozása nincs;"
azért kérdezem mert az adó ugye nem illeték.
[ Szerkesztve ]
-
Mr_no_Name
tag
válasz berbatov2 #39637 üzenetére
A vásárlási "szándékot" igazoló igazolást nem kell elküldeni, hogy neked van egy érvényes rendelésed x cégtől y termékre z megrendelő néven áfás számlát kérve?
Amúgy srácok mi van akkor, ha fingon nincs az aktuális gépem gyártási évéről? Nagyjáboli időt írtam, mert 2-3 órás netes kutatás után sem találtam meg, hogy egyáltalán azt a szériát ami nekem van egyáltalán mettől meddig gyártották. Papírom természetesen NINCS az aktuális gépről mivel kb 15-20 éves
szerk.:
berbatov2: eleve nevetségesnek tartom, hogy okmányokat kérnek tőlünk, és egyáltalán személyes adatot meg kellett adni, mivel az egész ügyfélkapun keresztül megy, ahol az első regisztráció csak személyesen történhet meg a hivatalos iratok egyeztetését követően. Viccország vagyunk gyerekek. A német kollégáim sírva röhögnek rajtam, és nem hiszik el amiket mesélek Abszurdisztánról.
[ Szerkesztve ]
-
Mr_no_Name
tag
Na negyedjére siker.
"Tájékoztatjuk, hogy támogatási kérelmének jogosultsági vizsgálata a kötelező csatolmányok megküldését, illetve a dokumentumcsatolási határidő lejáratát követően kezdődik meg, melynek eredményéről a pályázati portálon tájékozódhat."
Na most ez mi a csöcs? Nem úgy volt, hogy akinek elfogadja az instant nyert és ahogy betelik a létszám annak már azt írja, hogy sry? Most honnan tudjam, hogy megnyertük-e vagy nem?
-
Mr_no_Name
tag
Valakinek működik ez a fostömeg oldal? Nem elég, hogy múltkor is kiszopattak minket, most 16 óra 30 perc 01 másodperckor kattintottam és azóta 3 féle timeout verziót láttam. SZÁNALMAS, komolyan SZÁNALMAS ami ebben az országban történik bazdmeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest