Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
Hali!
Naszóva ha visszaemlékszel a rendszerváltáskori büfékben ilyen nagy ruszki mikrók voltak, ott felül volt egy fémlapátokból álló mikróhullám terelő.
Itt szerintem alul van vmi hasonló, mert onnan lép be a sugárzás.
Eléggé egyenletesen küldi a hullámokat.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Beni2360
félisten
Na meg volt az első péksütemény sütésem tk lisztből az új mikró sütőben. A recept 180 C fokot ír de elég volt hőlégkeveréssel 170 C fok. Hát valóban írják is, hogy 15- C fokkal lejjebb kell az előírt hőfokot venni légkeverésses sütésnel.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
KD6-3.7
őstag
Roborock Dyaddal valakinek tapasztalat? Ismerôsnél próbáltam, egész hasznosnak tûnt! Gondolkozom veszek egy ilyet!
-
Nagya21
addikt
-
Zeki
nagyúr
Víz... baktériumok, gombák tenyésztelepe. A fa.om se mosná meg szárítgatná minden porszívózás után.
Ha megpusztul az anno 90 ezres Bosch porzsák nélküli amit lent használunk, akkor megint Miele lesz mint az emeleten.
Mert a fa.om se akar nyakig poros lenni, meg tépkedni a port a hengeres szűrőről űrítéskor. De sajnos már megvan, használjuk, így kell. -
Nagya21
addikt
Jó porszívó, de a vizes tartályt minden porszívózás után takarítani kell, meg szárogatni.
Van ennek egy twin aquwash nevü porszívója, az is tud vizesen porszívózni, abba mehet porzsák is.
1600w, mivel takarítógép is egybe, nem vonatkozik rá az eu korlátozás, szív mint a marha, de cserébe nehéz is.
-
MODERÁTOR
Nem a legjobb hanem az egyik legjobb. Nekem 7 eve van, most se vennek mast. A linkelt porszivot nem ismerem. Ez a viztartalyos megoldas nekem nem tetszik, mieleben par havonta cserelsz zsakod meg 1.5 evente egy hepa filtert aztan ennyi a karbantartasa.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Swami
senior tag
-
Brandynew
őstag
Ez gondolom, hogy a darálós gépekre vonatkozik, egy ilyennel pl. semmit nem kell csinálni: https://kapszulas-kavefozo.arukereso.hu/hauser/ce-934-p477542550/
-
-
Brandynew
őstag
Sziasztok!
Kávéfőzőgépet keresek, merre induljak el?
Olyat szeretnék, ami darálós és tejes tartálya is van, amiből tud pl. lattét készíteni.
Itt jön a neheze: nem akarok pár hetente/pár havonta bajlódni a tisztításával. Van egy nagyon egyszerű gépem, amit soha nem kell tisztítani (tisztított víz megy bele, szóval vízkő sincs), és van egy másik, ami szétidegel, hogy egyfolytában tisztogatnom meg zsírozgatnom kell, mintha én lennék érte és nem fordítva.
Van ilyen?
Ha a tejes megoldásban nincs, akkor a tejes funkciót el tudom engedni. A lényeg, hogy ne kelljen karbantartani.
[ Szerkesztve ]
-
Swami
senior tag
Üdv, milyen márkájú porszívót érdemes venni?
* porzsák nélküli
* hagyományos kialakítású
* vezetékes
* 80 K- ig
Pl. Electrolux Animal,
Philips PowerPro Compact,
Karcher VC3???
Köszi!Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
Beni2360
félisten
válasz Gömbike #79271 üzenetére
Megyek és választók a MM - ban.
Meglepett ez az új mikró a kiengedő opcióval.
3p alatt a 30dk oldalát gyönyörűen kiolvasztotta.
Mosolyogtam amikor kiírta a 3p-t.
A régi mikróm össze vissza főzte a húsok széleit. Kezdek bele szeretni, jobb vétel volt mint az elmaradt NAS vétel 45 e ft-t.
Megyek fedő tálért és utána sütöm az oldalát.
Kerdésem, hogy a sütő zacskót ugyan úgy bírja mint az AirFryer? Szeretek abba sütni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Gömbike
senior tag
válasz Beni2360 #79270 üzenetére
Azért írtam korábban azt, hogy ilyesmi, mert nagyobb valamivel. De most nem tudom megnézni a különbséget, mert reggelig dolgozom.
Arra emlékszem, hogy a MM-ban volt több méretben, én a legnagyobbat vettem.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Beni2360
félisten
válasz Gömbike #79269 üzenetére
Mindkettő 26 cm a MM 10cm magas a másiknál nem írják.
Most látom, hogy a tányérra teszi. Én úgy gondoltam, hogy a pereme a tányér mellet az üveg lapon fekszik fel.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Gömbike #79267 üzenetére
Köszi, nézegettem én is a MM választékot de megzavart a 4-5 ezres változatok gugli keresésben.
-
Beni2360
félisten
Ki milyen tányérfedőt használ vagy minek is nevezzük a mikróba takarásnak és honnan?
-
Zeki
nagyúr
válasz adnoctum18 #79256 üzenetére
Egyszer kell, megjegyzi amíg nem lesz áramszünet.
-
vegh001
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha találkoztatok már hasonló jelenséggel.
Adott egy Whirpool mosogatógép (WBO 3T323 6.5p x) program befejezés után nem tolta ki az ajtaját és elkezdett ki-be kapcsolgatni. Nem tudom ennek a két dolognak van-e egymáshoz köze. Miután odamentem és én is megnyomtam a kikapcs gombot utána is bekapcsolt és kikapcsolta magát folyamatosan, mintha panel érintkezési hiba lenne.Szerencsére még garis, így mindenképp hívok hozzá szerelőt, de hátha találkoztatok már hasonlóval.
Előre is köszi a segítséget!
Üdv,
N -
Gömbike
senior tag
Az európai piacon a mikrók világában a wh van legfelül. ( a Miele-t most ne vegyük ide, átlag emberekről beszélünk )
Annyival komolyabb a 730, eleve 1000 W-tal melegít!!!, 31 liter a belső tér, ide egy nagy leveses tálat betehetsz melegedni pl, a crisp technológia, erről videókat tudsz nézni, keress rájuk.
Nekem ez van, a lefelé nyíló ajtó megfizethetetlen.
Nemrég vettünk gőzölős sütőt, de a kettő nem ugyanaz. A kolbászt, virslit, stb, továbbra is a mikróban sütöm. [kép]
szerk: a gőzsütő előre programozott ételkészítése számunkra gyatra eredményt produkált, így a megszokott receptek alapján készül a kajcsi.[ Szerkesztve ]
-
kóóó
aktív tag
válasz Gömbike #79261 üzenetére
Alzas árat néztem én is, de Aqua-n a másik 66-ert van.
Na most, én az olcsóbbnak örülnék, én veszem meg, de az asszony adta ki a parancsot, hogy kell és vegyek Whirlpoolt.( minden az lesz , új konyhába). Viszont hiába van olcsóbb, ha " híg a leve" és inkább a drágább az ajánlottabb.
Most egy w7 sütő van és szívesen használja a zasszony az eloret beállított programokat.
+ mivel megint kell sütőt is vennem, így ha veszek egy gőzölős sütőt vagy mondjuk nem gőzös hanem csak siman vannak beépített programok, akkor nem tudja kiváltani a 730 előnyeit?Mivel most egy ikeas warmd mikro van, ezen kaját melegítunk és annyi. De sokszor a tányér meleg mint a kaja😅
[ Szerkesztve ]
Üdv.: kóóó!
-
Gömbike
senior tag
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Néztem két beépíthető mikrót.
Általános felhasználás lenne igazából és lesz egy 6. Érzék sütő is mellé.Na most az lenne a kérdésem, hogy általános felhasználásra van értelme a drágább mikrónak?
Ez a kettő amit néztem.
WHIRLPOOL WMF200G
Whirlpool AMW 730/NBÜdv.: kóóó!
-
Beni2360
félisten
Bőven elég a Kenwood. És be lehet állítani a dasztási módokat. X perc lassú+Y perc gyorsabb és nem neked kell kézzel kapcsolható. Ha jól tudom Gábornak is hasonló gépe van. Itthon 500 e Ft körül kapható. És ha nem kell a cubehőr hozzá 380 € jó ár. Garancia végett rá néznék az ETA gépekre is ott is vannak komoly gépek. 10 év motor garanciát adnak.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Brandynew #79250 üzenetére
A szerény minőség nem azt jelenti, hogy nincs közöttük sok évig működő darab. Valamint a 7 évvel ezelőttiekhez képes a most kaphatóak lényegesen gyengébb minőségűek.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Aguinaga
őstag
válasz Sinkapeter #79254 üzenetére
Köszi szépen
Szerintem ezekkel együtt tudunk élni, a mostani 20+ éves Candy utánPSN: OldSlowhand74
-
Sinkapeter
tag
válasz Aguinaga #79253 üzenetére
A tepsiket, tálakat szépen elmossa a Powerclean. A kosarai kevésbé praktikusak, mint a Bosch vagy Beko esetében, pl. a tányértartóban a legszélére nem fér el nagy tányér, kevés a hely a mélytányérnak, a felső kosárban lévő kistányértartó utolsó helye sem használható, mert ott annyira lelóg a tányér, hogy megakad benne a kar. A programok hosszúak, viszont alaposak. Mi általában este indítjuk el, mivel tényleg nagyon halk. Ami kevésbé praktikus, hogy ha tablettát használsz, azt külön mindig be kell rajta állítani (egy három másodperces gombnyomás, de akkor is...)
-
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
Mosogatógépet keresünk, a kinézett típus a Whirlpool WFC 3C33 PF, a 14 teríték, a nagynyomású mosogatás és a evőeszköz tálca miatt.
Van esetleg valakinek tapasztalata vele?[ Szerkesztve ]
PSN: OldSlowhand74
-
phoenix1989
őstag
Hali
Gorenje RKI4151P1 beépíthető hűtő.Még ugyan nincs beépítve (a helyén áll de nincs rögzítve) de használva van , viszont amikor bekapcsol van a hagyományos hűtő hangja és mellette recseg,ropog, nyöszörög, nyüszög, és egyéb érdekes hangokat hallat. Ez mennyire normális? Be kell jarodnia?A mosó szárítógép esetében pedig végül egy samsung wd70t4046ee/le lett. Egyenlőre nincs gondom vele. Csendes (inverter motor nagyon megéri ) a szárító program sem tűnt rossznak. 2 szer próbáltam eddig mindig szárazak voltak a ruhák. A festett cipzár viszont nem szereti , gumis lesz tőle a rajta lévő festék és lepereg, amúgy jó. Egyenlőre elégedett vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Nem markanév az irány adó. Van kisebb és komolyabb gépeik is. De mint írtam olvass használatit. Melyiket nézted ki? Egyebként az ETA gépek Cseh gyártmány is jók de ott is kevés az 1 kg liszt +stb. Én a télen egy hónapig keresgéltem mire megvettem az Elektrolux gépet. Keress vissza rám. Kenwood van 80 e Ft és 500 e Ft is.
-
Brandynew
őstag
Candyt nem ismerem, de a mostani felültöltős Indesit mosógépem 7 éves és sehol nincs rajta rozsda, semmi baja nincs és javítani se kellett még. Szóval ezt megerősíteni én nem tudom. Így, 7 évesen fogom hibátlanként eladni, hamarosan megérkezik a mosó-szárító
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata ezzel a Xiaomi Smart Blender okos turmixgéppel kapcsolatban? [link]
Zöldségekből, gyümölcsökből normális állapotú, iható levet készít? Mennyire hangos a gép "munka" közben?Köszönöm!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Brandynew
őstag
-
Gömbike
senior tag
válasz Brandynew #79244 üzenetére
Ilyen nem jöhet szóba? Ilyesmit kaptunk a samu SBS hűtőhöz is.
Víz bele, mikor megfagy, csak megtekerni a gombot, kész a jég. Azután újra, …. [link]
Sokal nagyobb lenne a mozgástered.
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
Tudtok olyan webáruházat, ahol lehet szűrni arra, hogy kombi hűtő legyen (fagyasztórész is), 60cm szélesség és jég(kocka)csinálós? Ez utóbbi szűrési lehetőség ritka.
-
pjen
félisten
válasz Gömbike #79242 üzenetére
Nagyon jó. Végre nem kell folyamatosan húzni a bekapcsoló gombját, mint egy fúró gépnek. A por tartálya meglepően kicsi, minden nap használjuk így is max 3 naponként űríteni kell. Ez egy nem kertes házban nem túl nagy előny. Mikor megnyitom a tartályt tud szállni a por.
-
Gömbike
senior tag
válasz SeatZola #79240 üzenetére
Dyson V12 absolute porszívót vettek a lányomék a hosszúszőrű cica mellé.
Jár hozzá kárpittisztító is, hihetetlen mennyire nagy szükség van rá a cica miatt.A haldokló nyugatról hozatták be, mert épp egy százassal olcsóbb odakint.
[ Szerkesztve ]
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Tanácsot szeretnék kérni porszívó ügyben.
Kezd meghallni a jelenlegi porszívónk, ami egy Rowenta akkus álló porszívó. Olyan 3 éves bírt szegényke.Amire kellene: Nem nagytakarításra, mert arra van egy Phillips FC9333.
A lényeg laminált parketta a felület, és van 3 db britt rövidszőrű cicánk. Az asszony mindennap használta az akkust általában 3 alkalommal is az előtér és a nappali (kb. 35 m2) tisztításra a cicák szőre és az alommaradékok felszedésére.Olyan gépet keresünk, ami lehetőleg felső motoros, egy töltéssel bír legalább 30 percet, de inkább többet, elég erős a szívóteljesítménye és nem várhatóan döglik meg 2-3 év alatt. Pénzben olyan 150-200-ig gondoltam, de rugalmas vagyok.
Eddig a Dyson gépeket nézegettem, de örülnék minden tanácsnak!Rappi
-
Cheif
tag
-
Gömbike
senior tag
válasz Gömbike #79227 üzenetére
Megnéztem a használatit, a 7 literes edényébe max 910 g. Liszt, plusz a többi mehet.
Rákérdeztem a Zasszonyra, ő max fél kg-val dolgozik, nem sütünk akkora kenyereket kettőnkre.
Az Ankarsrumot nem tudom, de sok liszthez láttam valahol, hogy egy német manufaktúra készít félipari gépeket háztartási felhasználásra.
A motorja erős, azzal nincs gond.
-
Beni2360
félisten
Fajtája válogatja. Meg kell nézni a használatiban. Csak a drágább bír 1kg liszt+adalékokkal. Olyan 6l körüli üst kell hozzá.
-
-
Nagya21
addikt
válasz adnoctum18 #79229 üzenetére
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Zeki
nagyúr
Nekünk Samsung van, az a start és stop gombokkal egyszerre nyomva 3 másodpercig, lenémítja a mikrót.
-
Gömbike
senior tag
A wh forgalmaz ilyen gépeket, szintén az a javaslatom, dobj egy levelet nekik, pontos típus számmal mely készülékeken lehet kikapcsolni.
A többi gyártónál szerintem nincs ilyen opció, legalábbis még nem olvastam róla.
-
Gömbike
senior tag
válasz Borisz76 #79228 üzenetére
A teljesen manuális ritka, ha van is, az 20 liter környéke. [link]
Bevált modell kimondottan nincs, kinek mi az igénye, az szerint fogja mondani, hogy bevált e.
Megbízható gyártó a wh, Lg, samu, panasonic.
Részemről tapasztalat van, mondhatni, az első mikró bekapcsolást 1982-ben követtem el.
Azt tudom javasolni, hogy írj a hazai forgalmazók, képviseletek címére egy levelet, hogy van -e még valamelyik gyártónak olyan gépe forgalomban, amit szeretnél. Ha az áru kereső oldal motorja nem dobja fel, sajna nincs más megoldás, vagy marad a nyomógombos.
-
adnoctum18
senior tag
Sziasztok!
En is mikro kapcsan kernek segitseget. Az ajanlott gyartoktol melyik tipus lenne, ami nemithato teljesen? Nem csipog a gombja, nem csipog ha lejar stb.---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Borisz76
veterán
Sziasztok !
25 liter vagy nagyobb űrtartalmú mikrohullámú sütőt keresek, megfizethető áron. ( Max 60Eft )
Előny ha manuális....
Grill funkció sem kell.
Van bevált modell ?
Valakinek tapasztalat ?Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
-
Nagya21
addikt
válasz Vangelis #79217 üzenetére
Hali!
Először azt nézzétek meg, hogy miután megy a mosó program, van-e, marad-e öblítő a rekeszbe, mert lehet a mosóporral együtt azt is beviszi magával.
Ha ilyet csinál, akkor szerelő......
Ha benne marad sz öblítő, és öblítéskor mosódik bele, akkor váltani kell másikra.
Mi öblítő parfümöt használunk, azzal meg vigyázni kell hogy ne rakj sokat.
-
-
bul07
nagyúr
válasz Nagya21 #79212 üzenetére
Beférni még beférne egy keskeny elől töltős, de az ajtaját már nem lehetne kinyitni a kádtól, olyan szűk a hely
Electrolux gépeknek legalábbis amit néztem nagyon rossz programjai vannak teli töltet esetén
pl Electrolux EW6TN4262H Teljes töltet(6kg) esetén 40fokon nincs olyan program ami 3óránál rövidebb lenne, ez milyen már jó hogy nem fél napot elszöszmötöl vele( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Vangelis
félisten
Üdv fórumtársak...
Adott egy Electrolux ew6sn526w vadi új masina.
Az a gond vele, hogy zgyanazt a mosó és öblítő szert toljuk bele.Nincs semmi gond a mosással, de viszont az öblítőt mintha bele sem öntenénk... olyan mintha pocsékba menne.
Az asszony meg megöl, mert idegesíti, hogy a régi géppel nem volt ilyen gond. Albérlet a gép, már itt volt.. mi használtuk először kb 2 hómapja.Mi oka lehet, hogy nincs illata a ruháknak vajon?
THXA gyártó rövid válasza:
"De még néhány lehetséges ok, ha nem érzi az öblítő illatát: a mostani készülékek (márkától függetlenül) jóval kevesebb vizet használnak, ezzel szemben jóval jobb minőségben öblítenek. Ami azt jelenti, hogy az öblítők vegyszeres, illatanyagokkal kevert illatát is kiöblítik."Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Nagya21
addikt
Hali!
Javaslom az elux felültöltöst, ennek nem az ajtón van a mosószer rekesze, 1-el kevesebb ok a rozsdára.
Nemtom mér a felültöltőset preferálod, de van szinte ugyanakkora méretben elöltös is(csak itt elől kell hely az ajtönyitásnak)
Candy: egészséges ellenérzett van vele szembe, alkatrész kicsit nehezebben van hozzá, van akinek már nagyon sokat elment, van aki szidja mint a bokrot.
Én azért vettem 8 terítékes Candy mosogatógépet, mert ennek legalább ismert neve vokt a többivel szemben
A lényeg manapság, hogy legyen rá minél hosszabb gari.
Üdv Nagya
Ui: tartalék mosógépet az Aldiban vettem tavaly 94k-ért, 3 év garival Elin néven (egyékét Beko gyártmány)Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Nagya21
addikt
válasz Fox Mulder #79209 üzenetére
Hali!
Lehet az invertert hallod.....
-
Gömbike
senior tag
válasz Brandynew #79207 üzenetére
Természetesen. De a rántott sajtból csak gyorsfagyasztott vált be, a saját panírozás mindig megsz@vat. Sütőpapír kell alá! Rendeltem az ali-ról lukasztott sütőpapírt, azt használjuk.
Az édesburgonyából viszont a friss a jó, a fagyasztott nem vált be.
-
senior tag
Van itt valakinek LG F2DV5S8S2E vagy hasonló mosó - szárítógépe?
Szárítás közben valami sípoló hangja van működés közben, nem tudom normális e ez a hang. Nem olyan mintha fém érne fémhez, sokkal inkább mint amikor hallás vizsgálaton ami a fülesből jön hang. -
zolnagy
őstag
100 nmhez keresek porszívót. 3 nő, hosszú haj adott. Nincs szőnyeg, csak parketta és járólap. A jelenlegi electrolux még működik, de ami már kezdettől fogva nem tetszett, az a flexibilis csöve, ami mindig megtört, igazgatni kellett, valami gagyi anyagból lehet. Meg már a kábelfeltekerő sem müxik. Tudom, van electrolux eebshop, ahonnan majd minden alkatrész elérhető, de úgy döntöttem újítok.
Kärcher VC2-t néztem (premium). Ez most 55e. Ilyen árban nézelődöm. Jó ez szerintetek, vagy van jobb ajánlat? -
bul07
nagyúr
Felültöltős gépek kínálata elég szűkös és a keret se lesz majd sok, így belépőket nézegetem és főként a Candy gépeit, de jöttem informálódni
Visszaolvasva itt a Candy márkáról itt elég lesújtó a vélemény
De tényleg annyira rossz egy belépő Candy (pl [link]) egy belépő Indesit ([link]) géphez viszonyítva?Rozsdásodás persze jelen van, főleg nálunk ahol zuhanyzás közben víz is tud csapódni rá, mostani gépünket is rágja, már másodjára csiszolom és fejtem nem sok eredménnyel(még rozsdaátalakítót is kentem rá)
Alkatrész ellátottság miatt nem ajánlott a Candy?
Vagy úgy az egész gagyi nyeklik nyaklik? Elektronikája nem tartós?
Nem javítható egyszerűen?Jelenlegi gépnél (Whirlpool) már cseréltem csapágyat, igaz feleslegesen
Szíj nyúlt meg de úgy éreztem hogy a csapágy is kezdni megadni magát, és a két csapágy annyiba se került mint a szíj(ha jól emlékszek) így azt rendeltem és ha már volt akkor kicseréltem, kivéve a csapágyat rá kellet jönnöm hogy semmi baja nem voltMeg úgy általánosságba lenne kérdésem a súly ügyileg
Ugye látni a gépeknél hogy egyik 6Kg töltet másiknál 8Kg harmadiknál 7Kg
Viszont a külső méret ugyan az mint régen a 5Kg gépeknél
Akkor ezt a 7-8Kg hogy jön ki?
Nagyobb lenne az dobja egy 8Kg gépnek?
Vagy a dob térfogata ugyan annyi csak 8Kg van méretezve a meghajtás?[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gömbike
senior tag
válasz vscotina #79201 üzenetére
Személyes tapasztalat csak a Moulinex és a Kenwood gépekkel van.
A Moulinex nem egy liga a Kenwood géppel, de szerintem ezt Te is tudod, látod.
Tésztagyúrás terén a K nem akar menet közben meghalni, nem csetlik, botlik, érződik az erős motor és az összeszerelés minősége.De: azon a véleményen van a feleségem, ha csak és kizárólag tésztagyúrás lenne a gép dolga, inkább az Ankarsrumot vette volna meg, sokkal masszívabbnak látja ( ő is videón nézegette) az Ankarsrumot. De mint írtam, sütik is készülnek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Anime filmek és sorozatok
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen digitális videókamerát?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- HDMI topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest