Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nonó
csendes tag
Köszi szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És Utána ha nincsenek már feladatok mit kell csinálni? -
lacifer007
csendes tag
szia luna cucca...
menny a bejárat elötti udvarra és seperd fel a levél kupacot ami külön van a többitől... (jobb oldal)
aztán van egy oroszlán fej a könyvtárban
az óratorony udvarban a szökőkút elött a cipők(meg hát persze a viadukt felöli bejárat és a nagyterem...)
-
Nonó
csendes tag
S.O.S.!!!!
Segítsetek légyszi! Nem találom luna elvesztett cuccait.2-t találtam meg egyet a nagyteremben és egyet valahol pitonnál.Légyszi segítsetek megakadtam!!!!!!!!!!!!!!!!
-
lacifer007
csendes tag
JA NEM KELL SEGÍITSÉG!!! KIAKASZTOTTAM!! HURRRÁÁÁ!!!! 100%!!! KÉRDEZZETEK KÉDEZZETEK! ÉN VÁLASZOLOK!!!!
-
lacifer007
csendes tag
ja és hogy ha hosszú akkor e-mail címem.: barcsikla@citromail.hu remélem írtok sziasztok!!!
-
lacifer007
csendes tag
Ja már nem kell!! Megoldottam... DE már keZd igegesíteni mert már 98%-nál járok és a griffendél klubhelyiség meg a sötétvarázslatok kivádáse 30-30%-nál van.. HEEEEEEELP!!!
-
lacifer007
csendes tag
Ja és ha van kérdésetek akkor többnyire tudok válaszolni mert 91%-nál járok.... helóó
-
lacifer007
csendes tag
Na az a portré ahol azt mondja hogy kérdezz meg egy mardekásot: no kérem
fel kell venni a láthatalan tévő köpenyt majd lemenni az alagsorba és akkor ki kell hallgatni egy buzisan beszélő mardekárost aki egy csajjal beszélget!!! ennyi...
Én meg a köpkő bajnokat keresem... 3-mat megvertem egy kell még... de azt nem toom hogy hol a francba van... óra torony udvar, bejárat elötti udvan és a kövezett udvaron van egy... a negyediket nem találom.... írjatok!!!köszi!!!
-
tulipan6
csendes tag
-
xixko
csendes tag
válasz
tulipan6 #129 üzenetére
Aham!
Köszi szépen!
De hogyan kell párbajozni??Mármint milyen gombot kell megnyomni hogy elkezdődjön a párbaj???
A három arcú portré a hetedik emeleten van kékes színű majd el kell menned a negyedik emeletre ott fel a lépcsőn és ott van egy ajtó oda menj be és jobbra fordulj!
Ott égesd le a pókhálót és kész is!
Sopk sikert!! -
tulipan6
csendes tag
Ja, a varázsló táblák azt hiszem azok, amelyeket úgy tudsz előhozni, hogy a falon látszik egy + jel, invitót varázsolsz rájuk, majd enterrel megnézed. Én már nem emlékszem hol voltak, de jópár volt belőle.
-
tulipan6
csendes tag
Bár most nincs előttem a játék, a Viaduk bejárat melletti portré ha jól emlékszem az aki a polcos szekrény mellett van. Enterrel rányomsz, akkor valamit akadékoskodik, hogy mások előtt nem akarja elárulni. Néhány diák áll ott, azokkal kell párbajozni. Ha ők elmentek, újra enterezni kell és elárulja.
Amit írtál, hogy mindig másik portréhoz küldenek jelszóért (többek között a juhász kiscsajhoz a 2. emeleti fordulón) az Percival Prett portréjának a jelszava, azt már kiderítettem, hogy "képtelen" a jelszó. Viszont amit nem találok, hogy a főlépcsőn (már nem emlékszem melyik fordulóban) van egy portré aki azt mondja, hogy "keresd meg az arcokat, különben akár meddig álldogálhatsz itt barátocskám". Ezeket az arcokat nem találom.
Valakinek tipp?
-
xixko
csendes tag
Hello!
Megtudnátok mondani hogy hogyan tudom megfejteni a Viadukt felőli bejáratnál annak a portrénak a jelszavát??
Jah és annak a nőcikének a portréjának a jelszavát?Az aki azt mondja kérdezzek meg egy mardekárost!!!Melyek a varázsló táblák?
Hol találom meg az utolsó varázsló sakk bábut?
Már voltam az alagsori folyosónál,A függönyöket széthúzgáltam!
A Weasley csomag 1 hiányzik és nem találom meg.
Kőkör,Hagrid kunyhója,Bagolyház,Csónakház,Hagrid kunyhójánál túl,Ami nagyon tetszett a snapszli játékok a köpkőt utálom!A mardekáros köpkő a legjobb
Nah a válaszokat várom!
Sziasztok -
xixko
csendes tag
válasz
tulipan6 #122 üzenetére
1.Percival prett portréja a 4. emeleten van!
2.Menj a nagyterembe és csak egyenesen menj.Gyertyákat látsz varázsolj rá vagy Depulso-t vagy Invito-t mar nem emléxem!
Aztán a baglyok ledobják neked a reggeli prófétát!
3.Nah igen!Ezt én sem tudom megfejteni!
4.Menj fel a hetedik emeletre és nem a szükség szobája előtt haladsz el hanem egyenesen mész.Ott lesz egy portré kék ruhában.Azt kérdezd meg.Utánna menj le a második emeletre ahhoz a portréhoz mert azt fogja mondani kérdezd meg.A parasztlányhoz is el kell menned az a második emeleten a lépcsőknél van de a portrén nem tudsz átmenni.Aztán el kell menned a Viadukt felőli bejáratnál ahhoz a portréhoz kérdezd meg.Majd el kell menned ahhoz a portréhoz ami az Átváltoztatástan udvarhoz vezet!És ő megmondja!Sok sikert!
5.Az egyik tököt a házához kell vinni a kéményhez ott enged el és leesik egyWeasley csomag!Megtudnád mondani hogy hogyan kell a Viadukt felőli bejáratnál annak a portrénak a jelszavát megtudni??
Kérlek segíts! -
xixko
csendes tag
válasz
Neil Watts #113 üzenetére
Menj el a könyvtárba!
Aztán a zárolt részbe és leghátul balra ott van a könyv és már csak ENTER-t kell nyomnod! -
tulipan6
csendes tag
válasz
tungabala #121 üzenetére
Az átváltozástan udvar közepén van egy szoborszerű valami, arra rávarázsolva színkódok jelenne meg körülötte és az udvaron lévő padok is színkódot kapnak, ha mindent a helyére teszel minden ház szimbóluma megjelenik a gyepen.
A gyógynövényeknél a szellőztetőt lehetett bekapcsolni, valamint az asztalon lévő cserepekbe földet és vizet kellett öntözni.
A Griffendél klubhelyiségben a kandalló mellett lévő képhez fel kellet mászni egy asztalra, majd egy másik képen meg kellett keresni az aranycikeszt. Ezen kívül a kandallóba kellett pakolni a fahasábokat, a táblát lehet megpörgetni, meg a szekrénnyel lehet valamit csinálni, de már nem emlékszem.
Persze lehet, hogy ezeket már megcsináltad, nekem most ezek rémlenek.
-
tulipan6
csendes tag
Sziasztok!
Én már a végére értem, csak a végtelen napon bolyongok. Viszont egy-két dolgot nem tudok megoldani.
1. Megvan Percival Prett (ha jól emlékszem) portréjának jelszava, hogy képtelen, de elfelejtettem hol van a portré, és nem találom.
2. A könyvtárban lévő portré azt mondja szerezzek Reggeli Prófétát a nagyteremben egy bagolytól, de nem látok se baglyot se újságot a nagyteremben. Már próbáltam a bagolyházban is, de ott sem találtam. Ezt hogyan lehet megoldani?
3. Az alagsorban lévő portré azt monja keressek egy mardekárost, aki elárulja a jelszót, de persze eddig nem találtam. Ezt meg lehet fejteni?
4. Az egyik portré a főlépcsőn azt mondja keressem meg az arcokat. Nem találom.
5. Hagridnál a tökökkel mit kell csinálni? Felemelem, de ha elengedem szétloccsannak.
6. A kőkörnél gondolom valahogy pakolgatni kell a két mozgatható követ, de nem tudom mit kellene belőle csinálni.Valaki tud segíteni?
Egyébként tetszett a játék, bár a beszélő gorgók megkeresése, a thresztrálok megetetése és Luna falevelek alatt elrejtett cucca enyhén próbára tette az idegeimet
Ami még szerintem kicsit gáz volt, az az irányítás a kameraváltások miatt és az, hogy szinte mindent lebegtető és javító bűbájjal kellett megoldani. -
tungabala
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnénk kérni, három feladat van hátra és nem tudunk tovább menni! PSP-n játszunk, csak angolul van. A transfiguration courtyardon van feladat, de fogalmunk sincs mit kell csinálni, a Herbology-ban ugyszintén és a Gryffindor common room-ban, ahol már egy feladatot megcsináltunk, de még mindig azt írja ki, h van feladat....:S
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest