Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
safbalesz
csendes tag
válasz Rabbitf_24 #29865 üzenetére
az arcodon látszik nagyon, szép eredmény, hajrá!
más:
[link][link]
ezen cikkek alapján úgy gondoltam, hogy átszervezem a kiegészítő erősítő edzéseimet. eddig egy héten 3-4-szer jártam kondiba, mivel súlyhozós sportágról (box) révén szó nem nagyon mentem bele gépes gyakorlatokba, semmilyen alap gyakorlatot nem végeztem, csak húzódzkodtam, tolódzkodtam, hasaztam... stb.
ezen cikkek plusz az edzőim tanácsára (nálunk az ütőerő a csípő rotációjából és a farizom feszüléséből indul) próbálnám átszervezni ortodox és kissé unortodox gyakorlatokkal az edzéstervemet.
kb. hetente 2-3-szor tudok lejárni, többször nem is kell, mert nekünk inkább technikailag kell "ott lenni" de pár jó funkciójú gyakorlat nem árthat, sőt.
amit az első linkben láthattok edzéstervet követném, tehát 2 napra lenne elosztva has (mindig), guggolás, fekvenyomás, felhúzás, ha tudnék menni hétvégén, akkor betennék valamit ezek közül, akár kettőt is. ezzel nincs gond.igazából a törzsemet szeretném megedzeni (az angol "core" szó talán jobb kifejezés, tehát a test magját, ahonnan az erő származik, a far, az alsó hát, hasizmok, láb... stb.), ugyanis olyan problémám (is) van, amilyet egyrészt említ is a második cikk és illusztrálja is (előreeső medence). szóval a cikkben említett "kezdő" törzserősítő gyakorlatokon kívül ti ismertek bármilyen mást is?
illetve ha ilyen problémám van (minimális, de észrevehető - medence előreesés ) akkor inkább ne erőltessem a guggolást?
fekvenyomás, felhúzás, guggolás - ezekről tudnátok valóban tökéletes végrehajtásokat mutatni, nem akarok abba a hibába esni, hogy rosszul csinálom, és annyi véleményt olvastam már, hogy teljes zavar van.
előre is köszönöm mindenkinek!
-
safbalesz
csendes tag
sziasztok,
erre tudna valaki választ adni, segíteni?
-
safbalesz
csendes tag
válasz Rabbitf_24 #29968 üzenetére
aláírás
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest