Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Mell-tricepsz volt, jó volt.
-
Woodslave
félisten
Kardió vagy mi atta
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zola007
veterán
Vettem tojást a szokásos nénitől piacon, gondoltam berakom tanulságként azoknak, akik esetleg még a tescoban veszik az M-es tojást
Az nem meglepő, hogy általában nem tudom lezárni a tojástartós dobozt, pedig a rendszeresített dobozom az egy eredetileg L-XL farmtojásos bolti tartó, arra azt írták 63-73 gramm közötti tojások
Na ezeket most megmértem és 87-91 gramm közöttiek.
Csináltam reggel belőle 3 tojásos rántottát, nyersen 270 gramm, amiben 6 sárgája volt, mindegyik tojásnak 2db
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #83719 üzenetére
"Mondjuk jobb lett volna ha két fehérjéje van sárgája helyett"
vérbeli gyúrós vagy, le se tagadhatodÉn is szeretem ezt a mérleget, az előző is ugyanilyen volt, nemrég cseréltem le, 3 évesen hibátlanul adtam el, csak nagyon sokat mértem már vele, gondoltam ideje venni egy újat mielőtt megmakkan
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #83723 üzenetére
Nem mondom meg, gyötörjön a kíváncsiság délután 4-ig
(#83724) Dexar007: na, ennyit erről
[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
válasz Dexar007 #83724 üzenetére
még szerencse hogy közelebb van a piac mint a Tesco
itt is megveszek mindent egyszerre, mellette van a Spar, ott meg amit piacon nem kapni.
Olajat, zabpehelylisztet, vitaminokat netről trendelem, így csak heti 1x kell menni bevásárolni.MÁS: mióta kissé lehűlt az idő, a hűtőajtót is megenném, olyan étvágyam van.
Más is tapasztal ilyesmi frontérzékenységet?[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Nem arrol van szo,hogy nincs különbseg hanem,hogy meg ha csak 10 perc kiterö is,akkor az oda-vissza 20 perc,es 20 percert en nem fogok szaros 30-40 ft-ok utan szaladgalni,mert eleg rossz oraber.Igy inkabb veszek a szarbol kettöt,es akkor ugyanott vagyok.
Give me your cum,bull!
-
_NCT
őstag
Van itt a totyikban lisztérzékeny?
-
Tyer
őstag
válasz Dexar007 #83731 üzenetére
Akkor egyél fehér kenyeret,fehércukorral... És folytsd le egy liter tescos kólával, és nézz TV-t, akkor tespedhetsz otthon, és még nő a tömeg is. ki se kell mozdulni, mert 200-é tesco már ki is szállit.
Azt hittem, az itteni emberek hajlandóak tenni azért, hogy egészségesek, szépek, és jol kinézők legyenek. (Bár még senkinek nem jött össze ), milyen kifogás már, hogy messze van a piac... Minden szombaton reggel fél7kor ott kezdem a hétvégét.
Sokan kérdezik miért nem alszom inkább...szerintem a hiba nem az én készülékemben van...Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
-
Dexar007
veterán
Ezt sikerült ebböl kikövetkeztetni?
Arrol van szo,hogy nem fogok piacra jarni par tiz ft-ert,amikor a tecsoban ugyan azt megkapod.Zöldsegböl pedig jo nekem a fagyaszott is..: ,,A friss zöldségek és gyümölcsök vitamintartalom szempontjából gyakran egyáltalán nem jobbak, mint mélyhűtött társaik, sőt: egy idei kutatás azt állapította meg, hogy a mélyhűtött zöldségek és gyümölcsök gyakran több folsavat, A- és C-vitamint tartalmaznak, mint a friss, de pár napig a hűtőben tárolt társaik."Egyebkent mi a baj a feher kenyerrel? Mivel rosszabb mint a feher rizs?
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
batai15
félisten
na meg volt a 2. edzés . 2 órát voltam lent, ez alatt futottam, fekve nyomtam fekvő támasz. felülés., érdekes módon nem voltam nagyon elfáradva egy pár percnél tovább, ugyan akkor fekve nyomva mégis 2-3 ment volna a végére a 60 kilóból.
mégis a vállam feszül egy cseppet, de mást nem érzek. lehet nem toltam elég keményen.Most azon gondolkozom hogy a fizikai végeztével, normálisan fogom folytatni az edzést.
Szóval ahogy olvasgattam , nekem első körbe szállkásítani kellene vagy izmot növeszteni 184 cm 98 kg.
Vagy mindíg a szállkásítás elsőnek?[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz batai15 #83744 üzenetére
azt mondjad inkább mennyi ment a 60-ba maximum?
Én meg közben lehet, hogy elkezdek krikettezni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest